Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (336)
Filtruj recenzje
337 wyniki
Oceny podróżnych
144
96
43
23
31
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
144
96
43
23
31
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 337 recenzji
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019

Mając w pamięci czerwcowy pobyt w Turcji w sieci Kirman, który był doskonały pod każdym względem, może oprócz plaży - czytając recenzje o Sural Resort, myślę "co tam, jadę jeszcze raz"

Plusy -
Cena - zapłaciłem w lipcu 6.2 tys za 3 os/8 dni.

Położenie hotelu - blisko do ładnej (jak na Turcję) czystej, piaszczystej plaży. Blisko do dużego bazarku, w którym można się zatracić :)
Pokoje okej, nie za małe nie za duże, łazienki do odnowienia na bank.

Obsługa i animacja - większość uśmiechnięta i pomocna. Jest okej.

Baseny - są 3, w tym jeden kryty i dwa zewnętrzne (jeden bez animacji) , trza zadbać wcześniej o miejsca, bo po godz. 10 jest bieda z wolnym miejscem.

Sam hotel jest okej, bywałem w lepszych, bywałem w gorszych - pokoje od strony basenu - współczucia - głośna muzyka do 24, czasem później, nad ranem dość uciążliwe odgłosy z pobliskiego meczetu. WiFi tylko w lobby w godzinach porannych, potem tragedia - praktycznie nie działa.
Czysto, schludnie w sumie nie ma do czego się przyczepić

Minusy:

Tylko jeden, ale naprawdę spory - MEGA monotonna kuchnia. Niby jest jako taki wybór, ale po raz pierwszy (a jeździmy od lat) spotkaliśmy się z sytuacją, że jedzenie które jest serwowane - codziennie jest dokładnie takie samo. Jeżeli przypasuje Wam kuchnia, jakoś przemęczycie ten tydzień, ja natomiast po 3 dniach miałem rozpacz w oczach (sądząc po minach ludzi w restauracji, nie tylko ja) krążąc po restauracji z pustym talerzem. Ile można jeść puree lub makaron z rozwodnionym Napoli? Codziennie coś tam nowego nad basenem - ale po 3 dniach okazję też non stop to samo. 4 rodzaje sałatek na okrętkę w tym 2 rybne Przekąski - sam ociekający tłuszczem fast food (frytki, niedobre hamburgery i turecka pizza z baraniną, feeee) pomidor,sałata i 2 rodzaje ogórków. Do tego Side Cola która śmierdzi brudną szmatą.... Słaaabo.

Ogólnie - na pierwszy wyjazd lub na wyjazd imprezowy może być. Jeżeli pragniecie więcej luksusu, lepszego, urozmaiconego jedzenia -trza sięgnąć głębiej do kieszeni.

Wiem ile zapłaciłem więc nie narzekam, ale czy tam wrócę? Napewno nie.

Drugi - może że wzgl. na w miarę niską cenę - dość dużo Polaków, dość hałaśliwych po za mocnych drinkach w barze

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Maro12666
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Abdullah T, Guest Relations Manager, Sural ResortOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We would like to thank you for your objective comments about our hotel. We consider the feedbacks and advices of our guests so that we can develop our service quality.

We will take the necessary precautions about your critics so far.

We hopt o see and host you sometime in the future at any of Süral Group Hotels.

Best Regards,

Alp Zafer İlkateş

Guest Relations Director

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

świetny hotel za przystepną cenę- każdy znajdzie tu coś dla siebie.Są animacje dla dzieci, wieczorem pokazy tancówów, dyskoteki i inne atrakcje Piękny ogród i prywatna plaża. za 35 euro można mieć prywatną loże na plaży z obsługa kelnerską. można tu swietnie odpocząć

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, TOMMALI
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Abdullah T, Guest Relations Manager, Sural ResortOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We would like to thank you for your nice comments about our property. The feedbacks are very important for us. Since you evaluate and rate the the quality and also performance of our service.

We will be very happy to see and host you at our hotels next season.

Best Regards,

Alp Zafer İlkateş

Guest Relations Director of Süral Group Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019

Polecam hotel Sural Resort. Byłam z rodziną od 8 do 21 sierpnia 2019 r.
Zalety: blisko lotniska, bardzo dużo dobrego jedzenia, bardzo dobre "napoje", barmani i kelnerzy schludnie ubrani i kulturalni; super animatorzy (Rico, Carlos, Tete, Eda, Fadime). W mini klubie widziałam, że też jest super; ciekawe animacje dla wszystkich. Animatorzy komunikowali się w językach: tureckim, rosyjskim, angielskim, niemieckim, czeskim. W tym roku nie było polskich animatorów; duża piękna plaża, wolne leżaki; czysto (ręczniki i prześcieradła zmieniane codziennie, sprawna klimatyzacja. Wieczorem jest głośniej w pokojach od strony basenu ze względu na dyskoteki, ale nam to nie przeszkadzało. Mieliśmy pokój rodzinny (nr 2209 - pierwsza cyfra to numer budynku, druga cyfra to numer piętra, a 3 i 4 cyfra to numer pokoju).
Wady: 1. brak planu terenu hotelu (np. nie wiadomo, gdzie jest kort tenisowy lub w którym miejscu są gry i zabawy, np dart, amfiteatr, pool B, itp); 2. brak informacji na plakatach o popołudniowych atrakcjach, np: piana party na plaży lub Flyboard na basenie (co prawda animatorzy informują słownie o tym, ale taka informacja nie dotrze do każdego gościa). Inne wady: BRAK!
Wracamy do Sural Resort za rok :)

Wskazówka dotycząca pokoi: Wieczorem jest głośniej w pokojach od strony basenu.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Agnieszka Ż
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Abdullah T, Guest Relations Manager, Sural ResortOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We would like to thank you for your nice comments about our property. The feedbacks are very important for us. Since you evaluate and rate the the quality and also performance of our service.

We will be very happy to see and host you at our hotels next season.

Best Regards,

Alp Zafer İlkateş

Guest Relations Director of Süral Group Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Hotel spełnia wszystkie obietnice i oczekiwania. Czysto, przyjemnie i miło. Jedzenie bardzo dobre i bardzo duży wybór. Każdy z obsługi hotelu jest miły i przyjaźnie nastawiony. Piękny, zadbany ogród. Największy plus dla grupy animatorów którzy widać że kochają to co robią. Carlos, Tete i Rico są the best of the best!!!!
Hotel naprawdę warty polecenia innym!
Martina 8405 :)

Wskazówka dotycząca pokoi: Najlepiej z widokiem na morze w części wyremontowanej w 2018r.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, martina8405
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Abdullah T, Guest Relations Manager, Sural ResortOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We would like to thank you for your nice comments about our property. The feedbacks are very important for us. Since you evaluate and rate the the quality and also performance of our service.

We will be very happy to see and host you at our hotels next season.

Best Regards,

Alp Zafer İlkateş

Guest Relations Director of Süral Group Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019

Byłem z rodziną 2 dorosłe +1 dziecko 11 lat w Sural Resort pod koniec lipca 2019.Bardzo polecam ten hotel z uwagi na swoje położenie (blisko od lotnisko1 godz) i prawie przy samej własnej plaży. Mieszkaliśmy w segmencie 1 prawie przy samym basenie i restauracji. Z moich obserwacji hotel jest bardzo dobrze zarządzany. Widać iż każdy z pracowników (począwszy od Pań sprzątających pokoje, personel zajmujący się terenami przy basenie aż po kelnerów i szefa kuchni) wie co do jego obowiązków należy i wykonuje to z należytą starannością. Widać, że Gość jest najważniejszy ! Wszyscy z obsługi bardzo dbają o czystość.Posiłki są przyrządzane bardzo smacznie i są urozmaicone.Dużo warzyw, owoców, ryb.Leżaki przy basenie i przy plaży dostępne, cześć osób zajmuje miejsca rano, ale i tak są wolne miejsca.Ciekawe animacje dla dorosłych i dzieci.Jeżeli ktoś lubi aktywnie spędzać czas, ma taka możliwość-2 razy dziennie są rozgrywki w siatkówkę plażową, water polo itp. Wybrałem siatkówkę - bardzo fajne gierki. Pozdrowienia dla wszystkich graczy z którymi grałem - Darek:) Jedyny delikatny minus za Sadwich box - pakiet śniadaniowy. Wyjazd z hotelu na lotnisko mieliśmy o 6 rano. Dwa dni wcześniej zgłosiłem ten fakt w recepcji. Przy wymeldowaniu poprosiłem o ten pakiet i dostałem bułkę, gdy zapytałem się o wodę, powiedziano iż nie ma.:( Tak wiec przed wyjazdem z hotelu sugeruje wziąć butelkę wody z kolacji na czas dojazdu na lotnisko..Reasumując - bardzo fajny hotel. Jeszcze tam wrócimy :)

Termin pobytu: lipiec 2019
1  Dziękujemy, Darek B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Abdullah T, Guest Relations Manager, Sural ResortOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We would like to thank you for your nice words. We have to improve our service quality. We need your feedbacks and advices in order to improve our service quality.

We will warn our Kitchen ve Front Desk departments our lunch boxes or sandwich services for early departure guests.

We will have more new practices for next year for the comfort of our guests. So we wait for you at any of our hotels for your holiday in order to try our new comfortable practices.

Best Regards,

Alp Zafer İlkateş

Guest Relations Director of Süral Group Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji