Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (92)
Filtruj recenzje
92 wyniki
Oceny podróżnych
22
35
21
11
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
22
35
21
11
3
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
14 z 19 wśród 92 recenzji
Zrecenzowano: 26 września 2017 z urządzeń przenośnych

Drugi chyba co do wielkości hotel w Dąbkach. Idealny dla rodzin z dziećmi, bo jest co w nim robić w niepogodę. Jest spory basen z brodzikiem, jacuzzi i saunami, sala zabaw dla dzieci i nowy plac zabaw. Pokoje czyste, w pokoju leżak i parawan. Menu zróżnicowane i smaczne co przy dzieciach ma znaczenie. Codziennie było coś co dzieci jadły. Do plaży w sumie blisko. Ja polecam. Jedyne co wg mnie jest słabe to płatny parking - przy tej cenie za nocleg można by juz sobie to darować.

Data pobytu: wrzesień 2017, podróż z rodziną
Dziękujemy, 356b_a_ejk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Łukasz C, Marketing, Hotel Delfin Spa & WellnessOdpowiedź udzielona 2 października 2017

Dziękujemy za wyrażenie opinii.

W celu zapewnienia naszym Gościom maksymalnego komfortu, postaramy się uwzględnić Państwa wskazówki przy planowaniu pracy Hotelu.

Z pozdrowieniami znad Bałtyku
Hotel Delfin

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel czysty.ma duży basen.śniadania mieszcza się w standarcie 4 gwiazdek choć rewelacyjne nie są.dziwny system zachęcanie gosci do koniecznego noszenia na ręce opasek-pomysł ten przeniesiony chyba z Juraty ze szpanerskiego obiektu?ogolnie ok choc raza tez wszechobecne wywieszki informujace o nakazach.zaleceniach itp pasujace bardziej do osrodka wypoczynkowego.W pokoju nie ma czajnika a woda mineralna tylko na powitanie.Duży balkon i wygodne łóżka oraz dodatkową kanapa -pokój mieści się w standardzie.Blisko do plaży i centrum.obsługa ogolnie ok.

Data pobytu: sierpień 2017, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Bogdan W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Łukasz C, Marketing, Hotel Delfin Spa & WellnessOdpowiedź udzielona 19 września 2017

Dziękujemy za wybór naszego hotelu oraz za podzielenie się opinią i uwagami na temat Państwa pobytu.

Opaski zostały wprowadzone m.in. ze względu na bezpieczeństwo naszych Gości oraz komfort korzystania z oferty Hotelu.

Pomimo drobnych niedogodności mamy nadzieję, że wspomnienia z Państwa pobytu w Hotelu Delfin będą pozytywne.

Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy
Hotel Delfin

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel Delfin w Dąbkach to dobre miejsce na pobyt z małym dzieckiem. Infrastruktura i położenie hotelu pozwala nie tylko cieszyć się urokami Bałtyku ale i na dużą niezależność od pogody. Strefa SPA z basenem i brodzikiem oraz sala zabaw dla dzieci pozwalają na dobrą zabawę od wczesnego rana do późnego wieczora.

Data pobytu: sierpień 2017, podróż z rodziną
Dziękujemy, Maximus430
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Łukasz C, Marketing, Hotel Delfin Spa & WellnessOdpowiedź udzielona 10 sierpnia 2017

Dzień dobry,

dziękujemy za Pańską opinię. Wyrazy szacunku za Państwa zaradność oraz umiejętność wykorzystywania dostępnych na miejscu możliwości. Pozwolę się wspomagać Państwa opinią przy często powracającym pytaniu " ... co tu można robić z dzieckiem?"

Z poważaniem
pozdrawia Hotel Delfin

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 maja 2017

Mieszkaliśmy w domkach ale korzystaliśmy z całej infrastruktury. Po wcześniejszym sprawdzeniu terminu i rozmowie z recepcją mogliśmy przyjechać o dowolnej porze nie trzymając się ściśle doby hotelowej, to samo dotyczyło wymeldowania gdzie nie było najmniejszego problemu z wyjazdem po południu. Przy recepcji było trochę zamieszania ale wszystko zostało szybko i profesjonalnie załatwione. Personel kompetentny, pomocny i uśmiechnięty. Na terenie hotelu parking płatny aż 20 zł za dobę ale jest to standard we wszystkich ośrodkach w Dąbkach (to samo w Dukacie i Argentycie) ale tutaj parking jest monitorowany i zadaszony. Na parkingu miejsce dla rowerów.

Domek typu apartament bardzo wygodny z pokojami wystarczającymi do przenocowania 5 osób. Komplet ręczników, łóżka wygodne ale pościel nie zmieniana przez tydzień pobytu (wiem, że to nie hotel ale...) W pokoju płaski telewizor z dużym zestawem kanałów. W przedpokoju kuchenka elektryczna dwupalnikowa i szafki kuchenne z pojemną (jak na hotele) lodówką. Wyposażenie trochę marne 1 czajnik elektryczny, 2 garnki, 1 patelnia, 4 szklanki, 4 talerze płaskie i 4 głębokie. Patelnia teflonowa ale brakowało do niej drewnianej łopatki bo wszystko z metalu. Zabrakło również trochę więcej szkła bo to są jednak domki więc trzeba liczyć, że można kogoś zaprosić na grilla lub spotkanie towarzyskie. W zakresie grilla to super rozwiązanie z możliwością wypożyczenia go na recepcji (nie trzeba wozić swojego). Przed domkami SUPER plac zabaw dla dzieci, trampolina, miejsce na ognisko i ławy do letniego imprezowania. W domku były 2 leżaczki, koc i parawan na plażę.

Sam hotel przesiąknięty zapachem chloru z basenu. Po otrzymaniu opasek wejście gratis. Basen duży jednak godziny otwarcia od 10 do 20 są stanowczo za krótkie bo trzeba pamiętać, że tu ludzie odpoczywają całą dobę. Godziny otwarcia sauny to już jest kpina na całego od 16 do 20 :-). Pełna oszczędność na saunach.
Tą oszczędność widać również w barze hotelowym gdzie wypadałoby pamiętać, że piwo beczkowe ma swoją trwałość. Bilard to porażka, bez kompletu bil, z podartym odchodzącym suknem ale za 2 złocisze. Brakuje tu atmosfery aby zachęcić do zostania w barze bo piwo za 9 zł trzeba wypić czując atmosferę odpoczynku a nie zaciągając się chlorem.

Doskonałym rozwiązaniem są animacje prowadzone dla dzieci, gdzie widać zaangażowanie animatorów wciągających dzieciaki do zabawy. Trzeba również docenić dostosowanie programu do różnego wieku uczestników, ponieważ było to ciekawe zarówno dla maluszków jak i tych trochę starszych. Podejrzewam, że w sezonie, jak tych dzieci jest jeszcze więcej, to może być jeszcze ciekawiej.

Bogata oferta SPA w rozsądnych cenach.

Sam byłem w Dąbkach już wielokrotnie ale to jest miejsce, do którego chętnie wrócę. Niekoniecznie hotel ale domki dające większą swobodę są rewelacyjne. Były by bardziej rewelacyjne przy niższych cenach w sezonie ;-)

Wskazówka dotycząca pokojów: Dla rodzin z dziećmi polecam domki dla par hotel z pokojem nie od ulicy.
  • Data pobytu: maj 2017, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Grzegorz L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Łukasz C, Marketing, Hotel Delfin Spa & WellnessOdpowiedź udzielona 12 maja 2017

Dzień dobry,

dziękujemy za wystawienie opinii naszemu obiektowi. Cieszy nas to, że wyjechaliście Państwo zadowoleni ze swojego pobytu. Jesteśmy otwarci na wszelkie informacje mogące się przyczynić do wprowadzenia pozytywnych zmian w naszym obiekcie. Koncepcja drewnianej łopatki ma duże szanse na realizację. Odnośnie dostępności godzin otwarcia basenu jesteśmy elastyczni. Istnieje możliwość skorzystania z sauny odpłatnie we wcześniejszych godzinach po wcześniejszym zgłoszeniu tego na recepcji w celu przygotowania pomieszczenia. Jeżeli nie otrzymaliście Państwo takiej informacji, oznacza to niedopatrzenie z naszej strony. Przepraszamy. Państwa opinię dotyczącą animacji dla dzieci przekażemy osobą prowadzącym, co na pewno pomoże im w utrzymaniu dotychczasowego poziomu.
W celu konfrontacji zapraszamy w sezonie.

Jeszcze raz dziękujmy i pozdrawiamy
Hotel Delfin

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 kwietnia 2017

Super przyjecie,pokoje konfortowe wygosne bardzo czyste,jedzenie naprawde bardzo smaczne bufet szwecki bogaty na sniadania jest w czym wybierac,obiadokoalcje rowniez bardzo smaczne mila pomocna obsluga super miejsce na wypoczynek szczerez polecam.

  • Data pobytu: marzec 2017, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Tomasz m
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Łukasz C, marketing, Hotel Delfin Spa & WellnessOdpowiedź udzielona 18 kwietnia 2017

Dziękujemy za miłą recenzję, zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji