Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (225)
Filtruj recenzje
225 wyniki
Oceny podróżnych
144
36
24
9
12
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
144
36
24
9
12
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 225 recenzji
Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu z urządzeń przenośnych

Plusy
Dobre jedzenie, ładne i czyste pokoje, barek uzupełniany codziennie dobre drinki i oryginalne napoje. Bogata kuchnia.
Minusy
Hotel zdominowany przez gości z Rosji i niestety widać to po obsłudze w restauracji dużo lepsze traktowanie.
Oraz brak zainteresowania się np przy śniadaniu czy jest kawa sztućce itp... długi czas oczekiwania głównie na zewnątrz to jest do poprawy.
Brak znajomości języka angielskiego.
Jak na hotel tej klasy to zespół grający w Lobby hotelu jest naprawdę marnej jakości. Natomiast zespoły grające na żywo co drugi dzień przy zejściu na plażę to już inna rozmowa były naprawdę ok. W skali na 10 punktów daje niestety 6.

Data pobytu: październik 2018, podróż z rodziną
Dziękujemy, Przemo124
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRMDelphinhotels, Yönetici, Botanik PlatinumOdpowiedź udzielona 3 tygodnie(-i) temu

Drogi Gościu,
Przede wszystkim dziękuję, że ponownie wybrałeś Delphin Hotels.
Naszym celem jest zapewnienie naszym gościom niezapomnianych wrażeń i przepraszamy za wszelkie niedociągnięcia napotkane podczas Twojego pobytu. Zapewniamy, że nie jest to oznaką naszych zwykłych standardów.
Jako hotel zdecydowanie nie mieliśmy zamiaru sprawić, by pobyt gości był rozczarowujący i zrobiliśmy wszystkie notatki, ponieważ mają dla nas ogromne znaczenie i pozwalają nam stale monitorować i ulepszać nasze usługi.
Przeanalizujemy wszystkie fakty z zaangażowanymi pracownikami, aby skorygować wszystko, co jest konieczne, aby zapobiec powtórzeniu tego.
Dziękujemy za czas poświęcony na podzielenie się swoimi doświadczeniami i mamy nadzieję przywitać Cię z powrotem w Delphin Hotels w niedalekiej przyszłości, aby móc przywrócić wiarę i być ponownie rodziną.
Z poważaniem,
CRM hoteli Delphin.( Nigina).

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 września 2018

Byłam w hotelu w dniach 08.09.2018-15.09.2018.To był mój 5 pobyt w Turcji i ten uważam za najbardziej udany. Hotel rewelacyjny pod każdym względem najmilsza i najbardziej profesjonalna obsługa jaką miałam okazję poznać. Hotel ogromny piękny czysty z przecudownym i zadbanym ogrodem botanicznym. Atrakcji jest tak wiele że nie sposób wszystko ogarnąć w tak krótkim czasie. Jedzenie rewelacja wybór ogromny od śniadania po kolacje, masa owoców deserów.Drinki jakie tylko sobie zamarzyć można. Świetny aquapark i lunapark kino popcorn, wata cukrowa, lody szał pał po prostu. Polecam ten hotel z czystym sumieniem ja go pokochałam całym sercem. Na bank tam wrócę na dłużej.

Wskazówka dotycząca pokojów: Zawsze lepszy będzie pokój z widokiem na morze i baseny niż od strny ulicy
  • Data pobytu: wrzesień 2018, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Agnieszka P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRMDelphinhotels, Yönetici, Botanik PlatinumOdpowiedź udzielona 21 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We appreciate your great review which shows us that our main aim is reached and our guests enjoy their holiday.All kind of reviews are so important for us. Because according to on them we are able to improve some kind of directions or understand that all we make goes well. All your notes which should be improved or has some flaws are saved and will be given to our management.
Thank you for the time you spent to share your experience and we hope to welcome you back to Delphin Hotels in the near future.

Best Regards,
CRM of Delphin Hotels
Şevket

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2018

Hotel w pełni zasługuje na pozytywną rekomendację, cena adekwatna do usługi, a nawet powiedziałabym, że nie sposób skorzystać ze wszystkiego co oferuje. Serwis przerósł nasze oczekiwania. Przede wszystkim czysto i wszystkiego pod dostatkiem. Jedzenia do oporu wszędzie, w każdych ilościach i o każdej porze. Barek w pokoju uzupełniany codziennie, woda w lodówkach wszędzie dostępna. Mimo praktycznie pełnego obłożenia,nie daje się we znaki ilość gości hotelowych. To co nas zaskoczyło pozytywnie w hotelu na tle innych:
- wieczorna muzyka na żywo codziennie, nawet w trzech miejscach na raz (wszędzie inna: lobby, arena, pomost),
- codziennie o g. 21 tzw. led show - animacja świetlna fasady hotelu do muzyki AC DC i Star Wars - polecam!
- kino w sali konferencyjnej - codziennie film dla dzieci i drugi dla dorosłych w różnych wersjach językowych (podany program)
- bar witaminowy ze świeżo wyciskanymi sokami codziennie,
- na każde śniadanie świeżo wyciskany sok z pomarańczy (około 20 dzbanków!),
- bar na pomoście,
- do kawy w lobby wybór ciastek przez cały dzień
- schodki dla dzieci przy barach basenowych aby dosięgały do lady
- specjalne miejsce do skakania do wody z pomostu z prysznicem ze słodką wodą :)
- basen relaksu - wstęp powyżej 15 lat, tzw. strefa ciszy z jacuzzi
- zakaz rezerwacji leżaków. Ręczniki bez właścicieli były zbierane z leżaków w wyznaczonych porach (tuż przed 8.30 oraz między 11.30 a 12.00).
Wszystko wymienione powyżej w cenie pobytu.
W każdy piątek od g.8.00 wychodząc z hotelu w lewo, po przeciwnej stronie ulicy rozstawia się bazarek turecki - do nabycia ciuchy i pamiątki.
Złośliwy pewnie będzie się cieszył, gdy znajdzie nierówno doklejony kafelek w łazience, albo rzucony papierek na podłodze w lobby.. Dajmy spokój i oddajmy obsłudze sprawiedliwość za starania ponad standard.

Wskazówka dotycząca pokojów: Widok na morze tylko z najwyższych pięter, pozostałe zasłaniają drzewa.
  • Data pobytu: sierpień 2018, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
3  Dziękujemy, andzia7669
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRMDelphinhotels, Yönetici, Botanik PlatinumOdpowiedź udzielona 5 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest.

We appreciate your review which shows us that our main aim is reached and our guests enjoy their holiday.All kind of reviews are so important for us.Because according on them we are able to improve some kind of directions or understand that all we make goes well.All your notes which should be improved or has some flaws are saved and will be given to our management.
Thank you for the time you spent to share your experience and we hope to welcome you back to Delphin Hotels in the near future.

Best Regards.CRM of Delphin Hotel. (Nigina).

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Z opinii spodziewałem się samych pozytywów i nie zawiodłem się.
1. Hotel czysty, cudowny ogród botaniczny, zero owadów, wszędzie blisko, mnóstwo basenów i poolbars, dobrze oznakowany, toalety publiczne czyste i pachnące.
2. Jedzenie rewelacja. Dobrze przyprawione, smaczne, dopieczone, dogotowane. Szef kuchni pilnuje wysokiego poziomu serwowanych potraw. Bardzo duży wybór od smażonych po gotowane, wyborne kiszonki. Ciasta lekkie i codziennie nowe. Owoce pyszne, dojrzałe, polecam arbuzy. Dla dzieci typowe frytki nuggetsy czy spaghetti, choć mało to zdrowe:) pyszny ketchup i zdrowe sosy do sałatek np. jogurt i koperek. Ryby świeże, każde mięso miękkie, aromatyczne. Brakowało mi tylko gotowanej marchewki, ale była za to grillowana.

3. Obsługa: ♡ nie spotkałem się nigdzie z bardziej sympatyczną obsługą. Uprzejmi, serdeczni, nienachalni, asertywni wobec upierdliwych i agresywnych klientów (najczęściej Rosjan) za co ich podziwiam. Na jadalni kiedy kończyły się nam napoje podbiegał kelner z zapytaniem czy coś przynieść. Ismail dziękuję za super obsługę!!!!
Recepcja życzliwa, pomocna, trzeba tylko swoje odstać, bo mają dużo pracy. Co chwilę rejestracja nowych gości. Uwaga dla hotelu - warto wprowadzić pracownika tylko do obsługi gości hotelowych poza kolejnością, lub ewentualnie wydzielone stanowisko.

4. Umiejscowienie: pół godziny drogi pomiędzy Side i Alanya. Warto w hotelu zapisać się na darmowy bus dnia następnego do tych miejsc. W Side więcej ruin i urok bazaru, w Alanya typowe miasto i kupa sklepów.

5 WIFI - rewelacyjny zasięg w całym hotelu darmowe dla gości.
Telewizja - pakiety Premium w cenie. Można zmieniać ścieżkę językową na angielski i napisy na angielski. Polskie programy jedynie TVP Polonia. Czyli nic wartego oglądania. Dla dzieci qpa bajek. Telewizory z wejściami, można podłączyć hdmi lub nawet laptopa.

700 metrów od hotelu duży bazar. Mają lepsze jakościowo rzeczy niż w Alanya i Side więc warto tam kupować. Ceny topowych Tshirtów w granicach 50-60 lir po targowaniu.

Do tego hotelu chce się wracać i na pewno tam wrócimy.
Abdurahman dziękujemy za super obsługę na plaży i pożegnanie nas w ostatni dzień i odprowadzenie do autokaru.

Data pobytu: sierpień 2018, podróż z rodziną
Dziękujemy, Tomasz S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRMDelphinhotels, Yönetici, Botanik PlatinumOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2018

Drogi Gościu.

Doceniamy twoją wspaniałą recenzję, która pokazuje nam, że nasz główny cel został osiągnięty, a nasi goście cieszą się wakacjami. Wszystkie opinie są dla nas bardzo ważne. Ponieważ zgodnie z nimi jesteśmy w stanie poprawić jakieś wskazówki lub zrozumieć, że wszystko, co robimy idzie dobrze. Wszystkie twoje notatki, które powinny zostać poprawione lub mają jakieś błędy są zapisane i zostaną przekazane naszemu zarządowi.
Dziękujemy za czas poświęcony na podzielenie się doświadczeniami i mamy nadzieję przywitać Cię z powrotem w Delphin Hotels w najbliższej przyszłości.

Pozdrawiam. CRM of Delphin Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Jak dla mnie super hotel ,czysto miła obsługa, dobre jedzenie duży wybór każdy znajdzie coś dla siebie, baseny i atrakcje dla dzieci ok . Polecam z czystym sumieniem dałabym tylko jeden mały minusik obsługa na recepcji opieszała i z nieciekawą miną.

Data pobytu: sierpień 2018, podróż z rodziną
1  Dziękujemy, WioletaBurczyk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRMDelphinhotels, Yönetici, Botanik PlatinumOdpowiedź udzielona 3 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest.

We appreciate your review which shows us that our main aim is reached and our guests enjoy their holiday.All kind of reviews are so important for us.Because according on them we are able to improve some kind of directions or understand that all we make goes well.All your notes which should be improved or has some flaws are saved and will be given to our management.
Thank you for the time you spent to share your experience and we hope to welcome you back to Delphin Hotels in the near future.

Best Regards.CRM of Delphin Hotel. (Nigina).

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji