Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 804)
Filtruj recenzje
2 806 wyniki
Oceny podróżnych
2 156
334
185
69
62
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 156
334
185
69
62
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 2 806 recenzji
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Witam,
spędziliśmy w tym hotelu 11 dni. Było super. Jedzenie znakomite, bardzo urozmaicone. Pomimo dużej liczby gości, w zasadzie rzadko czekaliśmy w kolejce np. przy barze, czy na stołówce, a jeśli się to zdarzyło, to nie trwało to długo. Obsługa hotelowa bardzo miła i pomocna. Basen ok. Fakt, że żeby mieć miejsce na leżaku trzeba było dosyć wcześnie (w granicach 8.00-9.00) położyć na nim np. ręcznik, żeby go "zająć". Do morza bliziutko. Woda w morzu bardzo ciepła, cieplejsza niż w basenie. Jak podsumowało nasze 12 -letnie dziecko: raj na ziemi.

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Lucyna B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kilithg, Genel Müdür, Crystal Palace Luxury Resort & SpaOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Our Guest

Thank you so very much for choosing Crystal Palace Luxury Resort Spa and sharing your positive experience with us on Trip Advisor. We are pleased to hear that you have enjoyed your special stay with us and that you have been impressed by the facilities. As management, we believe that your lovely and valuable feedback will make a positive contribution to our work. It will be a pleasure to have you again.


We are looking forward to having you again in the near future

Sincerely Yours,

General Manager
Hamza Yalçın

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Plaża i hotel przepiękne, doskonała i przemyslana infrastruktura, posiłki urozmaicone, doskonałe desery; wokół uśmiechnięci, pracowicie ludzie, którzy dbają o komfort gości, pogoda idealnaOgólnie bardzo udany pobyt dziękujemy, świetny wieczór 19 maja z okazji Waszego Święta. Małe rozczarowanie to restauracja chińska i sposób sprzątania w restauracji głównej , pamiętajcie Państwo, że to nie jest stołówka ani jadlodajnia...

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, ewa c
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: gmpalace2018, Genel Müdür, Crystal Palace Luxury Resort & SpaOdpowiedź udzielona 31 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear Ewa

Thank you so much for staying Crystal Palace Luxury Resort Spa and sharing your positive experience with us on Trip Advisor. We are pleased to hear that you have enjoyed your special stay with us and that you have been impressed by the hotel facilities, beach, food, and our staff. As Crystal Palace Luxury Resort Spa Resorts & Spa, our best goal is to renew with each passing day to a higher level of service and praise to our quality of service. In this direction as management, please know that your valuable suggestions will be considered and convey to related departments.

We are looking forward to having you again in the near future.

Sincerely yours

Hamza Yalçın
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Dobry czas w pięknym miejscu. jedzenie. Wielki wybpr salatek i slodyczy. Wiele wspaniałych ludzi z Niemiec i Anglii. Hotel troszke oddalony od miasta ale tani dojazd dolmuszemu. Ciesze sie, ze mogłam tu spędzić wakacje :)

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Dorota M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kilithg, Genel Müdür, Crystal Palace Luxury Resort & SpaOdpowiedź udzielona 9 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear Dorota

Thank you so much for staying at Crystal Palace Luxury Resort Spa and sharing your positive experience with us on Trip Advisor. We are pleased to hear that you have enjoyed your special stay with us.

We are looking forward to having you again in our hotel in the near future.

Kind Regards,

Hamza Yalçın
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 stycznia 2019

Nie chcialo mi sie pisac recenzji po powrocie, ale zaczalem szukac wyjazdu na nastepne wakacje i wyskoczyl mi Cristal. A zachwyt w komentarzach jest bynajmniej moim zdaniem przesadzony, wiec cos napisze.
Wyjazd w sierpniu '18 z Tui.
Przelot jako tako, opoznienie wylotu tylko 5 godzin wiec nie tak zle.
Hotel w nocy calkiem calkiem. Checkin szybko moze dlatego ze tylko 2 rodziny.
Pokoje sporych rozmiarow polaczone lazienka, w miare czyste.Chyba po podrozy nie zauwaza sie wszystkiego. Lazienka niezbyt dobrze oswietlona wiec brud wyszedl na dzien drugi.
Kilmatyzacja zdechla, po interwencji temp. zeszla do mozliwych 22 stopni.
Obsluga pokoi dziadowsk, barek nie uzupelniany trzeba ganiac za serwisem zeby raczyli uzupelnic, to samo z papierem toaletowym. Sprzatanie w trakcie pobytu bardzo pobiezne, jak sie cos nie chcialo podniesc z podlogi to kopneli pod lozko. Moze nastepny posprzata. Balkon nie sprzatany, no bo po co. Zasloniete zaslony i juz nie widac niczego.
Jedzenie jak jedzenie nic specjalnego masowka wiec niczego nie oczekiwalem to sie nie zawiodlem. Duzy wybor ciast i ciasteczek. Warzywa , salatki ok. Miesa monotonne. Praktycznie caly czas smak kebaba, nie przeszkadzalo.
obsluga w jadalni ( restauracja to nie jest) slaba, czekanie na zamowione napoje trwa na tylko dlugo ze latwiej samemu skoczyc do baru. Sztuccow czasem brakuje. Kiedy nie daj Boze robia grilla cala sala smierdzi przypalonym tluszczem tak ze nie idzie wytrzymac.
Basen maly i przepelniony, woda ponad 25 stopni wiec zadna przyjemnosc,
Zjezdzalnie nic specialnego, male i nie uwazam tego za Aquapak. Bary przy basenie porazka, drinki takie jakie ma ochote zrobic barman. Jedna nazwa drinka a 8 rozych wykonan.
Nie rozumiem zachwytu animacjami, nie widzialem ani jednego animatora przez caly tydzien.
Restauracje a'la Carte 2 z 3 zamkniete wiec nie jestem w stanie okreslic czy warto.
Ogolnie moj pierwszy wyjazd do Turcji dlugo sie wzbranialem przed wyjadem ale uleglem, Za to satysfakcja ze mialem racje zeby nie jechac bezcenna.

Oczywiscie zakladam ze hotel nie bedzie zadowolony i bedzie zadal usuniecia recenzji i pewnie niewielu to przeczyta. Mimo wszystko odradzam.

Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, VVteC
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: gmpalace2018, Genel Müdür, Crystal Palace Luxury Resort & SpaOdpowiedź udzielona 17 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

First of all thank you very much choosing to our hotel and thank you also for taking your time to leave your review following your visit.
We read your review with great interest and find it very sad that we could not meet your holiday expectations 100%. As a Crystal Palace Luxury Resorts & Spa, our goal is to improve the quality of the services offered daily. For this reason the complaints, criticisms and suggestions that come from our guests are taken very seriously and make a positive contribution to our work. We have forwarded your comments and complaints to the relevant departments.
It would be a pleasure to see and serve you again at Crystal Hotels.

Best Regards,

Hamza Yalçın
General Manager
Crystal Palace Luxury Resort Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 września 2018 z urządzeń przenośnych

Byliśmy na wakacjach rodzinnych z małym dzieckiem w pokoju 'rodzinnym czyli jeden pokój z King size bed- oraz drugi pokój z dwoma single łóżkami. Pomoj czysty i dosc duzy. Jedzenie często, różnorodne i smaczne. Obsługa hotelu miła, pomocna i zaradna- ale nie nachalna. Hotel dobrze rozłożony z basenami I świetny kids club dla dzieci. Hotel godny polecenia!

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Ireneusz P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KILITHOSPITALIT... G, Genel Müdür, Crystal Palace Luxury Resort & SpaOdpowiedź udzielona 16 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear Ireneusz P,

We would like to thank you for your valuable review and for choosing Crystal Palace Luxury Resort & Spa.
We are pleased to read, that you enjoyed your stay at our hotel.
We would be happy to welcome you back at our resort in the near future.

Kind regards,

Lemi KÜÇÜK
General Manager
Crystal Palace Luxury Resort & SPA





Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji