Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (535)
Filtruj recenzje
535 wyniki
Oceny podróżnych
269
180
63
13
10
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
269
180
63
13
10
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 535 recenzji
Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu

Super hotel ze względu na budowę (domki a nie jeden moloch) i bliskość plaży. Jeśli ktoś uwielbia plaże, morze i pobyt tam - a nie przy basenach, to jest naprawdę rewelacyjnie. Spokój, nikt nie walczy o leżaki, jest dużo wolnych o każdej porze, w przeciwieństwie do leżaków przy basenach. Morze cudowne, pomost do skakania, blisko do barów - super. Jedzenie bardzo dobre - jednak mogliby chociaż raz zaserwować pizzę. Drinki , piwo - bardzo dobre. Obsługa ok. Fakt, że dużo Rosjan i obsługa nastawiona na nich i ich język - co jest trochę denerwujące. Angielski - słabo.Pokoje ok, chociaż faktycznie mogłyby trochę być odświeżone. W ostatni dzień pobytu siadła kilma:) Polecam wycieczkę - drafting - z biura zewnętrznego - połowę tańsza niż u rezydenta.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje zaczynające się na 1 i 2 są przy ulicy.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Izabela N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nuriye E, Halkla İlişkiler Müdürü, Gypsophila Holiday VillageOdpowiedź udzielona 1 tydzień temu
Tłumaczenie Google

Thank you for your nice rewievs. We would like to see you again Gypsophila Holiday Village.

Warm Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 września 2019

Położenie, czystość, jedzenie, animacje - wszystko pierwsza klasa. Pobyt w tym hotelu oceniam na 6tkę. Wszystko się zgadza z opisem, blisko przystanki czy też bazary. W piątki bazar na przeciw hotelu. Codziennie przeróżne animacje i zabawy, a wieczorem dyskoteki (polskie piosenki też są puszczane). Jedzenia bardzo dużo, alkoholu nie żałują do drinków. Animatorzy starają się każdego rozbawić i skusić do zabawy.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Dziękujemy, rotado2
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nuriye E, Halkla İlişkiler Müdürü, Gypsophila Holiday VillageOdpowiedź udzielona 10 września 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for your nice rewievs. We would like to see you again Gypsophila Holiday Village.

Warm Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 września 2019

Witam wszystkich którzy piszą opinie o tym hotelu... byłem tam na początku września 2018 i powiem krótko : było EXTRA. Komuś może się nie podobać to czy tamto....ja wiem jedno : jutro o 9:30 lecę do Turcji na wakacje ....do tego ośrodka oczywiście... Życzę wszystkim tkich wrażeń i tak dobrego pobytu. Darek

Wskazówka dotycząca pokoi: Piękne widoki, wspaniały ogród, jedzenie to bajka
Termin pobytu: wrzesień 2019
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Darek S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nuriye E, Halkla İlişkiler Müdürü, Gypsophila Holiday VillageOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for your nice rewievs. We would like to see you again Gypsophila Holiday Village.

Warm Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019


Hotel wybrany przez nas ze względu na bliskość plaży ( mimo, że kamienista to piękna ) bungalowy, zamiast molocha i atrakcje dla dzieci ( dla dorosłych również ) Na uwagę zasługuje przepiękny ogród. Do dyspozycji mamy dwie części basenowe wraz ze zjeżdżalniami. Obluga na plus, bardzo miła i pomocna . Jedzenia w brod i dla dorosłych i dzieci. Nam najlepiej upływal w Snack Bar, gdzie można szybko przekąsić, ugasić pranienie i zagrać w darta. Piana party i tor przeszkód na basenie, coś niezapomnianego.
Małe "ale" do jakości WiFi, nam akurat potrzebne było do pracy, i mała ilość leżaków o godzinie 9 nie było żadnego wolnego. Czułam się jak nad polskim morzem, tylko zamiast parawanow ręczniki na leżakach. Wiele osób zajmowały w ten sposób leżaki, ale nie korzystały z nich bo były na plaży. Pokoje czyste, ale mały powiew świeżości by nie zaszkodził
Ogólnie polecamy

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, Magdalena P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nuriye E, Halkla İlişkiler Müdürü, Gypsophila Holiday VillageOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for your nice rewievs. We would like to see you again Gypsophila Holiday Village.

Warm Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Zachęceni pozytywnymi opiniami w internecie wybraliśmy powyższy ośrodek na rodzinne wczasy. To był przysłowiowy strzał w "10", gdyż naprawdę wyjechaliśmy w pełni zadowoleni. Doskonałe jedzenie, bardzo przyjazna, choć słabo mówiąca po angielsku obsługa. Wszędzie czysto i schludnie. Jedyny problem to nieco słaby internet. Ale przyjechaliśmy na wczasy, więc dało się żyć :).

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 945bartekn
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nuriye E, Halkla İlişkiler Müdürü, Gypsophila Holiday VillageOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for your nice rewievs. We would like to see you again Gypsophila Holiday Village.

Warm Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji