Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (165)
Filtruj recenzje
165 wyniki
Oceny podróżnych
95
51
15
2
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
95
51
15
2
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
7 z 12 wśród 165 recenzji
Zrecenzowano: 8 września 2019

Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić ten hotel. Jak tylko weszliśmy na recepcję zostaliśmy przywitani miło i sympatycznie. Pokoiki czyste sprzątane codzienne. Do jedzenia mam jedną uwagę. Za duuuużo. Człowiek by chciał spróbować wszystko a tu nie ma jak. Ogólnie pyszne i gorące(w przeciwieństwie do Bułgarii). Zdziwiony byłem bo gdy kończyło się śniadanie ok 9.50 a oni potrafili donieść jeszce gorącą jajecznica itp. Obiadki na plaży to sama przyjemność. Człowiek ruszy d..ę z hotelu. 5 min drogi. A po obiedzie można zostać nad morzem i korzystać ze snack baru przy plaży(pizza, hamburgery frytki, kawka, piwko itp. Animacje takie sobie. W ciągu dnia bardzo mało ale ma wieczór nawet ok. Można korzystać z sąsiednich hoteli Sural 5-gwiazdkowych, ale d..y nie urywa. Dużo ruskich a baseny może większe ale w garden są lepsze zjeżdżalnie. My byliśmy raz i tylko raz. Kelnerzy przemili. Po angielsku bez problemu można się dogadać. Basen trochę mały ale jak się przed śniadaniem ręcznik położy na leżak to miejsce jest. Dla dzieci mało atrakcji chociaż byłem z 4 latkiem i się nie nudził. Można skoczyć też na wycieczki. Bardzo fajna oferta jest na bazarze. Dużo taniej niż u rezydenta i gość mówi po polsku. Bazar ok 200 m od hotelu. I targować się trzeba i to ostro. Bo za fajne pieniądze można kupić fajne rzeczy. Opinie złe na temat tego hotelu mogę skomentować tak: Polak płaci, Polak wymaga. I spotkałem nawet takich co im się jic nie podobało. Cytat "my tu tylko śpimy a resztę czasu spędzamy w 5 gwiazdkowym albo na wycieczkach" i uwierzcie mi nie miałem ochoty już z nimi więcej rozmawiać. Nazwaliśmy ich bajkopisarze. I tacy tu wystawiają złe opinie. A jeśli chodzi o WIFI to nie jest takie złe. Na basenie i w recepcji jest ok a w pokojach licho. Ale moje zdanie jest takie że telefon na wczasach ma służyć do robienia zdjęć a nie do siedziena na necie.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Paweł J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Abdullah T, Guest Relations Manager, Sural GardenOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We would like to inform you that we are very happy to have such a stunning feedback about our hotel. The feedbacks and advices of our guests are very important for us in order to develop our service quality.

We will be happy to see and host you at any of our Süral Group Hotels.

Best Regards,

Alp Zafer İlkateş

Guest Relations Director of Süral Group Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 września 2019

Byłam w hotelu Süral Garden w lipcu z rodziną i przyjaciółmi. Budynek z zewnątrz i wewnątrz odnowiony. Nie wygląda tak jak na zdjęciach. Lepiej! Pokoje sprzątane codziennie. Pyszne jedzenie. Obsługa fantastyczna. Pozdrowienia z Polski dla całej obsługi Hotelu. Na pewno wrócimy!

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, zuza_098
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Abdullah T, Guest Relations Manager, Sural GardenOdpowiedź udzielona 4 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We would like to inform you that we are very happy to have such a stunning feedback about our hotel. The feedbacks and advices of our guests are very important for us in order to develop our service quality.

We will be happy to see and host you at any of our Süral Group Hotels.


Best Regards,

Alp Zafer İlkateş

Guest Relations Director of Süral Group Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Polecam wczasy w Sural Gardena w mieście side - colakli w Turcji. Spędziliśmy tam miłe chwile. Kuchnia i jedzenie było obłedne, obsługa miła i atmosfera również. Wszyscy zasługuja na pochwałę. Wieczorki na basenie były udane.Pokoje były okej czyste i zadbane.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Monika R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Abdullah T, Guest Relations Manager, Sural GardenOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We would like to thank you for your nice comments about our hotel. The feedbacks of our guests are very important so that we can improve our service of our hotels.

We will be very happy to see and host you once again at our hotels next time.

Best Regards,

Alp Zafer İlkateş

Guest Relations Director of Süral Group Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

To był nasz pierwszy pobyt w Turcji i możemy uznać go za bardzo udany! Sam hotel ma już swoje lata świetności za sobą ale wcale nam to nie przeszkadzało. Obejście hotelu zadbane i pięknie zielone. Pokoje czyste, przestronne, wyposażone w klimatyzację, lodówkę, z pełnym dostępem do niegazowanej wody. W samym hotelu serwowane były śniadania i kolacje, obiad natomiast przy plaży co było bardzo wygodne! Serwowane przez kucharzy dania były obłędnie smaczne i urozmaicone, każdy zawsze znalazł coś dla siebie! Codziennie świeże warzywa i owoce pięknie podane, stół zastawiony lokalnymi słodyczami, którym nie można było się oprzeć! Kolorowe drinki, zimne i ciepłe napoje w barze przy basenie.
Sama plaża oddalona od hotelu ok 5 min spacerkiem dla zdrowotności - szeroka z leżakami, czysta i przyjemna!
Menadżerzy, kucharze i obsługa tego hotelu zasługują na najwyższe noty i podziękowania, za życzliwość, sympatie, pomoc i profesjonalne podejście! Nasze serca skradł Menadżer sali i obsługi Cihangir, który urodził się już chyba z uśmiechem na twarzy! Życzliwy, serdeczny, bardzo zabawny po prostu wyjątkowy, niesamowicie otwarty człowiek, który nauczył się nawet mówić po polsku Szyszka! Spędziliśmy w jego towarzystwie niezapomniany czas, pełen uśmiechu i dobrej zabawy (Really!) Szczególne podziękowania dla "Ozi" i Musy za uśmiech, serdeczność i wyjątkową obsługę!! Na wieczorze Tureckim wszyscy pokazali jak wspaniale potrafią się bawić!! Stwarzało to atmosferę przyjaźni i otwartości dla gości.
Możemy powiedzieć, że były to jedne z bardziej udanych wakacji jakie spędziliśmy wraz z naszymi przyjaciółmi pierwszy raz w Turcji w Sural Garden!
Bardzo dziękujemy!!
Mamy nadzieję, że jeszcze wrócimy do tego miejsca, do tych sympatycznych ludzi! Polecamy serdecznie!

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje klimatyzowane wygodne i przestronne.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Justii1981
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Abdullah T, Guest Relations Manager, Sural GardenOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We would like to thank you for your nice comments about our hotel. The feedbacks of our guests are very important so that we can improve our service of our hotels.

We will be very happy to see and host you once again at our hotels next time.

Best Regards,

Alp Zafer İlkateş

Guest Relations Director of Süral Group Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2019

Dzisiaj zostalem zaatakowany fizycznie przez pracownika recepcji hotelu, który szarpał mnie dlatego, że wziąłem więcej drinków niż jeden (bralem dla znajomych). Twierdził że tak nie wolno, "one person - one drink" był bardzo agresywny, obrażał nas również słownie. Żona poprosiła, aby pokazał jakis zapis w regulaminie, który o tym mówi: bezskutecznie. Mężczyzna nawet otworzył okno pomiędzy recepcja a schodami i dalej lżył nas kiedy wychodziliśmy. Dodam, że zachowywałem się absolutnie spokojnie, czekałem z żoną w lobby hotelowym. Wszystko jest nagrane na monitoringu. Gość ma na imię Kerem. Powiadomiłem już TUI o zdarzeniu.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Macin19807
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Abdullah T, Guest Relations Manager, Sural GardenOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We would like to point out that we don't have alcoholical drinks service nearby the reception. This service is allowed only in the bar territory which is behind the front desk.

Our staff is very much praised with their attitude and cooperation with the guests that's why it is impossible to accept such kind of attitude of our staff against our hotel guest.

If there was a warning made by our staff to you, it means that you didn't obey to the hotels' rules. Sice we have nearly 500 guests at our Garden Hotel and only you were in the center of attraction by the means of this incident. You had to be more careful when you spend your holiday at our property.

Best Regards,

Alp Zafer İlkateş

Guest Relations Director of Süral Group Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji