Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 028)
Filtruj recenzje
2 028 wyniki
Oceny podróżnych
1 062
525
267
93
81
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 062
525
267
93
81
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 2 028 recenzji
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

Wraz z żoną i córką wróciliśmy z hotelu 25.08.19. Mieszkaliśmy w pokoju 3104 usytuowanym w jednym z budynków, który położony jest blisko muru oddzielającego teren hotelu od pobliskich zabudowań tubylców. Smród pozostały po hodowli zwierząt hodowlanych przez okolicznych sąsiadów nie pozwolił nam otworzyć okna w pokoju hotelowym. Czuliśmy się jak w kiepskiej agroturystyce, a nie jak w hotelu 5 gwiazdkowym. Mieliśmy do wyboru albo otworzyć okno i wąchać smród koziego łajna lub go nie otwierać i wąchać pleśń z łazienki, która dość intensywnie obrosła fugi. smród był tak duży , że przy otwartym oknie budził ze snu. Spanie przy buczącej klimie z dzieckiem z alergią na pleśń jest mało wskazane.Dwóch członków załogi raz w poniedziałek zaraz po przyjeździe oraz w czwartek badało nasze niedogodności współczując ( identyfikując zapach, że jest to kozie łajno od pobliskich hodowców) oraz oferując pomoc w zamianie pokoju.
Niestety na obietnicach się tylko skończyło, za każdym razem info to samo, nie mamy wolnych pokoi i nie możemy zamienić. Sprzątanie pokoju polegało na wymianie ręczników i nic więcej. Przez cały tydzień ani razu nie zostały wyrzucone śmieci z kosza w łazience, podłogi nie myte były wogóle, rozlana woda z pod prysznica podczas porannej kąpieli stała na podłodze do naszego powrotu wieczorem. Zapach koziego łajna roznosił się również na terenach zielonych, przy mocniejszych powiewach wyczuwalny był również przy basenie. Od samego początku pobytu mieliśmy również problem z drzwiami balkonowymi w których ostatniego dnia wyleciały wkręty z zawiasów i nie dały się domknąć. Pytanie, skoro śmierdzi to po co drzwi otwierać, otóż gdzieś trzeba było suszyć stroje kąpielowe i ręczniki. Pisząc tylko o złych rzeczach byłbym nieobiektywny, jedzenie było bardzo dobre, urozmaicone z kolacjami tematycznymi.Obsługa barów i restauracji również przemiła, kontaktowa i sympatyczna.
Wszystko jednak to co dobre zostało przyćmione przez kozie smrody, które drenowały nasze nosy. Mocno nie polecam.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, JacekM109
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ozlemg99, Halkla İlişkiler Müdürü, Bodrum ImperialOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear JacekM109,

First of all, we would like to thank you for choosing our hotel during your holiday.

Your room change claim has been verified by our hotel staff, room change can be only made if there is availablity of room in the hotel during your stay. Hence, if there is no availability, we cannot make room change.

Also the smell does not arise from hotel itself, it comes from outside. So the hotel is not responsible for the smell

Also, we are happy to see that you are pleased by our food service and staff.

We would like to welcome you again.

Kind Regards

Bodrum Imperial

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzenie przepyszne, bardzo urozmaicone! Restauracja aLa carte cudowna, czuliśmy się wyjątkowo podczas kolacji. Piękna zieleń i alejki wokół budynków hotelowych. Atrakcje dla dzieci na wysokim poziomie zarówno dla dzieci jak i dorosłych z akcentami polskimi. Trochę mała strefa wodna dla dzieci, bo jest to tylko grzybek że zjezdzalniami ale dla dziecka do kilku lat wystarczy. Plaża żwirkowa z bezpłatnymi leżakami. Drinki baaardzo dobre, nieoszukane( nie to co w Grecji). Mojito to petarda. Przekąski w formie pizzy bardzo dobra. Bar na uboczu z kawą, daje możliwość odetchnięcia od basebu, słońca. Bardzo polecam. Łatwy dojazd do miasta tanim busikiem, który odjezdża spod hotelu. Do miasta jest kawałek ale warto bo można baaardzo się obkupić za niewielkie pieniądze. Jak będzie możliwość to kiedyś tam wrócimy.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, aleksandraszczetyn
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ozlemg99, Halkla İlişkiler Müdürü, Bodrum ImperialOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Aleksandraszczetyn,

Thank you choosing us for vacation .We glad to hear that you like beach,food,general area and other facilities.

We hope to see you your next holiday.

Kind regards

Bodrum Imperıal

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019

Hotel przepiękny i bardzo zielony. Przylecieliśmy rano i choć doba hotelowa zaczynała się od godziny 14 to już od razu po naszym przyjeździe o godzinie 10 dostaliśmy opaski hotelowe i mogliśmy spokojnie się przebrać oraz zjeść. Już od razu byliśmy ich gośćmi hotelowymi. Obsługa przemiła na każdym kroku. Wszędzie czysto i na każdym kroku witani serdecznie nawet w naszym ojczystym języku. Hotel jak najbardziej dla rodziny animacje i sporty dla dorosłych. Nie idzie się nudzić, a przepiękny zielony ogród w którym cudownie szło się zrelaksować. Codziennie kolacja przygotowana pod inny hasłem jak nie chińskie to turecki , meksykański , włoski. Później były pod dany kraj przygotowany występ w przepięknym anfiteatrze gdzie nagłośnienie było przygotowane na najlepszym sprzęcie. I dyskoteki dla dzieci były nawet w anfiteatrze oraz pokazy z ogniem lub z akrobacjami, codziennie coś innego i niesamowitego. Restauracja z pizzą codziennie pyszna i różne dodatki, lokal z przepyszną kawą , herbata oraz czekoladą lub koktajlami dla dzieci pierwsza klasa otwarty codziennie od godziny 10 do godz 00 naprawdę polecam. Kiedy kończyła się impreza w anfiteatrze była impreza obok basenu i codziennie inny zespół lub dj napradę przygotowane wszystko na 100%. Codziennie coś innego i z wielka pompą. A śniadania i inne posiłki mega pyszne. Restauracja dla dzieci mega przygotowana dzieci były obsługiwane jak najważniejsi goście a kucharze spełniały od nich zachcianki. Plaża przepiękna, morze czyste i gorące i śliczne rybki które szło oglądać pod wodą. Basen czysty i obsługa ratowników jakiej jeszcze nie widziałam. Ratownik dodatkowo udzielał się i dawał wskazówki dzieciom jak maja się nauczyć pływać byliśmy pod wielkim wrażeniem. Obsługa naprawdę bardzo dobra i animację także. Barmani mega mega bo alkohole i drinki przygotowane jakby hotel posiadał opcje ultra bo kotajle naprawdę pyszne i przygotowane z wysoka starannością. Pokoje czyste i ładne. Miejscowość Bodrum przepiękna a mieszkańcy przemili , na targowisku w centrum oraz w hotelu naprawdę idzie zrobić tanie i bardzo dobre jakościowe zakupy. HOTEL NA DUŻE 5 GWIAZDEK , NAPRAWDĘ POLECAM I NA PEWNO JESZCZE GO ODWIEDZĘ

Wskazówka dotycząca pokoi: polecam pokój dalej od basenu wtedy jest ciszej
Termin pobytu: wrzesień 2018
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Agnieszka C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ozlemg99, Halkla İlişkiler Müdürü, Bodrum ImperialOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Agnieszka C,

Thank you for your stay with us and for sharing your experience with other travelers.

It is always our goal to achieve maximum customer satisfaction and we are delighted to hear that your holiday at Bodrum Imperial was an enjoyable one. We continuously strive to deliver high standards and to ensure that all our guests leave with wonderful vacation memories.

We all look forward to your next visit.

Kind regards

Bodrum Imperial

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019

Pobyt w hotelu wspominamy bardzo dobrze.Pokoje sprzątane dokładnie, jedzenie bardzo smaczne i różnorodne, otoczenie obiektu bardzo przyjemne -mnóstwo zieleni . Wystarczająca ilość leżaków przy basenie na plaży również .Polecam

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, BerLeg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ozlemg99, Halkla İlişkiler Müdürü, Bodrum ImperialOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear BerLeg,

We are really glad to hear from you, we are happy to read that your holiday experience has been great.

We would like to welcome you again..

Kind Regards

Bodrum Imperial

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 lipca 2019

Hotel typu wioska wakacyjna, otoczony piękną zielenią, dzięki czemu mimo dużej ilości gości nie było poczucia tłumu ludzi i każdy miał przestrzeń dla siebie, do tego położenie w dolinie powodowało, że zazwyczaj wiał ciepły wiatr znacznie ułatwiający znoszenie upału. Nasze ulubione miejsce to ogród tuż nad plażą, gdzie można rozłożyć się z leżaczkiem pod palmami i nadal być nad morzem.
W niektórych miejscach hotelu trochę widać już upływ czasu, ale nie przeszkadza to ogólnej atmosferze. Pokoje jak na zdjęciach promocyjnych, w tych bliżej dużego basenu słychać przez większość dnia muzykę i animacje, ale za to widać morze i nigdzie nie trzeba daleko chodzić :)
Mnóstwo różnorodnego jedzenia, każdy mógł znaleźć coś dla siebie mimo naprawdę różnych preferencji. Polecam zarezerwować sobie jeden wieczór na kolację serwowaną w tureckiej restauracji a la carte (jest w cenie!), przemiła, charyzmatyczna obsługa i świetne jedzenie.
Obsług w całym hotelu super przyjazna i pomocna - zasługuje na 5 albo i 6 gwiazdek, dwoi się i troi, żeby gościom niczego nie zabrakło, każda zachcianka i problem były rozwiązywane w ciągu kilku minut, czasami jeszcze zanim same sobie uświadomiłyśmy, czego potrzebujemy :)
Z czystym sumieniem polecamy łaźnię turecką i zabiegi w SPA hotelowym, wszystkie wyszłyśmy zachwycone, jakość i oferta są nieporównywalne z łaźniami publicznymi w Bodrum i naprawdę warte swojej ceny.
Niestety mały minus za brak kontroli nad leżakami. Owszem jest ich mnóstwo... ale prawie wszystkie zajęte ręcznikami od wczesnych godzin porannych. Jeśli ktoś lubi pospać na urlopie trochę dłużej, może mieć potem problem ze znalezieniem fajnego miejsca do opalania.
Mimo tego polecam każdemu, niedociągnięcia w ogóle nie miały znaczenia dla wrażeń z całego urlopu, nie pamiętam, kiedy tak wypoczęłam!

Wskazówka dotycząca pokoi: Lepiej unikać pokoi na parterze. W budynkach przy basenach słychać dość głośno muzykę i animacje, ale za to widać z nich morze.
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, animaamundi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ozlemg99, Halkla İlişkiler Müdürü, Bodrum ImperialOdpowiedź udzielona 27 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear animaamundi,

This such an amazing comment and your feedback make us really happy to figure out that your holiday was great. Your pleasure is our motivation source, hence we try to service in best way. We would like to welcome you again..

Kind Regards

Bodrum Imperial

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji