Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (165)
Filtruj recenzje
166 wyniki
Oceny podróżnych
96
51
15
2
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
96
51
15
2
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
10 z 15 wśród 166 recenzji
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Polecam wczasy w Sural Gardena w mieście side - colakli w Turcji. Spędziliśmy tam miłe chwile. Kuchnia i jedzenie było obłedne, obsługa miła i atmosfera również. Wszyscy zasługuja na pochwałę. Wieczorki na basenie były udane.Pokoje były okej czyste i zadbane.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Monika R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Abdullah T, Guest Relations Manager, Sural GardenOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We would like to thank you for your nice comments about our hotel. The feedbacks of our guests are very important so that we can improve our service of our hotels.

We will be very happy to see and host you once again at our hotels next time.

Best Regards,

Alp Zafer İlkateş

Guest Relations Director of Süral Group Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

To był nasz pierwszy pobyt w Turcji i możemy uznać go za bardzo udany! Sam hotel ma już swoje lata świetności za sobą ale wcale nam to nie przeszkadzało. Obejście hotelu zadbane i pięknie zielone. Pokoje czyste, przestronne, wyposażone w klimatyzację, lodówkę, z pełnym dostępem do niegazowanej wody. W samym hotelu serwowane były śniadania i kolacje, obiad natomiast przy plaży co było bardzo wygodne! Serwowane przez kucharzy dania były obłędnie smaczne i urozmaicone, każdy zawsze znalazł coś dla siebie! Codziennie świeże warzywa i owoce pięknie podane, stół zastawiony lokalnymi słodyczami, którym nie można było się oprzeć! Kolorowe drinki, zimne i ciepłe napoje w barze przy basenie.
Sama plaża oddalona od hotelu ok 5 min spacerkiem dla zdrowotności - szeroka z leżakami, czysta i przyjemna!
Menadżerzy, kucharze i obsługa tego hotelu zasługują na najwyższe noty i podziękowania, za życzliwość, sympatie, pomoc i profesjonalne podejście! Nasze serca skradł Menadżer sali i obsługi Cihangir, który urodził się już chyba z uśmiechem na twarzy! Życzliwy, serdeczny, bardzo zabawny po prostu wyjątkowy, niesamowicie otwarty człowiek, który nauczył się nawet mówić po polsku Szyszka! Spędziliśmy w jego towarzystwie niezapomniany czas, pełen uśmiechu i dobrej zabawy (Really!) Szczególne podziękowania dla "Ozi" i Musy za uśmiech, serdeczność i wyjątkową obsługę!! Na wieczorze Tureckim wszyscy pokazali jak wspaniale potrafią się bawić!! Stwarzało to atmosferę przyjaźni i otwartości dla gości.
Możemy powiedzieć, że były to jedne z bardziej udanych wakacji jakie spędziliśmy wraz z naszymi przyjaciółmi pierwszy raz w Turcji w Sural Garden!
Bardzo dziękujemy!!
Mamy nadzieję, że jeszcze wrócimy do tego miejsca, do tych sympatycznych ludzi! Polecamy serdecznie!

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje klimatyzowane wygodne i przestronne.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Justii1981
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Abdullah T, Guest Relations Manager, Sural GardenOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We would like to thank you for your nice comments about our hotel. The feedbacks of our guests are very important so that we can improve our service of our hotels.

We will be very happy to see and host you once again at our hotels next time.

Best Regards,

Alp Zafer İlkateş

Guest Relations Director of Süral Group Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2019

Dzisiaj zostalem zaatakowany fizycznie przez pracownika recepcji hotelu, który szarpał mnie dlatego, że wziąłem więcej drinków niż jeden (bralem dla znajomych). Twierdził że tak nie wolno, "one person - one drink" był bardzo agresywny, obrażał nas również słownie. Żona poprosiła, aby pokazał jakis zapis w regulaminie, który o tym mówi: bezskutecznie. Mężczyzna nawet otworzył okno pomiędzy recepcja a schodami i dalej lżył nas kiedy wychodziliśmy. Dodam, że zachowywałem się absolutnie spokojnie, czekałem z żoną w lobby hotelowym. Wszystko jest nagrane na monitoringu. Gość ma na imię Kerem. Powiadomiłem już TUI o zdarzeniu.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Macin19807
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Abdullah T, Guest Relations Manager, Sural GardenOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We would like to point out that we don't have alcoholical drinks service nearby the reception. This service is allowed only in the bar territory which is behind the front desk.

Our staff is very much praised with their attitude and cooperation with the guests that's why it is impossible to accept such kind of attitude of our staff against our hotel guest.

If there was a warning made by our staff to you, it means that you didn't obey to the hotels' rules. Sice we have nearly 500 guests at our Garden Hotel and only you were in the center of attraction by the means of this incident. You had to be more careful when you spend your holiday at our property.

Best Regards,

Alp Zafer İlkateş

Guest Relations Director of Süral Group Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

Przytulnie, miło, rodzinnie... Hotel zadbany, z drobnymi minusami, ale nie ma ideałów. Pokój przestrzenny z sprawną klimatyzacją. Basen nie za duży, ale to nie przeszkadzało. Nadrabiały to zjeżdżalnie - z pozdrowieniami dla ratownika Barisa. Lokalizacja bardzo dobra - bazar, 2 pokrewne hotele, wszystko obok siebie. Busy do Manavgatu i Side spod hotelu jeżdżą co kilka minut. Jedzenie fantastyczne, dla każdego coś dobrego. Tureckie smakołyki wraz z przystosowaniem dla turystów, czasami tematyczne kolacje. I czego nie mogę pominąć to najwspanialsza obsługa! Animatorzy, Ania oraz Erkan, wykonują swoją pracę z pełnym zaangażowaniem nie tylko wobec dzieci. Codziennie rano aqua aerobic, o 20.30 mini disco, a po wiele atrakcji, których nie będę zdradzać, bo mogą naprawdę pozytywnie zaskoczyć. Kucharze zawsze z uśmiechem na twarzy. No i kelnerzy wraz z managerem! Niesamowici, otwarci koledzy. Dziękuję za najlepsze drinki Abdullah i Taner, a także Ozi, Osman, Musa i trudno wymienić wszystkich. Są także wspaniałymi tancerzami Naprawdę gorąco polecam zwłaszcza ze względu na atmosferę.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, sweetkarolcia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Abdullah T, Guest Relations Manager, Sural GardenOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We would like to thank you for your nice comments about our hotel. The feedbacks of our guests are very important so that we can improve our service of our hotels.

We will be very happy to see and host you once again at our hotels next time.

Best Regards,

Alp Zafer İlkateş

Guest Relations Director of Süral Group Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019

To był nasz pierwszy pobyt w Turcji i z pewnością tam wrócimy!
Hotel jest położony godzinę drogi z lotniska w Antalyi, w miejscowości typowo turystycznej. Budynek hotelu ma już swoje lata, ale mimo tego czas tam spędzony uważamy za udany. Standard pokoi zgodny z opisem. Pokój rodzinny składał się z dwóch pomieszczeń i łazienki. W każdym pomieszczeniu oddzielny klimatyzator. Pokoje są przestronne z dużymi szafami, lustrami, krzesłami i stolikami. Z pokoju było wyjście na dość duży balkon z krzesłami i miejscem do odpoczynku.
Nasz pokój znajdował się bezpośrednio przy basenie i barze :), a do restauracji na główne posiłki mieliśmy 50 metrów. Śniadania i kolacje serwowane były w restauracji głównej, a na obiad chodziliśmy do restauracji przy plaży - ok 5 minut drogi.
Jedzenie obłędne, każdy mógł wybrać coś dla siebie. Szef kuchni codziennie zaskakiwał innym tematem przewodnim kolacji, które uatrakcyjniane były pięknymi dekoracjami. Był m.in. wieczór trurecki, rybny (również owoce morza). Bardzo duży wybór sałatek i warzyw, potraw kuchni tureckiej, lokalnych słodkości, a to wszystko pięknie podane.
Warto zwrócić uwagę na bardzo miłą atmosferę, którą tworzył cały zespół Sural Garden. Nad wszystkim codziennie czuwało oko dyrektora hotelu, który z sympatią odnosił się nie tylko do gości hotelowych, ale również do swoich pracowników. Stwarzało to atmosferę przyjaźni i otwartości. Menadżer sali i baru pomocny w każdej sytuacji, bardzo sympatyczny, wiecznie uśmiechnięty, skory do dowcipów i bardzo kontaktowy. Na wielką pochwałę zasługuje cała obsługa hotelowa, która z wielką uprzejmością wykonywała swoje obowiązki. Wszyscy byli zawsze bardzo pomocni i z łatwością można było się porozumieć z każdym członkiem personelu w języku angielskim. Na dużą pochwałę zasługuje chęć nauki języka polskiego przez pracowników hotelu. Ze swojej strony bardzo byśmy chcieli podziękować i wyrazić słowa uznania dla dwojga pracowników - Buse i Taner za przemiłą obsługę.
Podczas wieczorów tematycznych przy barze zarówno dyrektor, jak i kierownictwo hotelu, a także kelnerzy włączali się do wspólnej zabawy z gośćmi, co tworzyło niezwykłą, rodzinną i przyjazną atmosferę.
To były naprawdę udane wakacje. Bardzo dziękujemy i mamy nadzieję, że niedługo tam wrócimy.
Polecamy !!!

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, D1940XOmarekk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Abdullah T, Guest Relations Manager, Sural GardenOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We would like to thank you for your nice comments about our hotel. The feedbacks of our guests are very important so that we can improve our service of our hotels.

We will be very happy to see and host you once again at our hotels next time.

Best Regards,

Alp Zafer İlkateş

Guest Relations Director of Süral Group Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji