Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Colakli
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (238)
Filtruj recenzje
238 wyniki
Oceny podróżnych
116
38
42
23
19
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
116
38
42
23
19
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 238 recenzji
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Pobyt 10 dniowy definitywnie za długi.hotel nie zasługuje na 5 gwiazdek.jedynie język rosyjski mile widziany.Nawet winda mówi po rosyjsku. Dyskoteka przy muzyce rosyjskiej..masakra.pokoje średniego standardu.jedzenie jednogarnkowe non stop.nie polecam .Nie wroce

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 757anetak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Abdullah T, Guest Relations Manager, Sural HotelOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We would like to thank you for your objective commenst about our property.

The advices and the feedbacks of our guests are very important for us to develop the service quality.

Your advices and complaints have been acknowledged to the hotel management immediately. We will take the necessary precautions accordingly.

We hope to see you soon at any of our Süral Group Hotels for your forthcoming vacation.

Best Regards,

Alp Zafer İlkateş

Guest Relations Director of Süral Group Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019

Tui wydawało się gwarancją dobrego standardu. Tylko WYDAWAŁO- hotel poniźej średniej, 5* to nieporozumienie. Brak Internetu w pokojach mimo, że był w ofercie, w lobby bardzo słaby. Brudno, stoliki w lobby zadko myte. Obrusy na stołówce brudne. Jedzenie słabe, mały wybór, często brakowało naczyń. Brak menu dla dzieci. Opis nijak się ma do rzeczywistości. Porozumieć sie z
personelem mozna po rosyjsku. Ostatni raz z biurem podróży TUI. Nie polecam

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Małgorzata P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Abdullah T, Guest Relations Manager, Sural HotelOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We would like to thank you for your objective commenst about our property.

The advices and the feedbacks of our guests are very important for us to develop the service quality.

Your advices and complaints have been acknowledged to the hotel management immediately. We will take the necessary precautions accordingly.

We hope to see you soon at any of our Süral Group Hotels for your forthcoming vacation.

Best Regards,

Alp Zafer İlkateş

Guest Relations Director of Süral Group Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019

Hotel zdecydowanie nie zasługuje na 5 gwiazdek! Zacznijmy od zakwaterowania. Wchodzisz do hotelu i pierwsze co cie spotyka, to rosyjskojezyczna obsługa. Z językiem angielskim ciężko, a nawet jak już się spotkasz, to z akcentem rosyjskim nic nie zrozumiesz. Pokoje również mają wiele do życzenia. Pokój z widokiem na morze, fakt faktem widok był, z odległości 300 metrów albo i więcej. Dodatkowo gdy spojrzałeś z balkonu w dół, mogłeś zobaczyć wentylatory klimatyzacji tworzące mega hałas oraz stary brudny dach krytego basenu który oczywiście był zamknięty. Wi-Fi to również komedia. W ofercie było napisane, że wifi znajduje się w pokojach i w lobby. Internetem bym tego nie nazwał, bo połączyć się z nim graniczyło z cudem. Dodatkowo wifi w pokojach to zwykle zakłamanie. Od razu na wejściu dostaliśmy informację, że nie ma takiej opcji, by wifi było w pokoju. Hotel reklamuje się czterema basenami, a dokładniej można wyliczyć 3. Główny basen, nawet spory i czysty. Drugi basen, to brodzik 3x3 dla dzieci. Trzeci basen, zamknięty przez cały nasz pobyt, brak wody - pozaklejany taśmą z zakazem wstępu. Czwarty basen to miejsce gdzie wpada się że zjeżdżalni i tego też bym basenem nie nazwał. Co do samych zjeżdżalni też można się przyczepić, otwarte raz na jakiś czas (w sumie nie wiadomo kiedy). Obsługa w pełni rosyjskojezyczna, jedynie co to można się dogadać na migi. Jedzenie słabe, bez smaku. Jedyne co było dobre, to jedzenie w barze przy plaży. Codziennie dostępne kebaby, frytki oraz pieczony kurczak (tylko w barze przy plaży). W samej restauracji głównej, jedzenie jest po prostu słabe. Zawsze spodziewałem się, że w Turcji poczuje smak regionalnych przypraw, tutaj kucharze nie używali nawet soli, nie mówiąc już o regionalnych przyprawach. Desery monotonne, na kaszy (strach jeść). Co do animacji, to zazwyczaj w języku rosyjskim. W nocy krzyki i hałasy, ciapanie drzwiami. Przez cały czas towarzyszył nam płacz dzieci w nocy. Ja rozumiem że to hotel rodzinny, ale branie półrocznego dziecka na takie wakacje woła o pomstę do nieba. Leżaki od samego rana pozajmowane ręcznikami, oczywiście przez Rosjan. Ręczniki leżą cały dzień bez właściciela, po pół godzinnym poszukiwaniu miejsca, pan sprzątający dopiero przewiesił ręcznik z "zajętego" leżaka, dając nam dostęp by położyć swoje graty. Pokoje były dobrze sprzątane, ale tylko przez młodego chłopaka (studenta), który był po prostu świetny. Mam nadzieję, że zarząd hotelu w jakiś sposób doceni tego pana, bo to on ratował nasz pobyt swoją życzliwością, codziennym przyjacielskim powitaniem i krótka rozmowa. Wystarczyły 2 dni nieobecności tego pana, by pokój był brudny, bo panie sprzątające nie kwapiły się do sprzątania. Jeżeli nastawiajcie się na jakieś zwiedzanie, to w pobliżu hotelu NIC NIE MA. No chyba że licząc lokalny "ryneczek", a raczej pseudo centrum handlowe i spożywczak "migros". Jeżeli już wybieracie się do tego hotelu, to upewnijcie się że oglądacie zdjęcia SURAL OTEL (hotel), a nie SURAL RESORT (to ten lepszy hotel). Te dwa hotele, mają jedynie wspólna nazwę, a jakością różnią się jak niebo i ziemia. My się właśnie na tym oszukaliśmy. Zapłaciliśmy bardzo dużo jak na wycieczkę tygodniowa, doplacilismy nawet za "lepszy" pokój i niestety się bardzo zawiedliśmy i odliczaliśmy tylko dni do wyjazdu.

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam poprosić młodego pana (studenta) do sprzątania pokoju.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Michał C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Abdullah T, Guest Relations Manager, Sural HotelOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We would like to thank you for your objective commenst about our property.

The advices and the feedbacks of our guests are very important for us to develop the service quality.

Your advices and complaints have been acknowledged to the hotel management immediately. We will take the necessary precautions accordingly.

We hope to see you soon at any of our Süral Group Hotels for your forthcoming vacation.

Best Regards,

Alp Zafer İlkateş

Guest Relations Director of Süral Group Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019

Pobyt 15-22.08.2019. Hotel zdecydowanie nie zasługuje na 5*. W wielu miejscach wyraźnie nadgryziony zębem czasu. Mieliśmy z synem dosyć przestronny pokój, ale z maleńkim okienkiem z widokiem na ścianę - kiepsko, na szczęście spędzaliśmy tam tylko noc. Łazienka widać że częściowo wyremontowana (część prysznicowa). Wygodne materace. Pomieszczenie restauracyjne pozostawia wiele do życzenia, dosyć odrapane, plus obsługa kelnerska nie najlepsza. W skrócie - państwo ruszają się jak muchy w smole, na stołach zalegają góry brudnych naczyń, trzeba latać i szukać sztućców, bo nie nakrywają ponownie do stołu. Jedzenie na szczęście bardzo smaczne i różnorodne. Basen całkiem spory, otoczenie w porządku, dużo leżaków. Na plaży tak samo - nigdy nie było problemu z miejscem. Jeśli chodzi o drinki to nie wiem, nie piję, czerwone wino całkiem w porządku. Natomiast napoje bezalkoholowe - poza wodą obrzydliwe. Basen kryty był nieczynny i nie było na ten temat żadnej informacji wcześniej. Zjeżdżalnia kiepska - duża i szybka, a basenik do którego się wpada minimalny, w związku z czym moim zdaniem dosyć niebezpieczny. Bardzo dużym minusem jest to, że WIFI miało być dostępne w całym hotelu a było tylko w lobby. W godzinach wieczornych, ze względu na dużą liczbę użytkowników ledwo działało. Jeśli chodzi o turystów - to faktycznie 95% Rosjan, ale mi to akurat nie przeszkadza, uważam że Polacy są dużo gorsi. W animacjach nie biorę nigdy udziału, więc też nie mogę nic powiedzieć. Z obsługą rozmawiałam po turecku, więc akurat z komunikacją problemu nie było :D
Ponieważ powrotny lot był poranny zamówiłam pakiet śniadaniowy, niestety dostaliśmy po 1 zdechłej ohydnej bułce do hotdoga, żadnego owocu, soku, nic. Bardzo niefajnie.
Podsumowując - w ubiegłym roku byłam w 3* hotelu za połowę ceny, którą zapłaciłam teraz i poza brakiem prywatnej plaży chyba było lepiej....

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, DorotaAbR
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Abdullah T, Guest Relations Manager, Sural HotelOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We would like to thank you for your objective commenst about our property.

The advices and the feedbacks of our guests are very important for us to develop the service quality.

Your advices and complaints have been acknowledged to the hotel management immediately. We will take the necessary precautions accordingly.

We hope to see you soon at any of our Süral Group Hotels for your forthcoming vacation.

Best Regards,

Alp Zafer İlkateş

Guest Relations Director of Süral Group Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Hotel Sural bardzo się ceni i ogłasza jako 5 gwiazdek!! Niestety bardzo dużo mu do tego brakuje...Wróciliśmy z rodziną i niestety jesteśmy rozczarowani, nie dość że dopłacaliśmy do tego, aby mieć w lepszym standzie pokój to dostaliśmy klatę, ponieważ nie dość że mało przestrzeni to jeszcze bez balkonu,połowa okna się tylko uchylała,to jeszcze widok na ścianę i okno do innego pomieszczenia-coś okropnego !!!!!!! Nie wspomnę o tym że jak się włączało suszarkę wyskakiwały korki i trzeba było schodzić do recepcji i to zgłaszać a i jeszcze smród na korytarzach, który wydobywał się chyba z rur albo publicznych toalet!! Jedynie co to jedzenie było dla nas ok,dużo różności i mili kelnerzy,natomiast w barze przy basenie kelnerzy podając drinki zamaczając w nim swoje palce SZOK, a jeśli chcesz lodu do drinka to kazali dopłacać!!! Dodam jeszcze, że internet nie działał w pokojach ,tylko trzeba było schodzić na dół do recepcji !! Chyba już więcej opisywać nie muszę,myślę że wiele osób podziela moje zdanie że tak nie wygląda Hotel który reklamuje się na 5 gwiazdek !!!! Byliśmy pierwszy raz w Turcji i myślę że ostatni!!!

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje masakra
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, tomek a
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Abdullah T, Guest Relations Manager, Sural HotelOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We would like to thank you for your comments about our hotel. The feedbacks of our guests are very important for us. We can improve our service quality with these feedbacks and advices.

Your complaints have been shared with our hotel management. We will take the necessary precautions for the next forthcoming seasons about our rooms and lack of service.

Best Regards,

Alp Zafer İlkateş

Guest Relations Director of Süral Group Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji