Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (346)
Filtruj recenzje
346 wyniki
Oceny podróżnych
80
40
51
48
127
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
80
40
51
48
127
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 346 recenzji
Zrecenzowano: 8 września 2019

hotel masakra - na pewno nie jest to hotel 5 gwiazdowy .był to nasz 3 pobyt w Turcji zawsze pozytywnie ocenialiśmy ten kraj ale teraz przeżyliśmy koszmar. same pokoje ok ale to tylko to ok nic poza tym.wszędzie brud i smród jedzenia bardzo dużo ale podawane jak dla świń stolik się lepiły od brudu ciężko było znaleźć czysty talerz brakowało sztuców szklanek.na kolację trzeba schodzić pół godz wcześniej żeby zająć stolik.hotel nastawiony na Rosjan i Turków którzy ten syf robili .do jedzenia kolejki, brakowało wszystkiego nawet herbaty. nie polecam

Termin pobytu: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, akdpolinska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hedefgr, Менеджер по связям с общественностью, Hedef Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest!
Thank you for your review. We are sorry that you haven't been able to enjoy your holiday to the full.
Our staff do their best for our guests. Please rest assured that this experience is definitely not the norm of our hotel.Taking into account all your wishes, you help us to increase the level of service and anticipate the wishes of our guests in the future.

Best wishes, Hedef Beach Resort & SPA

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 września 2019

W hotelu tym byliśmy z mężem i synem (17lat) w sierpniu 2019. Przed wyjazdem naoglądałam się i naczytałam sporo. Przyznam, że trochę obawiałam się, co możemy zastać po przyjeździe. Oczywiście prawdą jest, że na pewno nie powinien mieć aż 5 gwiazdek. Czystość na korytarzach i ogólny wygląd podrasowanego PRL-u oceniam na 3, może 3+. Jeśli chodzi o pokoje - trochę powinni je odświeżyć, ale ogólnie znośne, nawet ładne. Jedzenie oceniam na bardzo dobre. Może nie jakieś mocno wyszukane, ale każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Naprawdę najadaliśmy się do syta. Nie trzeba było w porze obiadu wracać na stołówkę, bo snack bar oferował super jedzenie. Bary w hotelu - super. Baseny fajne. Były też animacje. Plaża też O.K., piaszczysto - żwirkowa, prywatna, blisko hotelu. Woda cudowna. W pobliżu hotelu znajduje się bazar, trochę dalej drugi, jeszcze większy. Można zrobić fajne zakupy (pamiątki, ciuchy, jedzenie). Można również za opłatą przejechać się na wielbłądzie. Ogólnie pobyt oceniam na 4 z plusem. Bardzo fajna miejscowość. Polecam, dla mało wybrednych.

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam pokoje na niższych piętrach, ponieważ windy psują się, lub trzeba na nie długo czekać. Widoki wszędzie podobne.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, buzianka1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hedefgr, Менеджер по связям с общественностью, Hedef Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Good afternoon, dear guest!
We thank you for taking the time to write such an extensive and informative review. We are very glad that you had a good time in our hotel, and also appreciated our services and entertainment. Your kind words were conveyed to our staff, they will be happy to continue to try to provide our guests with a comfortable and pleasant stay. We also appreciate your helpful comments that help us focus on what we need to fix.
Thank you for choosing us. We sincerely hope that we'll have the opportunity to see you again.

Best regards, Hedef Beach Resort & SPA

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

W hotelu praktycznie nie można porozumieć się po angielsku, króluje rosyjski, z resztą Rosjanie to 98% gości. Pokoje no cóż 5 gwiazdek to nie jest maksymalnie 2,5-3. Obsługa hotelowa to porażka zupełna brak kultury, na porządku dziennym było głośne rozmawianie z kolegą/ koleżanką w czasie "obsługi" klienta. Panowie w barach na plaży i w lobby zupełnie niekontaktowi od pierwszego dnia pobytu skończył się syrop do drinków i tak już było do końca, na pytanie dlaczego kiedy będzie i tak dalej odpowiedź po rosyjsku. "nie wiem " W między czasie kilka razy kończyło się piwo, a whisky nie było przez kilka dni, jeden z barmanów nawet lodu do napoi nie chciał podać twierdził, że nie ma. Czystość pokoi no cóż nie najlepiej Panie sprzątające nie przemęczały się za mocno, w pewnym momencie nawet duże ręczniki się skończyły więc musieliśmy używać małych. Na plaży i przy basenach całkiem czysto, jedzenie dla mnie nie bardzo odpowiadało, większość to warzywa w tłustych sosach, świeże owoce to jedynie arbuz, nic poza tym, generalnie mało zróżnicowane codziennie to samo z małymi wyjątkami. Plus to baseny ze zjeżdżalniami przynajmniej dla dzieci, ale zjeżdżalnie też działają tylko w określonych godzinach 10-12, 14-17. Całkiem blisko do plaży i tam też są leżaki hotelowe wiec to też plus. Stan leżaków, no część nadaje się do wymiany, ale generalnie dało się przeżyć. Ogólnie nigdy więcej tam nie będę gościć i szczerze nie polecam, szkoda nerwów i kasy na taką obsługę

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, Aga011577
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hedefgr, Менеджер по связям с общественностью, Hedef Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest!
Thank you for taking the time to comment and share your experience.
First of all, we thank you for your kind words regarding Hedef Beach Hotel with slides and beach with sunbeds. One of our main goals is to offer varied culinary delights so we are sorry that we didn't meet your taste. Please be assured that we will investigate these issues thoroughly. We apologize that we were unable to meet your expectations. Your comments will definitely help us to improve. Thank you for choosing us!
With best regards, Hedef Beach Resort & SPA.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 lipca 2019

Hotel nie jest najgorszy, ale to co nam zaoferował przeszło wszystkie oczekiwania. Przy meldowaniu się do hotelu usłyszeliśmy „the hotel is full” - tak, i nie było dla nas pokoju. Hotel zaproponował noc w pokoju wielorodzinnym z rodziną którą również spotkało to nieszczęście. Rezydentka z biura podróży Coral travel próbowała łagodzić sytuację mówiąc, ze hotel się zrekompensuje masażami, koszami owoców i winem. W efekcie dostaliśmy bon na (sic!) 15 minutowy masaż który trwał z 8 minut i dwa kawałki winogron. Oczywiście bez wina.
W hotelu względnie czysto. Miejscami utrzymuje się nieprzyjemny zapach, długie kolejki do jedzenia. Poza tym jedzenie smaczne, na drinkach nie oszczędzają. Basen ładny, plaża normalna - taka jak przy innych hotelach w okolicy. Obsługa w hotelu pomocna lecz słabo mówiąca po angielsku

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 635martinzz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hedefgr, Менеджер по связям с общественностью, Hedef Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 30 lipca 2019

Dzień dobry, drogi gościu!
Jesteśmy bardzo zadowoleni, że udało się ocenić usługi naszego hotelu. Jednocześnie jesteśmy bardzo rozczarowani sytuacją, która miała miejsce z tobą. Proszę przyjąć nasze przeprosiny za napotkane niedogodności i mieć pewność, że to doświadczenie nie jest normą naszego hotelu. Cieszymy się również, że docenili Państwo nasz hotel i personel. Twoje miłe słowa są przekazywane naszym pracownikom, ponieważ czynią ten hotel wyjątkowym. Uwzględniliśmy wszystkie Twoje uwagi i zrobimy wszystko, aby pozostali nasi goście czuli się komfortowo.
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się wrażeniami i czekamy na ponowne spotkanie z Wami!

Życzę wszystkiego najlepszego, Hedef Beach Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 marca 2017

Hotel Hedef odwiedziliśmy w sierpniu 2016. Już na samym wejściu do recepcji poczuliśmy niezły odrzut z powodu gorąca w niej panującego. W windach 42 st! Winda się zacięła i zostaliśmy odcięci na 40 min, brakowało słuchawki telefonicznej i gdyby nie Pan który spojrzał przypadkiem do góry i zobaczył zaparowane szyby w szklanej windzie to byśmy się podusili!! Masakra!!!!! Brak zmian ręczników przez cały tydzień! W holach walały się puste butelki...brud, brud, brud.Na stołówce brud straszny. Niezły basen, który rekompensował wady samego hotelu.Hotel powinien mieć max 3 gwiazdki.

Termin pobytu: sierpień 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, jonka1313
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji