Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najniższe ceny za pobyt
Expedia.com
107 USD
Wyświetl ofertę
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 06.03.21
Rezerwuj teraz, płać podczas pobytu
Booking.com
108 USD
Wyświetl ofertę
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 06.03.21
Rezerwuj teraz, płać podczas pobytu
Trip.com
108 USD
94 USD
Wyświetl ofertę
OSZCZĘDŹ 14 USD
Hotels.com107 USD
eDreams108 USD
Travelocity107 USD
Wyświetl wszystkie 14 ofert
Ceny dostarczane są przez naszych partnerów i odzwierciedlają stawki za pokój za noc, z uwzględnieniem wszystkich znanych naszym partnerom podatków i opłat. Więcej informacji jest dostępnych u naszych partnerów.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 474)
Filtruj recenzje
2 474 wyniki
Oceny podróżnych
1 792
315
150
84
133
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 792
315
150
84
133
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 2 474 recenzji
Zrecenzowano: 30 czerwca 2019

Jeden z lepszych Hiltonów jakie odwiedziliśmy. Gustownie urządzony apartament, świetne traktowanie gości statusowych, bardzo dobre jedzenie, masaże w cenie. Nienaganna obsługa.
Jedyny minus - tanio nie jest .

Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, airtravelbug2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HiltonDeadSea, Guest Relations Manager, Hilton Dead Sea Resort & SpaOdpowiedź udzielona 1 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear airtavelbug2019,

Thank you for sharing your experience regarding your recent stay at Hilton Dead Sea Resort & Spa.

With a mission to provide superior customer service, we take great pride in serving your needs and are delighted to hear that we have met your expectations and we trust you have fond memories of your time spent at the lowest place on earth. It is most satisfying to read your positive comments regarding our dedicated and caring team members.

Each one is passionate about creating lasting memories and delivering exceptional services so your kind words will only inspire the team to keep doing this. The entire team works very hard to impress our guests and we appreciate your feedback and recognition.

Thank you for the comments about the facilities and meals and we are very pleased to know you had a great experience during the time you stayed here.

We hope you choose to stay with us again whenever your travel needs bring you back to the Dead Sea.

Yours sincerely,

Aida Maria
Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 listopada 2018

Hotel jest nowy, pomimo tego, że jest już odrobinę zniszczony (w dużej mierze jest to prawdopodobnie spowodowane wysokim stężeniem soli), to prezentuje się dobrze. Pokoje są przestronne i wykonane w dobrym standardzie. Obsługa bez zarzutu. Do zalet zdecydowanie należy duża liczba basenów i bardzo ładny basen z dostępem do Morza Martwego oraz błotnego spa. Hotel serwuje bardzo dobre regionalne jedzenie. Śniadanie jest godne polecenia.

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam pokój z widokiem na Morze Martwe
Termin pobytu: listopad 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, 123456789max
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HiltonDeadSea, MArCom , Hilton Dead Sea Resort & SpaOdpowiedź udzielona 21 listopada 2018
Tłumaczenie Google


Dear 123456789max,

Thank you for sharing your experience regarding your recent stay at Hilton Dead Sea Resort & Spa.

With a mission to provide superior customer service, we take great pride in serving your needs and are delighted to hear that we have met your expectations.

Thank you for staying at Hilton Dead Sea Resort & Spa and we hope you choose to stay with us again whenever your travel needs bring you back to Dead Sea.

Best Regards,
Hilton Dead Sea

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: sierpień 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HiltonDeadSea, Hilton Dead Sea Resort & Spa, Hilton Dead Sea Resort & SpaOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: sierpień 2017
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HiltonDeadSea, Hilton Dead Sea Resort & Spa, Hilton Dead Sea Resort & SpaOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 sierpnia 2017

Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hilton Hotels & Resorts
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HiltonDeadSea, Hilton Dead Sea Resort & Spa, Hilton Dead Sea Resort & SpaOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji