Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
104 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Hotel Dąbki(Dąbki)
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Basen
  • Przy plaży
Booking.com
Zobacz ofertę
Booking.com
Zobacz ofertę
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Astoria(Dąbki)
TripAdvisor
Zobacz ofertę
Booking.com
Zobacz ofertę
Oaza Dabek(Dąbki)
Booking.com
Zobacz ofertę
Recenzje (84)
Filtruj recenzje
84 wyniki
Oceny podróżnych
20
30
21
10
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
20
30
21
10
3
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
11 z 16 wśród 84 recenzji
Zrecenzowano 16 kwietnia 2017

Super przyjecie,pokoje konfortowe wygosne bardzo czyste,jedzenie naprawde bardzo smaczne bufet szwecki bogaty na sniadania jest w czym wybierac,obiadokoalcje rowniez bardzo smaczne mila pomocna obsluga super miejsce na wypoczynek szczerez polecam.

  • Data pobytu: marzec 2017, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Tomasz m
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Łukasz C, marketing, Hotel Delfin Spa & WellnessOdpowiedź udzielona 18 kwietnia 2017

Dziękujemy za miłą recenzję, zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 marca 2017

Obiekt ogólnie dobry z plusem, jednak moim zdaniem za mało jak na 4 gwiazdki. Parking płatny, niekryty przed hotelem, pokoje bardzo duże, miło urządzone, duża łazienka z dużym prysznicem, posiłki bardzo dobre. Minusami była sauna czynna od godziny 16 do 20, do tej pory czynny był też basen. Blisko spacerkiem do morza. Ostatniego dnia była też impreza zamknięta dla gości spoza hotelu, co skutkowało hałasem do 4 rano (nie zostaliśmy wcześniej o niej poinformowani). W pokojach unosił się zapach sauny (?). Łóżka były niewygodne.

  • Data pobytu: marzec 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Łukasz K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Łukasz C, Marketing, Hotel Delfin Spa & WellnessOdpowiedź udzielona 22 marca 2017

Dzień dobry,

dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat Państwa pobytu w Hotelu Delfin. Przepraszamy za niedogodności wynikające z faktu zorganizowania w naszym obiekcie Dnia Kobiet (najprawdopodobniej macie Państwo tę imprezę na myśli), jednak zakończyła się ona zgodnie z planem o godz. 2:00. Jeżeli przez kolejne dwie godziny przeszkadzali Państwu inni goście Hotelu, należało zgłosić to na recepcji, tak aby personel Hotelu mógł odpowiednio zareagować na zaistniała sytuację. W samej imprezie mogli również uczestniczyć odpłatnie nasi Goście.
Zapach sauny(?), który Państwa zdaniem unosił się w pokoju pochodził prawdopodobnie od użytego w nim odświeżacza o zapachu sosny lub sosnowego lasu, który jest bliski zapachowi prawidłowo funkcjonującej sauny fińskiej. Na życzenie Gości oraz przy zwiększonym zapotrzebowaniu sauny udostępniane są Gościom we wcześniejszych godzinach. Dotychczasowe opinie wyrażane na temat oddanych do Państwa dyspozycji łóżek hotelowy były więcej niż pozytywne. Dziękujemy za bardzo dobrą ocenę naszej kuchni.

Z poważaniem
Hotel Delfin

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 lutego 2017

Niewątpliwym plusem jest hotelowy basen - bardzo ładny oraz odnowiony plac zabaw.
Dla rodzin z dziećmi ciekawą propozycją są domki (bungalows), z dwiema sypialniami, aneksem kuchennym i łazienką, choć one nie są skategoryzowane i odbiegają od 4*.
Aneks kuchenny wyposażony raczej skromnie (mało naczyń i sztućców, brak mikrofali).
W soboty brak animacji dla dzieci, co dla przyjeżdżających na weekend oznacza brak animacji w ogóle. Być może latem takie rozwiązanie ma sens (sobotnia zmiana turnusów) ale zimą kompletnie nieporozumienie.
Hotel drogi w relacji do oferowanego standardu, należy szukać zniżek (wtedy cane do jakości jest ok).

Wskazówka dotycząca pokojów: Hotel ****, ale należy pamiętać, że domki (tzw. bungalowy) nie są skategoryzowane.
  • Data pobytu: luty 2017, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, adambU4359TD
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Łukasz C, Marketing, Hotel Delfin Spa & WellnessOdpowiedź udzielona 8 marca 2017

Witam, dziękuję za poddanie naszego obiektu starannej krytyce.

Ośrodek Wypoczynkowy Delfin - domki(bungalows)- należy do Hotelu Delfin oraz znajduje się na jego terenie, jednak nie gwarantuje, a przede wszystkim nie oferuje poziomu i komfortu hotelu 4*. Wybierając ofertę pobytu w domkach zdecydowaliście Państwo o standardzie pobytu. Proszę uwzględnić fakt, że do Państwa dyspozycji - nieodpłatnie - był hotelowy basen, określony tu jako niewątpliwy plus, oraz sauny, a także w przypadku braku animacji dla dzieci dostęp do sali zabaw w budynku hotelu. Świadomi ograniczonego czasu podczas pobytów weekendowych pozostawiamy organizację czasu wolnego dzieci ich rodzicom i opiekunom, co niewątpliwie wpływa na pogłębienie rodzinnych więzi, tak trudnych obecnie do utrzymania, a jednocześnie tak ważnych w rozwoju dziecka.

Pozdrawiam i życzę udanych pobytów w gronie rodzinnym.
Hotel Delfin

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 lutego 2017

minusy : płatny parking 20 zł, płatne mapki okolicy w recepcji, basen czynny do 20-stej, zimna woda w basenie, sauna czynna od 16-stej, słaba dźwiękoszczelność pokoi - wszystko słychać przez ścianę,
plusy: czyste pokoje, przyzwoite jedzenie, miła obsługa, nie wygórowana cena - 5 nocy dla rodziny 2+2 to niecałe 1300 zł, lodówka w pokoju,

  • Data pobytu: styczeń 2017, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, wojciech P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Łukasz C, Marketing, Hotel Delfin Spa & WellnessOdpowiedź udzielona 8 marca 2017

Witam, dziękuję za wyrażenie opinii o naszym obiekcie.
Postaramy się uwzględnić Państwa spostrzeżenia w dalszej pracy naszego Hotelu.

Pozdrawiamy
Hotel Delfin

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 stycznia 2017

Hotel położony blisko morza i to chyba jedyna zaleta.Recepcjonistki b.mile ale nie zatuszuja smrodu chloru obecnego w calym obiekcie.Basen wystarczająco duży niestety czynny do 20.00,sauny ok.ale od 16,00.Restauracja ciemna i ponura,na kartę czekaliśmy 10minut.Dobre carpaccio wołowe,fatalne z kaczki.Desery w lobby dobre.Parking płatny 20zl doba.Adam

Data pobytu: styczeń 2017, podróż ze znajomymi
Dziękujemy, adam19630127
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji