Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (577)
Filtruj recenzje
577 wyniki
Oceny podróżnych
281
163
78
30
25
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
281
163
78
30
25
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 577 recenzji
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Rozczarowały nas pokoje anex suit. Ich standard rodem z PRL. Droga z pokoi do basenów i na stołówkę prowadzi przez ulicę, na której czuć okropny zapach kanalizacji. Jedzenie mało urozmaicone. Na śniadania ciągle ich sery, ale w innych przyprawach. Szału nie było. Fajnie, że przy barach w ciągu dnia można coś zjeść - ale zawsze ;prawie to samo. Mohito nawet przy mohito nie stało. W lipcu były komary, więc dobrze coś na nie wziąć.Internet prawie nie dzaiała. Ogónie czytając wcześniejsze opinie byliśmy bardzo pozytywnie nastawieni. Rzeczywistość nas rozczarowała.

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, Jarosław C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RG-SELECTSUITE, Guest Relations Manager, Royal Garden Select & SuiteOdpowiedź udzielona 2 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We appreciate all forms of guest feedback and believe through constructive comments we are able to continually improve our services and facilities for our guests.

Best Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

Hotel ładnie położony , bardzo dobrze wykwalifikowana obsługa 10/10 natomiast odradzam z powodu jedzenia jest fatalne bardzo mało dań mięsnych a gdy już są to ich jakość nie pozwala na konsumpcje . W mocnej restauracji dostępny przez cały tydzień był tylko ser chleb i zupa pomidorowa ....... Hotel oceniając po jedzeniu max 3 gwiazdki tureckie , po obsłudze 5 gwiazdek europejskich

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Maciej K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RG-SELECTSUITE, Guest Relations Manager, Royal Garden Select & SuiteOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for sharing this review following your stay at our hotel, your comments are appreciated and taken into consideration.
It is great to know that you highly satisfied of our location and the staff..
We hope to have the opportunity to welcome you back.

Kind Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019

Hotel przepiękny, czysty, codzienne serwisy. Bardzo miła i pomocna obsługa. Lokalizacja super bo tylko 12 km od Alanyi. Minusy za jedzenie, bardzo średnie, przez 9 dni praktycznie to samo. Basen zamykany o godzinie 20, jak dla mnie za szybko.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Monika C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RG-SELECTSUITE, Guest Relations Manager, Royal Garden Select & SuiteOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you very much for taking a moment to write about your stay at Royal Garden Select & Suite. İt is pleasure to hear that you are satisfied with

We look forward for welcoming you back very soon.

Best Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Pobyt w hotelu był bardzo przyjemny. Pokój był czysty i przestronny, klimatyzacja i sejf działały bez zarzutu. Jedzenie bardzo różnorodne, świeże, pyszne. Plusem jest to, że posiłki można jeść posiłki w dwóch budynkach do wyboru. Pracownicy obsługi, szczególnie kelnerzy w restauracjach bardzo profesjonalni, pomocni, mili i uśmiechnięci. Jest wiele miejsc, gdzie można wypić drinka, kawę, herbatę czy coś zjeść pomiędzy posiłkami. Hotel jest bardzo blisko plaży, do której prowadzi urocza alejka z palmami. Na plaży bar z napojami chłodzącymi i pani, która piecze placki na kamieniu - świetna sprawa! Wieczorami są imprezy, np. impreza w pianie, karaoke, dyskoteka. Dobre położenie - niedaleko hotelu mnóstwo straganów, sklepików, atrakcje dla dzieci.

Wskazówka dotycząca pokoi: Przeszkadzała nam dwa razy pastowana podłoga - było ślisko i kapcie przyklejały się do podłogi.
Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, nkopycinska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RG-SELECTSUITE, Guest Relations Manager, Royal Garden Select & SuiteOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you so much for taking the time to write this nice review. We greatly appreciate your critiques and will certainly utilize the information here to improve our experience. Guests's satisfaction is our top priority so your feedback is very well received and will be shared accordingly with our team for improvement.

We hope to have the opportunity to welcome you back.

Best Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2019

Byliśmy w hotelu na przełomie Lipca i Sierpnia 2019. Hotel składa się z 3 budynków, zakwaterowano nas w budynku, do którego musieliśmy dojść przez drogę. Wybraliśmy pokój ANNEX SUITE ROOM - pokój zdecydowanie był najsłabszym punktem całego urlopu. Wystrój specyficzny, generalnie czuć PRL. Na plus w pokoju bardzo dobrze działała klimatyzacja, sejf w cenie, minibar uzupełniany raz dziennie. Sprzątanie z grubsza, wymiana ręczników + wyrzucenie śmieci, reszta kuleje.
Teren hotelu zielony, bardzo dużo palm. 6 basenów, 2 ze zjeżdżalniami, 2 brodziki i 2 baseny główne. Na basenach czysto. Na plaży nie ma problemów z leżakami, warto zaopatrzyć się w obuwie do wody bo dno jest kamieniste. Kolor wody bez szału.
Na terenie hotelu 2 główne restauracje. Jedzenie bardzo dobre, każdy znajdzie coś dla siebie. W barach jest karta drinków, alkohole w porządku, nie oszczędzają.
Do sklepów dojście zajmuje około 10 minut. Generalnie jest gdzie wyjść.
Przez 6 dni w tygodniu w hotelu są animacje. Od godziny 10 do 18, między innymi water polo, aerobik, zumba, siatkówka plażowa, piłka nożna plażowa, dart itd.
Wieczorami zawsze jest jakiś pokaz, występ akrobatów, tancerzy, wybory miss i mistera. Raz w tygodniu jest piana party. Każdy znajdzie coś dla siebie.
Były to nasze 3 wakacje w Turcji w hotelach 5*. W skali szkolnej 1-6 oceniam hotel na 5. Z czystym sumieniem mogę polecić ten hotel.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, AdrianBr135
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji