Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 701)
Filtruj recenzje
1 701 wyniki
Oceny podróżnych
1 115
286
156
72
72
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 115
286
156
72
72
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
29 z 34 wśród 1 701 recenzji
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

wspaniały hotel tak dla par jak i dla rodzin z dziećmi. Międzynarodowe towarzystwo z przewagą Polaków i Rosjan. Wyśmienite jedzenie. Bardzo czyste pokoje i uprzejma obsługa. Szczególne podziękowania dla guest relations - Valentiny i kelnera, który nas obsługiwał - Volcana. Nie trzeba było wstawać o 6-tej, żeby rezerwować leżaki. Sauna, siłownia dostępne w cenie! Byłem tam w zeszłym roku i wracam tam ponownie!!!!!

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, heroes100
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Valentina P, Halkla İlişkiler Müdürü, Mukarnas Resort And Spa HotelOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019

Szanowny heroes100

Bardzo dziękuję za opinie o naszym hotelu! cieszymy się bardzo, że byliście zadowoleni z reszty. Dla nas to bardzo ważne! Rodzina Mukarnas stara się, aby każdy turysta czuł się komfortowo i przytulnie jak w domu. Dzięki za słowa wsparcia! Życzymy miłego dnia i słonecznego dnia,

Pozdrawiam
Rodzina Mukarnas

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Swietny hotel, pokoje czyste, jedzenia mnostwo -bardzo urozmaicone.
Bylismy z 2 dzieci 8 i 11 lat. Corki zachwycone szczegolnie basenami. Najbardziej podobal im sie basen ze zjezdzalniami. Polecamy spa, masaz turecki rewelacyjny a personel bardzo mily. W piatki na bazarku przed hotelem kupic mozna wszystko.
Bardzo polecamy ten hotel.

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, Departure10290963901
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Valentina P, Halkla İlişkiler Müdürü, Mukarnas Resort And Spa HotelOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Szanowny Departure10290963901

Bardzo dziękuję za opinie o naszym hotelu! cieszymy się bardzo, że byliście zadowoleni z reszty. Dla nas to bardzo ważne! Rodzina Mukarnas stara się, aby każdy turysta czuł się komfortowo i przytulnie jak w domu. Dzięki za słowa wsparcia! Życzymy miłego dnia i słonecznego dnia,

Pozdrawiam
Rodzina Mukarnas

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Fantastyczny hotel! Świetne miejsce na wakacje dla całej rodziny. Obsługa bardzo miła, uśmiechnięta i serdeczna, wszystkiego pod dostatkiem. Rewelacyjne centrum spa&wellnes. Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie. Zdecydowanie polecam!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, KrzysztofK071
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Valentina P, Halkla İlişkiler Müdürü, Mukarnas Resort And Spa HotelOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019

Szanowna KrzysztofK071,

Bardzo dziękuję za opinie o naszym hotelu! cieszymy się bardzo, że byliście zadowoleni z reszty. Dla nas to bardzo ważne! Rodzina Mukarnas stara się, aby każdy turysta czuł się komfortowo i przytulnie jak w domu. Dzięki za słowa wsparcia! Życzymy miłego dnia i słonecznego dnia,

Pozdrawiam
Rodzina Mukarnas
Yanıtı Sil

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jeden z lepszych hoteli a byłam w wielu. Dla mnie to cudowne miejsce. Wszystko na 5+. Miła atmosfera, dobre jedzenie, drinki, czyste pokoje. Przede wszystkim uśmiechnięty personel. Narzekac zawsze mozna ale bezPolecam wszystkim

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, mmyszka618
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Valentina P, Halkla İlişkiler Müdürü, Mukarnas Resort And Spa HotelOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019

Szanowna mmyszka618,

Bardzo dziękuję za opinie o naszym hotelu! cieszymy się bardzo, że byliście zadowoleni z reszty. Dla nas to bardzo ważne! Rodzina Mukarnas stara się, aby każdy turysta czuł się komfortowo i przytulnie jak w domu. Dzięki za słowa wsparcia! Życzymy miłego dnia i słonecznego dnia,

Pozdrawiam
Rodzina Mukarnas
Yanıtı Sil

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2019

W Mukarnas przebywałam z rodziną przez 2 tygodnie. Zdecydowanie w 100 % polecam ten hotel . Począwszy od pokoi hotelowych , łazienki , basenów , restauracji , a skończywszy na plaży, morzu - pod względem czystości , obsługi - wszystko na wysokim poziomie. Jedzenie pyszne, ciasta i desery - bajkowe , drinki - rewelacyjne . Wieczory tematyczne bardzo fajnie zorganizowane , kulinarnie i pomysłowo - super ! Dzień Zakochanych, dzień Piwa, wieczór meksykański - rewelacja ! Nie wierzcie w żadną nieprzychylną opinie o tym hotelu ! Odwiedzajac Mukarnas na pewno się nie rozczarujecie ! Było nam strasznie żal wyjeżdżać !! Na pewno tam wrócimy !! Pozdrawiamy gorąco Borę - główny animator - wodzirej ( ) oraz Nurullaha - z Game Baru . Tęsknimy od dnia wyjazdu !!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, KasiaNaz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Valentina P, Halkla İlişkiler Müdürü, Mukarnas Resort And Spa HotelOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019

Szanowna pani KasiaNaz

Bardzo dziękuję za opinie o naszym hotelu! cieszymy się bardzo, że byliście zadowoleni z reszty. Dla nas to bardzo ważne! Rodzina Mukarnas stara się, aby każdy turysta czuł się komfortowo i przytulnie jak w domu. Dzięki za słowa wsparcia! Życzymy miłego dnia i słonecznego dnia,

Pozdrawiam
Rodzina Mukarnas

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji