Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Konakli
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (1 340)
Filtruj recenzje
1 340 wyniki
Oceny podróżnych
955
175
97
46
67
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
955
175
97
46
67
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 1 340 recenzji
Zrecenzowano: 11 września 2019 z urządzeń przenośnych

Miałam przyjemność spędzić urlop w tym wymarzonym hotelu Haydarpasha Palace to cudowne miejsce począwszy od wyglądu po jedzenie, imprezy, klimat, ludzi pracujących którzy wkładają w swoją prace serce Są pozytywni otwarci uśmiechnięci Animatorzy a w tym Kobi robi super robotę, uśmiech, pasja do pracy, wspaniały klimat Polecam wszystkim :)

Termin pobytu: październik 2018
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, KaDiana12
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aybüke Ö, Halkla İlişkiler Müdürü, Haydarpasha PalaceOdpowiedź udzielona 13 września 2019

Szanowny Gość;

Dziękujemy za pierwszeństwo naszego hotelu, podzielić się swoim doświadczeniem i polecić nasz hotel. Cieszymy się, że byli zadowoleni podczas twojego pobytu. Będziemy zaszczyt widzieć cię w naszym hotelu.

Haydarpasha Palace Rodzinny

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 października 2018 z urządzeń przenośnych

Co do hotelu oceniamy na bardzo dobry Ale.
..ma swoje wady może zacznijmy od nich a jesteśmy klientami co często zwiedzają i podróżują po świecie. Duży minus to nieprzyjemny zapach kanalizacji, brudne toalety i szklanki obsługa nie wyrabia się na stołówce a mamy msc. Pażdziernik brak serwetek,brak filiżanek itp,baseny dla dzieci zimna woda,tylko dwa z ciepła resztę puste nikt nie korzysta, windy brudne nikt nie sprzata,do morza przejście pod ulicą.
Jako plus piękny hotel,świetne pokoje z widokiem na morze,napełnianie barków codziennie ,pokoje sprzatane,barmanów serwują świetny alkohol jony Walker 12 letni oraz chiwasa 12letni jedzenie bardzo dobre .krewetki itp kolacja rożnorodna, sauna darmowa,płatny bilard i kręgle ,90% to Rosjanie Dla nas udany wypoczynek Brak animatorów tylko o 22 zawsze występy

Termin pobytu: październik 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Emilia A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aybüke Ö, Halkla İlişkiler Müdürü, Haydarpasha PalaceOdpowiedź udzielona 21 lutego 2019

drogi gościu;

dziękuję, że wybrali nasz hotel. Dla nas bardzo ważne jest, aby szczegółowo podzielić się swoim doświadczeniem. Ciężko pracujemy, aby służyć ci lepiej. Będziemy zadowoleni, aby zobaczyć cię ponownie w naszym hotelu.

Haydarpasha Rodzinny Pałac.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 lipca 2018

Bardzo ładny, elegancki, przestronny hotel. Zadbano o wszelkie szczegóły: drzwi, żyrandole, lampy,meble itp. Pokoje ładne, dobrze zaopatrzone.Jest nawet na oknie siatka na komary czy muchy. Wygodne materace na łóżkach. W lodówce: piwo, cola, fanta (puszki), woda, napoje owocowe w kartonikach. Czajnik + kawa+ herbata.Sejf w cenie. Wi-fi w tym pokoju działało słabo. Na basenie leżaki wcześnie rano rezerwowane, później ciężko coś znaleźć. Basen o głębokości 1,4 m. Na plaży raczej nie było problemu z leżakami. Dużo barów. Jedzenie dobre i duży wybór, restauracja główna duża i trzeba czasami kawałek iść żeby znaleźć wolny stolik.Na plaży czy przy basenie też fajny bar, gdzie można coś zjeść i wypić. Okolica hotelu mało ciekawa, ale jest dobry dojazd żeby gdzieś dalej pojechać.

Termin pobytu: czerwiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Alina Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aybüke Ö, Halkla İlişkiler Müdürü, Haydarpasha PalaceOdpowiedź udzielona 21 lutego 2019

drogi gościu;

dziękuję, że wybrali nasz hotel. Dla nas bardzo ważne jest, aby szczegółowo podzielić się swoim doświadczeniem. Ciężko pracujemy, aby służyć ci lepiej. Będziemy zadowoleni, aby zobaczyć cię ponownie w naszym hotelu.

Haydarpasha Rodzinny Pałac.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 maja 2018 z urządzeń przenośnych

Wspaniały hotel bylismy juz w kilku pieciogwiazdkowych hotelach w europie i krajach arabskich ale Haydarpasha bije je na glowe
Fantastyczny hotel fantastyczny personel pomocny i uprzejmy
Animatorzy swietna ekipa zgrana i zabawna
Organizuja wyjazdy na imprezy w Alanya (dziekujemy party było super)
Hotel polożony w fajnym miejscu blisko do plazy i marketów
Bardzo czysty przestronny
Jedzenie to niesamowity wybór bardzo smacznych potraw mnogość jedzenia to szok a ciasta to poezja sama w sobie
Barmani robią swietne drinki a w dyskotece fajne imprezki i swietna muzyka
Baseny i ogrod sa piekne
Basen na pietrze podgrzewany no poezja
Polecamy kazdemu kto chce zazyć troche luksusu i tym co mają go na codzień
Spedzilismy tu cudowny tydzien i mimo ze nie wracamy nigdy w to samo miejsce w przyszlym roku robimy wyjatek i z całą rodzinką przylatujemy na dwa tygodnie
Polecamy polecamy i jeszcze raz polecamy!

Termin pobytu: maj 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
3  Dziękujemy, tediwiniarski3
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aybüke Ö, Halkla İlişkiler Müdürü, Haydarpasha PalaceOdpowiedź udzielona 11 maja 2018

Szanowny Gość;

Dziękujemy za pierwszeństwo naszego hotelu, podzielić się swoim doświadczeniem i polecić nasz hotel. Cieszymy się, że byli zadowoleni podczas twojego pobytu. Będziemy zaszczyt widzieć cię w naszym hotelu.

Haydarpasha Palace Rodzinny.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 maja 2018

Byliśmy grupą znajomych w kwietniu 22-29.04.2018
Zalety:
-blisko do plaży-przejście tunelem z hotelu
-bar na plaży serwuje piwko i jedzenie
-zjeżdżalnie na plaży
-blisko na bazary ok 2 minuty (w niedziele otwierają wielki bazar dla tubylców-można kupić jeszcze taniej niż za zwykłych przyhotelowych bazarkach)
-przestronne i b.ładne pokoje-minibarek z napojami +browarek
-duży wybór jedzenia w hotelu (każdy powinien znaleźć coś dla siebie)
-jedzenie i picie na okrągło 24 h (bar na plaży, hotel, bar przy basenie)
-dyskoteka hotelowa
-animator Furkan- bardzo sympatyczny- pełen energii, uśmiechnięty, podchodził rozmawiał i zachęcał do animacji (wypytywał o zwroty w języku polskim i się ich uczył)
- duży wybór alkoholi- wystawione menu z 6 drinkami (jeżeli poprosiło się np. o cuba libre, wódkę z colą, whisky, shoty z tequili, którego nie było w prezentowanym menu także zrobili w all incl- nie każdy o tym wiedział)
-mili kelnerzy- nie wszyscy mówili po angielsku ale się starali, nie odczułam by czekali na napiwki (jak to bywało w innych hotelach). Byliśmy na tyle grzeczni i mili dla kelnerów, że przygotowali/zaskoczyli nas shotami B52 (palący się shot) i często nas widząc przynosili nam do stolika.
-kryty podgrzewany basen -dobrze umiejscowiony-zaraz przy basenie głównym zewnętrznym oraz blisko barów
-wi fi nawet na plaży (nie było mega szybkie i czasami się cięło ale wystarczało na podstawowe potrzeby)
-na basenie przy hotelu muzyczka
-sklepy +fryzjer +spa w hotelu

Wady:
-kamienista plaża
-fotograf hotelowy (zadufany w sobie, idzie na ilość a nie jakość, przy oglądaniu zdjęć po sesji poganiał mówiąc szybciej, nie było czasu by wybrać dobre ujęcia, powiedział, że zrobi poprawki (photoshopa) najlepiej jak będzie potrafił - przy odbiorze zdjęć okazało się, że nie poprawił NIC- nie polecam. 5 Euro za jedno zdjęcie bez względu czy weźmie się na płycie czy wydrukowane.
-basen Infinity - basen podgrzewany dla osób powyżej 16 roku życia (tak napisane przed wejściem). w okresie naszego pobytu basen zajęty przez rodziny z dziećmi-hałas i tłok oraz oblewanie wodą przez dzieci. Szkoda, że nikt nie pilnował by było to miejsce rzeczywiście dla osób pow 16 r ż.
-krótkie animacje (np. graliśmy w darta-parę osób chciało się dołączyć-nie pozwolono im, po 15 minutach koniec gry i dart został zabrany, pomimo chęci dalszej gry urlopowiczów).
Nie każdy animator się starał- oprócz Furkana (Craz Boy) widoczny był jeszcze jeden niski animator, nie zapamiętałam imienia. Reszta ciągle się chowała, nie podchodziła i nie zagadywała do ludzi. Jedna z kobiet animatorek- widziałam jak prowadziła zajęcia dla dzieci- wg mnie nie ma pojęcia jak powinny wyglądać zajęcia dla dzieci- podczas tańców -ruchy, które pokazywała były trudne, bardziej jakby tańczyła na baletach (nie pokazywałą ruchów i nie uczyła dzieci tylko sama je wykonywała-zabrakło powolnych ruchów +nauki). Podczas skorzystania z aqua gym- aerobiku w wodzie odniosłam wrażenie, że nie do końca jest to aerobik (muzyka nie pasowała do ćwiczeń, nie było rytmu, strasznie mnie to wybijało z ćwiczeń + gdy animatorka kazała zawiązać piankę do ćwiczeń i założyć ją na głowę przestałam ćwiczyć- nie ma to nic wspólnego z aerobikiem a wszyscy mężczyźni na zewnątrz śmiali się w niebo głosy (jestem na wakacjach i potrafię się wygłupiać ale to nie było zabawne a zrobienie z osób ćwiczących pośmiewisko).

Ogólne info:
-hotel posiada najwięcej klientów z Rosji, Niemiec i Turcji (informacje uzyskane od kelnerów)
-bardzo mało Polaków
-czystość utrzymywana na wysokim poziomie
-właściciel pochodzenia Tureckiego
-warto podpytać o drinki dostępne w all incl lub samemu powiedzieć na co mamy ochotę
-gofry i lody
Hotel godny polecenia chętnie tam wrócę.

Termin pobytu: kwiecień 2018
1  Dziękujemy, zagadka987
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aybüke Ö, Halkla İlişkiler Müdürü, Haydarpasha PalaceOdpowiedź udzielona 7 maja 2018

Szanowny Gość;

Dziękujemy za pierwszeństwo naszego hotelu i podzielić się swoim doświadczeniem. Niezbędne praca jest wykonywana na Wasze propozycje. Będziemy zaszczyt widzieć cię w naszym hotelu, aby służyć Ci lepiej.

Haydarpasha Palace Rodzinny.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji