Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (580)
Filtruj recenzje
580 wyniki
Oceny podróżnych
283
163
78
30
26
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
283
163
78
30
26
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 580 recenzji
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019

W hotelu spędziliśmy 12 nocy, mieliśmy pokój suite w budynku głównym (pokoje anex suite są poza terenem hotelu po drugiej stronie ulicy ich nie polecam) . Pokój odnowiony nie ma się do czego przyczepić, może trochę do sprzątania bo było robione na szybko i np. przez 3 dni nie było mydła przy umywalce, lodówka uzupełniana na bieżąco w wodę , fantę, sprite , colę. Co do jedzenia do rzeczywiście śniadania bardzo monotonne codziennie to samo , na lunch można było się udać do snack baru (hamburgery, pizza, frytki, sałatki, pączki i zależy od dnia kebab w różnych postaciach) lub do restauracji gdzie można było zjeść dania bardziej obiadowe (2 zupy do wyboru: przez cały pobyt zawsze pomidorowa , kilka rodzajów mięs , warzywa, owoce, ciasta) , kolacja moim zdaniem OK każdy znajdzie coś dla siebie kilka -kilkanaście różnych potraw na ciepło, dużo zimnych przekąsek , ciasta, owoce. Fajnie że można korzystać z dwóch restauracji w cześci SELECT i SUITE. Proponuję korzystać w tej w części SELECT -lepsze jedzenie. Jeśli chodzi o alkohole to mojito nie stało przy mojito, reszta OK jak się weźmie podwójny alkohol bo tak to wszystko jest słodkie, alkohol lokalny. Baseny bardzo fajne, leżaki raczej proponuję zajmować szybciej ok 8 bo koło 10 to już tylko zostają pojedyńcze.Co do plaży to lekko kamienista ale butów raczej nie trzeba używać. Obok hotelu ok 300m centrum z budkami z odzieżą, centrum handlowe jak ktoś lubi zakupy to się nie zawiedzie. Bliska odległość do Alanyi dojazd dolmuszem za 1 euro, przystanek 150 m od hotelu. Reasumując hotel bardzo przyjemny, jesli nie chcesz dużo zapłacić za wczasy to polecam ( my płaciliśmy za rodzinę 2+2 na 12 nocy ok 12600).

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, MarekW1595
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RG-SELECTSUITE, Guest Relations Manager, Royal Garden Select & SuiteOdpowiedź udzielona 2 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you so much for taking the time to write this review. We greatly appreciate your critiques and will certainly utilize the information here to improve our experience. Guests' satisfaction is our top priority so your feedback is very well received and will be shared accordingly with our team for improvement.

We hope to have the opportunity to welcome you back.

Best Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Rozczarowały nas pokoje anex suit. Ich standard rodem z PRL. Droga z pokoi do basenów i na stołówkę prowadzi przez ulicę, na której czuć okropny zapach kanalizacji. Jedzenie mało urozmaicone. Na śniadania ciągle ich sery, ale w innych przyprawach. Szału nie było. Fajnie, że przy barach w ciągu dnia można coś zjeść - ale zawsze ;prawie to samo. Mohito nawet przy mohito nie stało. W lipcu były komary, więc dobrze coś na nie wziąć.Internet prawie nie dzaiała. Ogónie czytając wcześniejsze opinie byliśmy bardzo pozytywnie nastawieni. Rzeczywistość nas rozczarowała.

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, Jarosław C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RG-SELECTSUITE, Guest Relations Manager, Royal Garden Select & SuiteOdpowiedź udzielona 2 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We appreciate all forms of guest feedback and believe through constructive comments we are able to continually improve our services and facilities for our guests.

Best Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

Hotel ładnie położony , bardzo dobrze wykwalifikowana obsługa 10/10 natomiast odradzam z powodu jedzenia jest fatalne bardzo mało dań mięsnych a gdy już są to ich jakość nie pozwala na konsumpcje . W mocnej restauracji dostępny przez cały tydzień był tylko ser chleb i zupa pomidorowa ....... Hotel oceniając po jedzeniu max 3 gwiazdki tureckie , po obsłudze 5 gwiazdek europejskich

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Maciej K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RG-SELECTSUITE, Guest Relations Manager, Royal Garden Select & SuiteOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for sharing this review following your stay at our hotel, your comments are appreciated and taken into consideration.
It is great to know that you highly satisfied of our location and the staff..
We hope to have the opportunity to welcome you back.

Kind Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019

Hotel przepiękny, czysty, codzienne serwisy. Bardzo miła i pomocna obsługa. Lokalizacja super bo tylko 12 km od Alanyi. Minusy za jedzenie, bardzo średnie, przez 9 dni praktycznie to samo. Basen zamykany o godzinie 20, jak dla mnie za szybko.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Monika C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RG-SELECTSUITE, Guest Relations Manager, Royal Garden Select & SuiteOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you very much for taking a moment to write about your stay at Royal Garden Select & Suite. İt is pleasure to hear that you are satisfied with

We look forward for welcoming you back very soon.

Best Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Pobyt w hotelu był bardzo przyjemny. Pokój był czysty i przestronny, klimatyzacja i sejf działały bez zarzutu. Jedzenie bardzo różnorodne, świeże, pyszne. Plusem jest to, że posiłki można jeść posiłki w dwóch budynkach do wyboru. Pracownicy obsługi, szczególnie kelnerzy w restauracjach bardzo profesjonalni, pomocni, mili i uśmiechnięci. Jest wiele miejsc, gdzie można wypić drinka, kawę, herbatę czy coś zjeść pomiędzy posiłkami. Hotel jest bardzo blisko plaży, do której prowadzi urocza alejka z palmami. Na plaży bar z napojami chłodzącymi i pani, która piecze placki na kamieniu - świetna sprawa! Wieczorami są imprezy, np. impreza w pianie, karaoke, dyskoteka. Dobre położenie - niedaleko hotelu mnóstwo straganów, sklepików, atrakcje dla dzieci.

Wskazówka dotycząca pokoi: Przeszkadzała nam dwa razy pastowana podłoga - było ślisko i kapcie przyklejały się do podłogi.
Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, nkopycinska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RG-SELECTSUITE, Guest Relations Manager, Royal Garden Select & SuiteOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you so much for taking the time to write this nice review. We greatly appreciate your critiques and will certainly utilize the information here to improve our experience. Guests's satisfaction is our top priority so your feedback is very well received and will be shared accordingly with our team for improvement.

We hope to have the opportunity to welcome you back.

Best Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji