Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 702)
Filtruj recenzje
1 702 wyniki
Oceny podróżnych
1 116
286
156
72
72
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 116
286
156
72
72
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
28 z 33 wśród 1 702 recenzji
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2019

Dzień dobry,
Przebywalismy w hotelu Mukarnas Spa Resort z biura podróży TUI na wakacjach rodzinnych 2+2. Byliśmy w wielu różnych destynacjach, jak również w Turcji, więc opinia jest adekwatna do standardu tureckiego. Hotel ogólnie średni. Już po przyjeździe był kłopot z dostawka dla drugiego dziecka, gdzie otrzymało łóżko polowe. Interwencja w recepcji nie pomogła, więc pozostało TUI.
Hotel odsyła do standardu oferty TUI ( czytaj jesteśmy kwaterowani w gorszych warunkach), a TUI, że zakwaterowanie jest zgodne z dostępnymi pokojami u hotelarze. Zawsze sobie z tym potrafiłem poradzić, ale tym razem hotel był "pelny" i żadne zmiany nie wchodziły w grę.
Pokoje ok, sprzątane codziennie, mini barek do użytku bezpłatnie. Obsługa miła i pomocna.
Infrastruktura hotelu poprawna, ale wszystko bardzo ściągnięte. Baseny małe i odłożone na maxa leżakami. Określanie hotelu jako z aquaparkiem jest mocno naciągnięte. 4 zjeżdżalnie to nie żaden park, tym bardziej że jest to upchnięte jedno na drugim w basenie wielkości 8 x 4 m. Baseny dla małych dzieci zadaszone, małe zjeżdżalnie, wolne w ciągu dnia.
Jak to destynacjach niemiecko/rosyjskich leżaki rezerwowane od 7 rano, bo przed tym czasem hotel zbierał ręczniki.
Animacje w ciągu dnia słabe, w trybie 2 tygodnia się powtarzają po 10 dniach.

Plaża kamienista, ale doskonaleo tym wiedzieliśmy, leżaki dostępne, więc nie ma problemu z dostępnością. Pomiędzy basenami i plaża są łóżka balijskke, wie też można chwilę odpocząć.

Jedzenie smaczne, różnorodne i ciekawe wieczory tematyczne. Różne restaucja są dostepne w innych godzinach, ale na pewno nie bedziesz głodny. Każdy znajdzie coś dla siebie, ALL inclusive 24 h, wiec jest w czym wybierać.

UWAGA - BRAK POSKICH ANIMACJI I KIDSCLUBU.

TUI oszukuje Klientów sprzedając wycieczki, bo od początku sezonu ich nie ma, a ciągle to robią!!! Rezydent Jakub mało zainteresowany pomocą turystą, nie udostępnia swojego telefonu, a jak już ktoś zdobędzie i dodzwonić się w sprawie "problemu" przestaje odbierać telefony. Myślę, że pominął się z funkcją, bo nie powinien być nachalnie nastawiony na sprzedaż wycieczek, tylko na pomoc ludzką, tym bardziej, że nie wszyscy znają angielski. Jeżdżę z TUI od ponad 10 lat i jest coraz gorzej, nie dbają o Klienta i brak jest serwisu. Brak zaintwresowania, rezydencji zatrudniani z łapanki, bez przeszkplenia i dużą iloscia hoteli do oblozenia. Przy tym wyjezdzie Rezydent nawet nie jechał z gośćmi do hoteli. Dzisiaj uważam, że nie warto przepłacać, bo nie odczuwam różnicy żeby za to więcej płacić.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, paw69
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Valentina P, Halkla İlişkiler Müdürü, Mukarnas Resort And Spa HotelOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Drogi paw69,

Przede wszystkim życzymy miłego dnia jako Rodzina Mukarnas.
Mukarnas Spa and Resort dokłada wszelkich starań, aby zapewnić swoim gościom najlepszą obsługę.
Głównym celem wszystkich członków naszego zespołu, a zwłaszcza naszego kierownictwa, jest poprawa jakości naszych usług, zapewnienie zadowolenia gości i ciągłej satysfakcji poprzez prawidłowe analizowanie potrzeb i oczekiwań naszych gości oraz ich ciągłe odnawianie.
Pragniemy poinformować, że Twoja opinia będzie przestrzegana.
Nie ma wątpliwości, że jako Rodzina Mukarnas dołożymy wszelkich starań, aby Twoje następne wakacje przebiegły bezbłędnie.
Mamy nadzieję, że zobaczymy się ponownie wśród nas, abyśmy mogli pokazać prawdziwą jakość Mukarnas poprzez wyeliminowanie waszych doświadczeń i negatywności.

Nasz szacunek,
Rodzina Mukarnas

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

wspaniały hotel tak dla par jak i dla rodzin z dziećmi. Międzynarodowe towarzystwo z przewagą Polaków i Rosjan. Wyśmienite jedzenie. Bardzo czyste pokoje i uprzejma obsługa. Szczególne podziękowania dla guest relations - Valentiny i kelnera, który nas obsługiwał - Volcana. Nie trzeba było wstawać o 6-tej, żeby rezerwować leżaki. Sauna, siłownia dostępne w cenie! Byłem tam w zeszłym roku i wracam tam ponownie!!!!!

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, heroes100
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Valentina P, Halkla İlişkiler Müdürü, Mukarnas Resort And Spa HotelOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019

Szanowny heroes100

Bardzo dziękuję za opinie o naszym hotelu! cieszymy się bardzo, że byliście zadowoleni z reszty. Dla nas to bardzo ważne! Rodzina Mukarnas stara się, aby każdy turysta czuł się komfortowo i przytulnie jak w domu. Dzięki za słowa wsparcia! Życzymy miłego dnia i słonecznego dnia,

Pozdrawiam
Rodzina Mukarnas

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Swietny hotel, pokoje czyste, jedzenia mnostwo -bardzo urozmaicone.
Bylismy z 2 dzieci 8 i 11 lat. Corki zachwycone szczegolnie basenami. Najbardziej podobal im sie basen ze zjezdzalniami. Polecamy spa, masaz turecki rewelacyjny a personel bardzo mily. W piatki na bazarku przed hotelem kupic mozna wszystko.
Bardzo polecamy ten hotel.

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, Departure10290963901
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Valentina P, Halkla İlişkiler Müdürü, Mukarnas Resort And Spa HotelOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Szanowny Departure10290963901

Bardzo dziękuję za opinie o naszym hotelu! cieszymy się bardzo, że byliście zadowoleni z reszty. Dla nas to bardzo ważne! Rodzina Mukarnas stara się, aby każdy turysta czuł się komfortowo i przytulnie jak w domu. Dzięki za słowa wsparcia! Życzymy miłego dnia i słonecznego dnia,

Pozdrawiam
Rodzina Mukarnas

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Fantastyczny hotel! Świetne miejsce na wakacje dla całej rodziny. Obsługa bardzo miła, uśmiechnięta i serdeczna, wszystkiego pod dostatkiem. Rewelacyjne centrum spa&wellnes. Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie. Zdecydowanie polecam!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, KrzysztofK071
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Valentina P, Halkla İlişkiler Müdürü, Mukarnas Resort And Spa HotelOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019

Szanowna KrzysztofK071,

Bardzo dziękuję za opinie o naszym hotelu! cieszymy się bardzo, że byliście zadowoleni z reszty. Dla nas to bardzo ważne! Rodzina Mukarnas stara się, aby każdy turysta czuł się komfortowo i przytulnie jak w domu. Dzięki za słowa wsparcia! Życzymy miłego dnia i słonecznego dnia,

Pozdrawiam
Rodzina Mukarnas
Yanıtı Sil

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jeden z lepszych hoteli a byłam w wielu. Dla mnie to cudowne miejsce. Wszystko na 5+. Miła atmosfera, dobre jedzenie, drinki, czyste pokoje. Przede wszystkim uśmiechnięty personel. Narzekac zawsze mozna ale bezPolecam wszystkim

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, mmyszka618
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Valentina P, Halkla İlişkiler Müdürü, Mukarnas Resort And Spa HotelOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019

Szanowna mmyszka618,

Bardzo dziękuję za opinie o naszym hotelu! cieszymy się bardzo, że byliście zadowoleni z reszty. Dla nas to bardzo ważne! Rodzina Mukarnas stara się, aby każdy turysta czuł się komfortowo i przytulnie jak w domu. Dzięki za słowa wsparcia! Życzymy miłego dnia i słonecznego dnia,

Pozdrawiam
Rodzina Mukarnas
Yanıtı Sil

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji