Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Ten hotel ogląda właśnie 12 osób
Expedia.com
109 USD
View deal
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 21.05.21
Booking.com
109 USD
View deal
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 21.05.21
Rezerwuj teraz, płać podczas pobytu
Destinia.com
129 USD
94 USD
View deal
OSZCZĘDŹ 35 USD
Hotels.com109 USD
Priceline109 USD
Be Live Hotels129 USD
Wyświetl 15 oferty
Ceny dostarczane są przez naszych partnerów i odzwierciedlają stawki za pokój za noc, z uwzględnieniem wszystkich znanych naszym partnerom podatków i opłat. Więcej informacji jest dostępnych u naszych partnerów.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 319)
Filtruj recenzje
2 319 wyniki
Oceny podróżnych
1 131
327
269
204
388
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 131
327
269
204
388
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 2 319 recenzji
Zrecenzowano: 27 marca 2015

Duży kompleks hotelowy składający się z 3 części: Hamaca Garden, Suits i stary budynek hotelowy. My mieszkaliśmy w części hotelowej, w dużym przestronnym apartamencie na parterze (z wyjściem do ogrodu, widokiem na morze, tuż przy basenie). Jedynym mankamentem pokoju była wyczuwalna wilgoć. Jedzenie bardzo dobre, urozmaicone, również kuchnia lokalna. Przyjemna plaża, dobrze wyposażony bar na plazy. Na miejscu możliwość wykupienia wycieczek. My zdecydowaliśmy się na Los Haitises National Park, Saonę i wycieczkę po lokalnych wsiach, targach (nazwa wycieczki Country...). Ze względu na cenę, wycieczki kupowaliśmy bezpośrednio u kierowcy busa stojącego pod wejściem do hotelu, a nie w hotelowym biurze podróży. Boca Chica- kameralne, trochę obskurne, sprawia wrażenie niezbyt bezpiecznego. Sami wybraliśmy się do Santo Domingo. Warto, piękna kolonialna dzielnica, przyjemne knajpki, sklepy z pamiątkami.

Termin pobytu: wrzesień 2014
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Ewa2111
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: lipiec 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Walter C M, General Manager, Be Live Experience Hamaca GardenOdpowiedź udzielona 15 kwietnia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: lipiec 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Walter C M, Director General, Be Live Experience Hamaca GardenOdpowiedź udzielona 19 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: lipiec 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Walter C M, Director General, Be Live Experience Hamaca GardenOdpowiedź udzielona 19 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: lipiec 2017
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: manuel c, Director General, Be Live Experience Hamaca GardenOdpowiedź udzielona 18 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji