Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 700)
Filtruj recenzje
1 700 wyniki
Oceny podróżnych
1 114
286
156
72
72
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 114
286
156
72
72
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
19 z 24 wśród 1 700 recenzji
Zrecenzowano: 7 września 2019

Wielki hotel z bogatym wyborem jedzenia, każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa Bardzo miła pomocna i pracowita(w pewnym momencie czułem jakby byli w obozie pracy).
Minusami hotelu na pewno jest mała ilość wind, czasem trzeba było czekać 5/7min żeby zjechać na dół.
Na basenach leżaki pozajmowane od godz 7, a przy barze można było czekać nawet 10min na drinka ponieważ obsługiwał tam jeden barman(cały dzień na barze i Pan pod koniec zmiany w tym upale prawie tam mdlał). Największym minusem są palacze, którzy palą wszędzie na basenie przy jedzeniu i nikt z obsługi nie zwraca na to uwagi.
Drugi raz nie wybrałbym się do tego hotelu i znajomym też raczej nie polecę tego miejsca.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Mariusz G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Valentina P, Halkla İlişkiler Müdürü, Mukarnas Resort And Spa HotelOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Drogi Mariusz G

Przede wszystkim życzymy miłego dnia jako Rodzina Mukarnas.
Mukarnas Spa and Resort dokłada wszelkich starań, aby zapewnić swoim gościom najlepszą obsługę.
Głównym celem wszystkich członków naszego zespołu, a zwłaszcza naszego kierownictwa, jest poprawa jakości naszych usług, zapewnienie zadowolenia gości i ciągłej satysfakcji poprzez prawidłowe analizowanie potrzeb i oczekiwań naszych gości oraz ich ciągłe odnawianie.
Pragniemy poinformować, że Twoja opinia będzie przestrzegana.
Nie ma wątpliwości, że jako Rodzina Mukarnas dołożymy wszelkich starań, aby Twoje następne wakacje przebiegły bezbłędnie.
Mamy nadzieję, że zobaczymy się ponownie wśród nas, abyśmy mogli pokazać prawdziwą jakość Mukarnas poprzez wyeliminowanie waszych doświadczeń i negatywności.

Nasz szacunek,
Rodzina Mukarnas

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 września 2019

Wraz z rodziną spędziliśmy tydzień w hotelu Mukarnas był to wspaniały czas. Pokój zadbany czyściutki codziennie sprzątany jedyny minus to praca sprzątaczek jedna uzupełniała barek (lodówkę) w wiele soczków oraz pepsi natomiast druga wrzucała tylko po wodzie. Klimatyzacja sterowana indywidualnie dawała radę. Położenie hotelu bardzo dogodne w 10 min można dojść do bardzo fajnego SOHO bazar gdzie jest na prawdę bardzo dużo sklepów gdzie można dużo stargować natomiast idąc dalej trafiamy na ALARA bazar SUPER polecam niskie ceny i mnóstwo sklepów. Największą zaletą hotelu jest piękny ogród i basen. Animacje bardzo fajne w szczególności animatorzy, którzy bardzo starannie wykonywali swoją pracę. Najlepszy animator to BORA suuuuuper rozkręcał animacje. Barmani na najwyższym poziomie super drinki zarówno alkoholowe jak i bez takie dla dzieci. Jedzenie bardzo dobre urozmaicone codziennie inny wieczór tematyczny m.in wieczór emotikonów jak i wieczór włoski. Na obiady nie za duży wybór w głównej restauracji lecz w snack bar rehabilitował wszystko (pizza, hamburgery, zupy, mięsko jak i różnego rodzaju sałatki.) Dzieci które z nami podróżowały zachwycone były piana party i color fest. Dla dzieci było mnóstwo atrakcji jak i mini dyskoteka. Dzieciaki po prostu zachwycone.Obsługa hotelu mówiła również w mniejszym stopniu w języku polskim. Wchodząc na stołówkę miło zaskakiwali nas kelnerzy którzy witali nas słowami dzień dobry jak się masz ? HOTEL W 100% POLECAM
MINUSY: jedynym minusem jest obsługa biura podróży TUI niestety panie w biurze nie znały nawet linii lotniczych oraz były nie sympatyczne. Rezydent na miejscu również nie zainteresowany niczym. Po przylocie jedna z pań TUI poinformowała jaki autokar i tyle. A na powrót nikt nie przyszedł aby powiedzieć w hotelu jaki autokar i co na lotnisku. NIESTETY OBSŁUGA BIURA TRAGICZNA.

Wskazówka dotycząca pokoi: polecam 4 piętro pokoje z widokiem na morze.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Kasia B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Valentina P, Halkla İlişkiler Müdürü, Mukarnas Resort And Spa HotelOdpowiedź udzielona 7 września 2019

Szanowna Kasia B

Bardzo dziękuję za opinie o naszym hotelu! cieszymy się bardzo, że byliście zadowoleni z reszty. Dla nas to bardzo ważne! Rodzina Mukarnas stara się, aby każdy turysta czuł się komfortowo i przytulnie jak w domu. Dzięki za słowa wsparcia! Życzymy miłego dnia i słonecznego dnia,

Pozdrawiam
Rodzina Mukarnas

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 września 2019

Super obsługa hotelu, super jedzienie, atrakcje.
Bardzo czysty, ogarnięty i przepiękny hotel.
Mili kelnerzy, barmani jak i cała obsługa!
Co się zamówi przyniosą pod sam nos
Świetne ćwiczenia, tańce w basenie.
Nie ma nudnych dni, codziennie jakieś atrakcje, bardzo ciekawe, wciągające występy.
Polecam!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Karolina R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Valentina P, Halkla İlişkiler Müdürü, Mukarnas Resort And Spa HotelOdpowiedź udzielona 7 września 2019

Szanowna Karolina R

Bardzo dziękuję za opinie o naszym hotelu! cieszymy się bardzo, że byliście zadowoleni z reszty. Dla nas to bardzo ważne! Rodzina Mukarnas stara się, aby każdy turysta czuł się komfortowo i przytulnie jak w domu. Dzięki za słowa wsparcia! Życzymy miłego dnia i słonecznego dnia,

Pozdrawiam
Rodzina Mukarnas

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019

Wczoraj wróciliśmy z wakacji z hotelu Mukarnas. To był wspaniały pobyt. Hotel z naszego punktu widzenia zasługuje na 5*. Tak urozmaiconego i dobrego jedzenia nie było w żadnym z hoteli w jakim dotychczas byliśmy. Tematyczne wieczory m.in.turecki,meksykański, dla zakochanych. Każdy, nawet najbardziej wybredny znajdzie coś dla siebie. Przekąski różnorodne w barze przy basenie,przy plaży.
Zdjęcia z strony odzwierciedlają to co jest w rzeczywistości. Dla dzieci mnóstwo atrakcji, dla dorosłych także.
Pokoje czyste, codziennie sprzątane i wymieniane ręczniki. Klima działała bez zarzutu.
Pobyt uważam za bardo udany i w 100% polecam dla rodzin z dziećmi.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Monika L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Valentina P, Halkla İlişkiler Müdürü, Mukarnas Resort And Spa HotelOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Szanowna Monika L

Bardzo dziękuję za opinie o naszym hotelu! cieszymy się bardzo, że byliście zadowoleni z reszty. Dla nas to bardzo ważne! Rodzina Mukarnas stara się, aby każdy turysta czuł się komfortowo i przytulnie jak w domu. Dzięki za słowa wsparcia! Życzymy miłego dnia i słonecznego dnia,

Pozdrawiam
Rodzina Mukarnas

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019

Hotel bardzo mnie zaskoczył... Żadko bywa tak, aby fotografie reklamowe odzwierciedlały rzeczywistości... Mukarnas okazał sie niesamowity... Tym razem zamieszczane zdjęcia nie odzwoerciedlają w pełni niesamowitej rzwczywistości. Po odebraniu walizki przed hotelem w drzwiach powitał nas przemiły Pan, który z uśmiechem na twarzy powiedział Dzień dobry! Wnętrze hotelowego lobby niczym pałac pracownicy recepcji bardzo pomocni i mili. Możliwość zamiany pokoju na inny, za dopłatą my skorzystaliśmy z pokoju z widokiem na morze. O połnocy mieliśmy awarię klimatyzacji na 5 piętrze... Po przekazaniu informacji pracownikowi o recepcji, w ciągu kilku minut w pokoju zjawił sie pracownik techniczny i usunął usterkę. Bardzo dobre jedzenie, szczególnie polecam Restaurację ala carte włoską bo w niej byliśmy. Przemiła, profesjonalna obsługa hotelowa pod każdym względem. Bardzo duży plus dla kelnerów pełen profesjonalizm, dodatkowo panie z serwisu sprzątającego wyczynialy cuda z ręczników . Nieoceniona Pani Valentina, która mówi po polsku i chyba we wszystkich możliwych językach . Ciekawe animacje. Podczas naszego pobytu załapaliśmy sie na imprezę na plaży w pianie z kolorami, wieczorne pokazy w tym pokaz led, teatr, cyrk oraz sportowe akrobacje. W Hotelu Mukarnas nie ma czegos takiego jak bariera językowa. Dj na plaży i przy basenie stara sie tłumaczyć atrakcje w kilku językach również w języku polskim, w każdym momencie można skorzystać z pomocy Pani Valentiny, która ma swoje biuro obok recepcji. Z pełną stanowczością polecam Hotel jako miejsce na wczasy. Duży plus dla recepcji za to, że zajechaliśmy do hotelu na godzinę 7 rano i od razu dostaliśmy opaski zaproszono nas na śniadanie, a walizki pozostawiliśmy w hotelowym lobby pod opięką recepcji. Udostępniono nam pomieszczenie, gdzie mogliśmy się przebrać. Pokój był już dostępny około godziny 11.00. W każdy piątek jest targ po drugiej stronie ulicy, a w niedalekim pobliżu tzw. bazar centrum handlowe. W hotelu spędziliśmy 8 bardzo fajnych dni.. Byliśmy we trójkę wraz z dzieckiem, które nie narzekało na atrakcje. Nie zauważyłam żeby ktoś z obsługi wyczekiwał na napiwek, ale jest to niewątpliwie miły gest wczasowiczów. Hotel polecam szczególnie dla rodzin z dziećmi bo miejsce jest bardzo dobrze zaadaptowane, jest czysto i bezpiecznie. Są zjeżdżalnie i basen główny. Dziękuję Mukarnas za wspaniały wypoczynek. Pozdrawiam i do zobaczenia

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, JustiAmazing
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Valentina P, Halkla İlişkiler Müdürü, Mukarnas Resort And Spa HotelOdpowiedź udzielona 1 września 2019

Szanowny JustiAmazing

Bardzo dziękuję za opinie o naszym hotelu! cieszymy się bardzo, że byliście zadowoleni z reszty. Dla nas to bardzo ważne! Rodzina Mukarnas stara się, aby każdy turysta czuł się komfortowo i przytulnie jak w domu. Dzięki za słowa wsparcia! Życzymy miłego dnia i słonecznego dnia,

Pozdrawiam
Rodzina Mukarnas

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji