Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (321)
Filtruj recenzje
321 wyniki
Oceny podróżnych
218
50
28
10
15
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
218
50
28
10
15
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 321 recenzji
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

Pobyt 15 - 24 lipca 2019r. z TUI, 4 osoby dorosłe i 3-latek. W hotelu wymagane jest noszenie opasek all inclusive. Odległość od lotniska spora, dojechanie na miejsce zajęło nam 1,5h. Hotel niewątpliwie zasługuje na swoje 5 gwiazdek. Położony jest w pięknie utrzymanym ogrodzie botanicznym. Ma bardzo ciekawy, nowoczesny wygląd, 3 windy, przy recepcji stolik z lemoniadą, winami i słodkościami. Bardzo przestronne lobby z klimatycznym tarasem, cukiernią, barem oraz dużą ilością foteli i wygodnych kanap, gdzie można w spokoju usiąść i wypić drinka. Co dzień muzyka na żywo, od czasu do czasu koncerty fortepianowe.

Pokój: mieliśmy 2 rodzaje pokoi - rodzinny składający się z 2 sypialni i łazienki z widokiem na sąsiedni hotel oraz 2-osobowy od strony morza z widokiem na baseny. Oba ładnie urządzone, czyste, wyposażone w centralnie sterowaną klimatyzację, darmowy sejf, TV-sat, telefon, zestaw do parzenia herbaty, codziennie uzupełniany minibar (woda mineralna, Cola Cola, Fanta, piwo Efez, paluszki, wafelki czekoladowe), balkon ze stoliczkiem, krzesłami i suszarką na ubrania. Łazienka spora, a w niej prysznic z deszczownicą, ogromne lustro, kosmetyki typu szampon i żel pod prysznic, odżywka do włosów, patyczki do uszu, płatki kosmetyczne, szczoteczki do zębów z pastą, czepki, grzebienie. Po raz pierwszy spotkałam się z tym, że w hotelu 5* nie było balsamu do ciała, a kosmetyków jak i herbat nie uzupełniano do końca pobytu. Za to ręczniki zmieniano codziennie.

Wyżywienie: Ogromna restauracja główna i 6 restauracji a la carte (włoska, grecka, meksykańska, libańska, japońska, dalekowschodnia). W restauracji głównej jedzenie smaczne, dobrze przyprawione, ale monotonne, zwłaszcza śniadania. Brakowało typowych dla hoteli tej klasy kolacji tematycznych, wyjątek stanowiła sobota, podczas której organizowana jest Gala Night z uroczystą kolacją turecką. Bardzo duży wybór pieczywa, w tym bezglutenowe, duża różnorodność całkiem niezłych ciast i innych słodkości oraz rewelacyjne owoce (nigdy wcześniej nie jadłam tak pysznych czereśni). Były też owoce morza, raki, ryby przyrządzane na różne sposoby, duży wybór mięs, jednym słowem nikt głodny nie chodził. Podczas śniadań dostępny świeżo wyciskany sok z pomarańczy, a podczas kolacji także lody. Jedzenie donoszono na bieżąco, nawet jeśli przyszło się na koniec posiłku, wszystko było dostępne. Fajnym rozwiązaniem jest wydzielony bufet dla dzieci z niskimi stoliczkami i krzesełkami. Najedzone pociechy mogą skorzystać z mini placu zabaw znajdującego się na tarasie restauracji. Ze znalezieniem wolnego stolika nigdy nie było problemu, obsługa szybko i sprawnie dostarczała zamówione napoje. Raz na pobyt można bezpłatnie skorzystać z restauracji tematycznych. My wybraliśmy libańską i byliśmy zadowoleni. Jedzenie bardzo smaczne i zupełnie inne niż to w restauracji głównej. Barów było 9, w tym 6 na zewnątrz i 3 wewnątrz hotelu. W większości z nich dostępny był alkohol, serwowano zimne i gorące napoje, w 4 można było zjeść słodkości, w 2 robiono gofry, w 1 podawano lody kulkowe (6 smaków) i w 1 świeże soki owocowo-warzywne. W kilku barach serwowano ciepłe przekąski typu hot dogi, hamburgery, kebab, pizza, frytki, tosty. Poza tym codziennie od 14.30 do 16 przyrządzano gozleme, obsługa jeździła wózkami z owocami i zimnymi napojami, wszędzie porozstawiane były lodówki z wodą mineralną i ayranem, a wieczorami przed amfiteatrem smażono popcorn i robiono watę cukrową. W zasadzie jeść można tam bez przerwy, 24h na dobę.

Obsługa: Wszyscy bardzo mili, uśmiechnięci, przyjaźnie nastawieni do dzieci, szczególnie kelnerzy w restauracjach, którzy często zagadywali synka i przybijali z nim piątki:-). Znajomość języka angielskiego na dobrym poziomie. Na plus managerowie, którzy chodzili wśród gości i wyrywkowo sprawdzali ich zadowolenie z pobytu. W naszym wypadku na zgłoszenie dotyczące nieuzupełniania kosmetyków, natychmiast zareagowali donosząc brakujące rzeczy.

Rozrywka i sport: W hotelu nie sposób się nudzić. Cały czas coś się w nim dzieje. W ciągu dnia od godziny 10.30 do 17.00 odbywają się liczne aktywności sportowe, tj. gimnastyka, dart, boccia, zumba, step aerobik, piłka nożna, wodna, strzelectwo i inne. Na terenie hotelu można także pograć w piłkarzyki, tenisa ziemnego i stołowego, a odpłatnie w bilarda, kręgle oraz automaty. Na uwagę zasługuje aż 11 basenów, w tym 9 zewnętrznych i 2 kryte. Przy basenie głównym grała codziennie muzyka, 1 basen jest tylko dla osób powyżej 16 roku życia, w 2 jest jacuzzi, a 3 są przeznaczone dla dzieci. W brodzikach, które były zadaszone, głębokość wynosiła 40 cm, a we wszystkich znajdowały się małe zjeżdżalnie. Hotel posiada własny aquapark składający się z 10 dużych zjeżdżalni działających w określonych godzinach przeznaczonych zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Przy basenach mnóstwo leżaków, parasoli których wystarczało dla wszystkich. Nawet w przypadku późnego przyjścia zawsze coś wolnego się znalazło. Jak wszędzie część osób zajmowała sobie miejsce wcześnie rano, jednak obsługa o wyznaczonej porze zdejmowała ręczniki z leżaków, na których nie było nikogo. Oprócz atrakcji wodnych można było skorzystać z otwartej codziennie siłowni oraz zrelaksować się w hotelowym SPA (łaźnia parowa, sauna fińska, cała gama masaży i zabiegów pielęgnacyjno-kosmetycznych). Osobiście zdecydowaliśmy się na klasyczny hammam z masażem całego ciała i maseczką na twarz, możemy szczerze polecić! Warto wybrać się większą liczbą osób i ponegocjować ceny ;-) Dla najmłodszych mini club działający w godzinach 10.00-17.00 codziennie z innym programem. Na miejscu klimatyzowane pomieszczenie z salą kinową, zabawkami, stolikami do rysowania. Jest tam również plac zabaw z m.in. zjeżdżalniami, huśtawkami, trampoliną i piaskownicą, znajduje się on na dworze, ale jest fajnie zacieniony. W mini clubie czas dzieciakom umilają anglojęzyczni i rosyjskojęzyczni animatorzy, wewnątrz można zjeść owoce lub coś słodkiego, napić się wody albo soczku z kartonika ze słomką. Codziennie w amfiteatrze o godzinie 20.30 odbywa się mini disco, po którym mają miejsce stojące na wysokim poziomie pokazy (cyrk, tańce, akrobatyka) lub gry dla dorosłych. W tym samym czasie, między 19.30 a 21.00 czynny jest mały lunapark składający się z 6 urządzeń, gdzie zupełnie za darmo maluchy przejadą się na karuzeli łańcuchowej, diabelskim młynie, gąsienicy, łodzi, ciuchci czy pojeżdżą samochodami. Szczególnie na auta warto przyjść wcześniej bo chętnych na tą atrakcję zawsze jest dużo. Tuż obok lunaparku znajduje się drugi plac zabaw z różnymi zjeżdżalniami, huśtawkami i małymi trampolinami. Po 21 oprócz amfiteatru można pójść do lobby, gdzie są koncerty na żywo, a przy jednym z basenów grane jest kino pod gwiazdami. Na koniec dla lubiących zabawę dyskoteka do białego rana.

Plaża: żwirowo-kamienista, dla mnie to największy i w zasadzie jedyny minus tego hotelu. Wejście do morza bez obuwia niemożliwe, dno najpierw kamieniste, później piaszczyste, od razu robi się głęboko. Leżaków duża ilość, w zasadzie zawsze jakieś wolne się znalazły. Jest molo z barem, przebieralnie, toalet brak. Na plaży można pograć w bulee, siatkówkę lub skorzystać odpłatnie z oferty pobliskiego centrum sportów wodnych.

Inne: Na terenie hotelu znajdują się 3 sklepiki: z biżuterią, skórami oraz minimarket, w którym kupić można m.in. spożywkę, kosmetykami, zabawkami, ubrania, pamiątki. Hotel oferuje darmowe transfery do Side, Manavgatu i Alanyi. Busiki jeżdżą tam i z powrotem zgodnie z rozkładem jazdy wiszącym w recepcji. Kursują od poniedziałku do piątku w godzinach porannych i późnym wieczorem. Wieczorami przy basenie głównym rozkładane są pufy, można zamówić drinka i zapalić sziszę. Codziennie na recepcji i w windach wyświetlana jest aktualna liczba gości przebywających w hotelu z podziałem na narodowości, nazwiska osób obchodzących urodziny oraz małżeństw świętujących rocznicę ślubu. Jubilatom podczas kolacji przynoszono tort i śpiewano sto lat. Podczas naszego pobytu zdecydowanie najwięcej było Rosjan, na drugim miejscu plasowali się Niemcy, zaś na trzecim Polacy w liczbie 76 ;-) W każdą sobotę organizowana jest Gala Night. W tym dniu hotel przystrojony jest w barwy tureckie, ma miejsce uroczysta kolacja oraz wieczorne show przy basenie głównym, na zakończenie którego wjeżdża kilkumetrowy tort i odbywa się pokaz fajerwerków. To był naprawdę bardzo udany pobyt, hotel spełnił nasze oczekiwania!

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, ewe_com
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRMDelphinhotels, Yönetici, Botanik PlatinumOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

The Delphin family sincerely thanks you for your time spent writing this evaluation of your stay.
It is always a great pleasure to read a comment left by our Guests because these commentaries help us to improve on the growth and quality of our hotel and our services.
It’s our duty to ensure that you spend unforgettable moments in our hotel and we are delighted you did.
Looking forward to welcoming you again in the nearest future

Best Regards,
CRM Of Delphin Hotels (Alex)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Resort Platinium jest pięknym miejscem, spełniającym oczekiwania klienta 5*.
Ładnie zagospodarowany park z licznymi basenami, zjeżdżalniami, atrakcjami dla dzieci i dorosłych.

Przedszkole dla dzieci posiada liczne atrakcje, personel mocno zaangażowany organizuje czas dzieciom. Sala gier w budynku Platinium za dodatkowymi opłatami, ale czysta i pełna atrakcji. Wieczorem można z dziećmi iść na karuzele na terenie hotelu lub oglądać przedstawienia.
Na basenach prowadzone są animacje dla dorosłych i starszych dzieci. Trochę głośna muzyka jak dla mnie zagłuszająca własne myśli.

Jedzenie urozmaicone w różnych godzinach. Dzieciom bardzo smakowały: pizza, naleśniki, gofry przy basenie, shake mleczne z różnymi dodatkami w barze.
Bardzo dużo personelu obsługującego, nie ma wymuszania napiwków. Czysto i pomocnie.

Co jest drażniące, to kultura turystów Rosyjskich, który podchodzą do miejsc wydawania i nabierają całymi talerzami, robiąc zapasy "na wojnę". Mimo karteczek z informacją, że maksymalnie na talerzu powinny być 2 gofry, 2 kawałki pizzy. Myślę, że najlepiej jakby kucharz przygotowujący gorące przekąski nakładał wyznaczoną ilość. Zwracanie uwagi powyższej nacji mija się z celem!

Przy plaży (również czasem przy basenach) wygodne leżaki z baldachimem dla całej rodziny. Plaża kamienista, więc warto zabrać ze sobą odpowiednie obuwie.
Piękne molo, z którego można skakać do morza.

Dla dorosłych wieczorem pokaz laserowy na basenie, Neon-party itp.
Wifi w części hotelowej tylko Platinium, na plaży zanika

Dojazd do hotelu-transfer faktycznie 2h

Wskazówka dotycząca pokoi: tylko Platinium, bo Botanik to stary, 3 gwiazdkowy z lat 90-tych. Stary resort sprzedawany jest w ofercie 5gwiazdek choć nie spełnia 3.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, aj-zielona
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRMDelphinhotels, Yönetici, Botanik PlatinumOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest.
We want to thank you for choosing Delphin Hotels.Your review is so important for us because according on it we can improve our service and reach our main target to make a holiday of our guests the best.
Your reclamation has been saved and will be delivered to our department manegers.
We hope to welcome you back to Delphin Hotels in the near future.

Best Regards
CRM of Delphin Hotels(Nigina)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lipca 2019

Hotel na wysokim poziomie. Dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych. Zjeżdżalnie wodne (10 sztuk), kilka basenów ze słodką wodą, lunapark dla dzieci w cenie pobytu. Super kamienista plaża więc zachęcam do zabrania butów do wody. piękna zieleń wokół hotelu. POLECAM!!!

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam pokoje w budynku głównym na ostatnim 6 piętrze z widokiem na morze.
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Renata O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRMDelphinhotels, Yönetici, Botanik PlatinumOdpowiedź udzielona 22 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Еhank you so much for taking your time to leave a review.
It is really important for us to hear your experience and impressions.
Hope to see your again.

Best Regards,

CRM of Delphin Hotels
crm@delphinhotel.com
Rimma

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lipca 2019

krótko sprawę ujmując. Rewelacja w pełni zasługuje na 5 gwiazdek. Obsługa, jedzenie, położenie hotelu w pięknym ogrodzie botanicznym, warunki hotelowe wszystko na 5! Własny aqua park i wesołe miasteczko. Prawdziwa restauracja - żadnego czekania na talerze czy sztućce, soki wyciskane z owoców a nie z saturatora, pyszne i pięknie podane potrawy, mini bar w pokoju, codziennie uzupełniany, czystość i sprzątanie ok.
Jedynie plaża kamienista, ale tak tam wygląda cale wybrzeże.
Od 13 lat latamy po świecie i byliśmy w lepszych i gorszych hotelach ale te jest na prawdę super!!

Wskazówka dotycząca pokoi: mieszkaliśmy w budynku ROSE i pokoje są super. Hotel ma kilka budynków i jest ogromny.
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Kajetan W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRMDelphinhotels, Yönetici, Botanik PlatinumOdpowiedź udzielona 22 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you so much for taking your time to leave a review.
It is really important for us to hear your experience and impressions.
Hope to see your again.

Best Regards,

CRM of Delphin Hotels
crm@delphinhotel.com
Rimma

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 lipca 2019

Rewelacyjny hotel dla rodzin i wyjazdów z przyjaciółmi. Pokoje ładne i zadbane. Mnóstwo atrakcji, baseny, zjeżdżalnie, zadaszone place zabaw pośród drzew, drewniane domki z materiałem chroniący przed słońcem przy basenach i plaży. Jedzenie non stop, bardzo urozmaicone: lody, chlebki tureckie, gyros, gofry, dania obiadowe, słodkości itp. Obsługa z wózkami dostarczająca napoje do leżaków. Jedyny minus dla niepalących, to brak stref dla nas. Palący są wszędzie. Hotel absolutnie godny polecenia.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Monika R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRMDelphinhotels, Yönetici, Botanik PlatinumOdpowiedź udzielona 8 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest.

We appreciate your great review which shows us that our main aim is reached and our guests enjoy their holiday.All kind of reviews are so important for us.Because according on them we are able to improve some kind of directions or understand that all we make goes well.All your notes which should be improved or has some flaws are saved and will be given to our management.
Thank you for the time you spent to share your experience and we hope to welcome you back to Delphin Hotels in the near future.

Best Regards
CRM of Delphin Hotel.( Nigina).

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji