Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Akyarlar
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (2 029)
Filtruj recenzje
2 029 wyniki
Oceny podróżnych
1 062
526
267
93
81
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 062
526
267
93
81
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 2 029 recenzji
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019

Hotel przepiękny i bardzo zielony. Przylecieliśmy rano i choć doba hotelowa zaczynała się od godziny 14 to już od razu po naszym przyjeździe o godzinie 10 dostaliśmy opaski hotelowe i mogliśmy spokojnie się przebrać oraz zjeść. Już od razu byliśmy ich gośćmi hotelowymi. Obsługa przemiła na każdym kroku. Wszędzie czysto i na każdym kroku witani serdecznie nawet w naszym ojczystym języku. Hotel jak najbardziej dla rodziny animacje i sporty dla dorosłych. Nie idzie się nudzić, a przepiękny zielony ogród w którym cudownie szło się zrelaksować. Codziennie kolacja przygotowana pod inny hasłem jak nie chińskie to turecki , meksykański , włoski. Później były pod dany kraj przygotowany występ w przepięknym anfiteatrze gdzie nagłośnienie było przygotowane na najlepszym sprzęcie. I dyskoteki dla dzieci były nawet w anfiteatrze oraz pokazy z ogniem lub z akrobacjami, codziennie coś innego i niesamowitego. Restauracja z pizzą codziennie pyszna i różne dodatki, lokal z przepyszną kawą , herbata oraz czekoladą lub koktajlami dla dzieci pierwsza klasa otwarty codziennie od godziny 10 do godz 00 naprawdę polecam. Kiedy kończyła się impreza w anfiteatrze była impreza obok basenu i codziennie inny zespół lub dj napradę przygotowane wszystko na 100%. Codziennie coś innego i z wielka pompą. A śniadania i inne posiłki mega pyszne. Restauracja dla dzieci mega przygotowana dzieci były obsługiwane jak najważniejsi goście a kucharze spełniały od nich zachcianki. Plaża przepiękna, morze czyste i gorące i śliczne rybki które szło oglądać pod wodą. Basen czysty i obsługa ratowników jakiej jeszcze nie widziałam. Ratownik dodatkowo udzielał się i dawał wskazówki dzieciom jak maja się nauczyć pływać byliśmy pod wielkim wrażeniem. Obsługa naprawdę bardzo dobra i animację także. Barmani mega mega bo alkohole i drinki przygotowane jakby hotel posiadał opcje ultra bo kotajle naprawdę pyszne i przygotowane z wysoka starannością. Pokoje czyste i ładne. Miejscowość Bodrum przepiękna a mieszkańcy przemili , na targowisku w centrum oraz w hotelu naprawdę idzie zrobić tanie i bardzo dobre jakościowe zakupy. HOTEL NA DUŻE 5 GWIAZDEK , NAPRAWDĘ POLECAM I NA PEWNO JESZCZE GO ODWIEDZĘ

Wskazówka dotycząca pokoi: polecam pokój dalej od basenu wtedy jest ciszej
Termin pobytu: wrzesień 2018
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Agnieszka C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ozlemg99, Halkla İlişkiler Müdürü, Bodrum ImperialOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Agnieszka C,

Thank you for your stay with us and for sharing your experience with other travelers.

It is always our goal to achieve maximum customer satisfaction and we are delighted to hear that your holiday at Bodrum Imperial was an enjoyable one. We continuously strive to deliver high standards and to ensure that all our guests leave with wonderful vacation memories.

We all look forward to your next visit.

Kind regards

Bodrum Imperial

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019

Pobyt w hotelu wspominamy bardzo dobrze.Pokoje sprzątane dokładnie, jedzenie bardzo smaczne i różnorodne, otoczenie obiektu bardzo przyjemne -mnóstwo zieleni . Wystarczająca ilość leżaków przy basenie na plaży również .Polecam

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, BerLeg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ozlemg99, Halkla İlişkiler Müdürü, Bodrum ImperialOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear BerLeg,

We are really glad to hear from you, we are happy to read that your holiday experience has been great.

We would like to welcome you again..

Kind Regards

Bodrum Imperial

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 lipca 2019

Hotel typu wioska wakacyjna, otoczony piękną zielenią, dzięki czemu mimo dużej ilości gości nie było poczucia tłumu ludzi i każdy miał przestrzeń dla siebie, do tego położenie w dolinie powodowało, że zazwyczaj wiał ciepły wiatr znacznie ułatwiający znoszenie upału. Nasze ulubione miejsce to ogród tuż nad plażą, gdzie można rozłożyć się z leżaczkiem pod palmami i nadal być nad morzem.
W niektórych miejscach hotelu trochę widać już upływ czasu, ale nie przeszkadza to ogólnej atmosferze. Pokoje jak na zdjęciach promocyjnych, w tych bliżej dużego basenu słychać przez większość dnia muzykę i animacje, ale za to widać morze i nigdzie nie trzeba daleko chodzić :)
Mnóstwo różnorodnego jedzenia, każdy mógł znaleźć coś dla siebie mimo naprawdę różnych preferencji. Polecam zarezerwować sobie jeden wieczór na kolację serwowaną w tureckiej restauracji a la carte (jest w cenie!), przemiła, charyzmatyczna obsługa i świetne jedzenie.
Obsług w całym hotelu super przyjazna i pomocna - zasługuje na 5 albo i 6 gwiazdek, dwoi się i troi, żeby gościom niczego nie zabrakło, każda zachcianka i problem były rozwiązywane w ciągu kilku minut, czasami jeszcze zanim same sobie uświadomiłyśmy, czego potrzebujemy :)
Z czystym sumieniem polecamy łaźnię turecką i zabiegi w SPA hotelowym, wszystkie wyszłyśmy zachwycone, jakość i oferta są nieporównywalne z łaźniami publicznymi w Bodrum i naprawdę warte swojej ceny.
Niestety mały minus za brak kontroli nad leżakami. Owszem jest ich mnóstwo... ale prawie wszystkie zajęte ręcznikami od wczesnych godzin porannych. Jeśli ktoś lubi pospać na urlopie trochę dłużej, może mieć potem problem ze znalezieniem fajnego miejsca do opalania.
Mimo tego polecam każdemu, niedociągnięcia w ogóle nie miały znaczenia dla wrażeń z całego urlopu, nie pamiętam, kiedy tak wypoczęłam!

Wskazówka dotycząca pokoi: Lepiej unikać pokoi na parterze. W budynkach przy basenach słychać dość głośno muzykę i animacje, ale za to widać z nich morze.
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, animaamundi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ozlemg99, Halkla İlişkiler Müdürü, Bodrum ImperialOdpowiedź udzielona 27 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear animaamundi,

This such an amazing comment and your feedback make us really happy to figure out that your holiday was great. Your pleasure is our motivation source, hence we try to service in best way. We would like to welcome you again..

Kind Regards

Bodrum Imperial

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 lipca 2019

Niezapomniane wakacje. Hotel spełnił nasze wszystkie oczekiwania. Czystość, obsługa, stosunek do gości na najwyższym poziomie. Jedzenie pyszne, urozmaicone, dostępne w różnych formach przez cały dzień. Pyszne drinki w formule all. Lody praktycznie cały dzień. Super animatorzy, fajny program animacyjny zarówno w ciągu dnia przy basenie, jak i wieczorem w amfiteatrze, a po zakończeniu również przy basenie. Basen rewelacja, bardzo duży, przyjemna temperatura wody, duża ilość leżaków, które są dostępne praktycznie cały dzień bez konieczności rezerwowania o świcie :-), nielimitowana możliwość wymiany ręczników kąpielowych. Fajna plaża, ale morze chłodne. Fajni ludzie i super atmosfera. Nie było także żadnego problemu z przedłużeniem pobytu po zakończeniu doby hotelowej ( tj. po 12.00) , koszt jedynie 20 Euro. Bardzo sympatyczna i pomocna Pani Manager hotelu - pozdrawiamy :-) i fantastyczne pożegnanie gości. Polecamy

Wskazówka dotycząca pokoi: W pokojach blisko recepcji jest ciszej, z każdego miejsca jest blisko do restauracji, basenu, plaży
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, aXYZZZ-----
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ozlemg99, Halkla İlişkiler Müdürü, Bodrum ImperialOdpowiedź udzielona 26 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear aXYZZZ-----,

Such a great review and lovely comments can only make us extremely happy. Thank you for taking your time to write down all your positive experiences during your holiday and to guide also other travelers through their future visits in Bodrum Imperial.

We hope to welcome you in the future again in our hotel.

Best wishes from the entire team at Bodrum Imperial

Pozdrowienia

Kind regards

Bodrum Imperial

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Zdecydowanie polecam! Hotel bardzo dobry, położony w pięknym otoczeniu. Duzy wybór, pysznego jedzenia. Pokoje czyste. Animacje na najwyższym poziomie. Animatorzy w pełni zaangażowani w swoją prace. Nasze serce skradła Helin- cudowna dziewczyna

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 610magdalenag
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ozlemg99, Halkla İlişkiler Müdürü, Bodrum ImperialOdpowiedź udzielona 21 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear 610magdalenag,

We are happy to hear from you, thank you so much for such a great comment. We are glad to see that you enjoyed your holiday much.

We would like to welcome you again...

Kind Regards

Bodrum Imperial

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji