Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 471)
Filtruj recenzje
1 471 wyniki
Oceny podróżnych
1 272
121
44
17
17
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 272
121
44
17
17
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 471 recenzji
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jesteśmy z całą rodziną i znajomymi zachwyceni gościnnością i poziomem obsługi w hotelu Delphin Deluxe. Jeszcze nigdy nie czuliśmy się tak bardzo zaopiekowani. Jedzenie bardzo smaczne, urozmaicone, jest sporo restauracji tematycznych, w których również można zjeść posiłek. Położny nad morzem, na terenie kilka basenów, myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie. Dzieciaki zachwycone lunaparkiem. Polecam serdecznie

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Katarzyna A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRMDelphinhotels, Yönetici, Delphin Deluxe ResortOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Katarzyna A,

Thank you for taking the time to share your experiences. It was a true pleasure for us to read your feedback and we are glad to hear that we were able to meet your expectations.
We look forward to welcoming you back here in the near future.
Kind Regards,
CRM of Delphin Hotels
crm@delphinhotel.com (Alex)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Hotel i otoczenie zdecydowanie na 5. Jedzenie dużo, smaczne i bardzo urozmaicone. Pokoje hotelowe czyste schludne i ergonomiczne. Kelnerzy radzą sobie z uśmiechem z nawałem turystów w sezonie. Bogate All inclusive z oryginalnymi trunkami. Malutki minus - bardzo słaba kawa. Bardzo miła obsługa - podkreślam. Duże przestrzenie , wszędzie coś do jedzenia i picia. Leżaki dostępne zawsze - zwłaszcza nad morzem. Morze piękne i czyste. Plaża z kamyków. Oczywiście największa atrakcja dla dzieci - oblegany - luna park. Baseny - są ciche i głośne oraz zjeżdżalnie. Po prostu odpoczywać. Do tej pory w żadnym wakacyjnym hotelu nie czuliśmy się tak komfortowo. Duża cześć obiektów hotelowych w formule ALL - może przyjeżdżać tu do Delphina na praktyki. Za rok wracamy. Idealny stosunek ceny do jakości.

Wskazówka dotycząca pokoi: My mieliśmy pokój od strony morza. Piękny widok.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, MariuszOTW
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRMDelphinhotels, Yönetici, Delphin Deluxe ResortOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Hello Dear MariuszOTW,

Thank you for choosing our hotel and for taking the time to write a review. We are so glad to hear that you enjoyed your holiday.
Our purpose is to provide you a truly unique experience and we are thrilled that we were able to exceed your expectations.
We are looking forward to welcoming you back to our hotel in the future.

Best Regards,

CRM of Delphin Hotels
(Ahmed)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel rewelacyjny. Chociaż nie jest nowy to widać że zadbany. Bardzo dobra obsługa, kelnerzy podchodzą jak tylko usiądziesz przy stoliku, bez znaczenia czy na stołówce czy w lobby czy innym z 8 barów.
Polecam hotel dla rodzin i par. Każdy znajdzie dla siebie miejsce. Wiele atrakcji dla dzieci: animacje, zjeżdżalnie. Wiele basenów (najczystszy w strefie relaksu), bardzo duża strefa ciszy i relaxu bardzo dobrze pilnowana żeby dzieci poniżej 15 roku nie zakłócały spokoju.
Bardzo dużo animacji- świetny animator Michael -(widać że to jest jego pasja), bardzo dobre wieczorne show: Kubańskie, Brazylijskie, akrobatyczne.
Bardzo duża plaża hotelowa z wieloma leżakami, zawsze dużo wolnych miejsc.
Niestety przy wszystkich basenach zawsze zajęte miejsca ręcznikami ale to bardziej brak kultury gości niż wina hotelu( hotel powinien może w jakiś sposób na to reagować nie wystarczy przepis- trzeba go realizować).
Targ na którym można kupić dosłownie wszystko jest bardzo blisko ok 15-20 min pieszo (z pod hotelu jeździ również darmowy miejski bus). Nam rezydentka Tui poleciła targ oddalony o 30 km mówiąc ze tam jest taniej i lepszy wybór- nic bardziej mylnego, takie same ceny (targując się oczywiście :-)) są na pobliskim targowisku, poza tym jest większy wybór- nie potrzebnie straciliśmy gotówkę na Taxi. W każdy piątek tygodnia jest rozstawiamy również targ na przeciwko hotelu.
Plusy:
- świetna obsługa
- bardzo dużo atrakcji
- brak kolejek przy barach
- świetne jedzenie bardzo urozmaicone
- w niektórych barach większy wybór alkoholi
- świetna animacja MICHAEL!
- bardzo dobre wieczorne show
- bardzo duża strefa ciszy i relaksu
- świetne show w pianie
- codziennie sprzątany pokój, wymieniane
ręczniki
- bardzo dobre restauracje A’la Carte naprawdę warto się wybrać, byliśmy w Japońskiej, Owoce Morza i Włoskiej- palce lizać
Minusy:
- długi czas oczekiwania na windy, zwłaszcza w godzinach tzw szczytu obiad, kolacja. Z czterech wind jedna nie działa a jedna zacina się
- zajmowanie leżaków ręcznikami- powinien hotel w jakiś sposób na to wpłynąć.
- pokoje w standardzie 2+2 zbyt małe. Zawierają jedno duże łóżko i małą dostawkę. Jeżeli jedzie się z nastolatkami ciężko pomieścić się w takim „standardzie”
- na dyskotece cały czas techno i jakaś łupanina, DJ dał się przekonać dopiero po interwencji Michael’a do puszczenia nieco innej bardziej tanecznej muzyki

Polecam Hotel myśle, że w przyszłość wrócę do niego lub innego hotelu sieci Delphin.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, SebaPast
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRMDelphinhotels, Yönetici, Delphin Deluxe ResortOdpowiedź udzielona 26 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest, Thank you for taking the time to leave a feedback about your stay at our hotel. We are sincerely glad that you have only pleasant emotions and memories of staying with us. We look forward to welcoming you again!
Best regards, CRM of Delphin Hotels (Rimma)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 lipca 2019

Doskonały wybór zarówno dla rodzin z dziećmi jak i relaksującego wyjazdu wakacyjnego dla dwojga. Strefy relaksu i zabawy oddalone od siebie, nikt nikomu nie przeszkadza. Oferta All inclusive w której dostaniecie wszystko czego dusza zapragnie, dla dzieci nawet słoiczki z jedzeniem. Obsługa przemiła, zawsze na miejscu. Po pierwszej wizycie czujesz niedosyt, więc powrót nieunikniony :-)

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Sylwia2345
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRMDelphinhotels, Yönetici, Delphin Deluxe ResortOdpowiedź udzielona 15 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest, Thank you for taking the time to leave a feedback about your stay at our hotel. We are sincerely glad that you have only pleasant emotions and memories of staying with us. We look forward to welcoming you again!
Best rewgards, CRM of Delphin Hotels(Rimma)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel wart polecenia, dla wymagających klientów, przyjazny dzieciom, wspaniałe jedzenie, dużo zieleni, na pewno tu wrócimy.
Wszystkie atrakcje zawarte są w cenie pobytu, napoje; przekąski podawane bez limitu, bardzo przyjazna obsługa

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, whirlwind01
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRMDelphinhotels, Yönetici, Delphin Deluxe ResortOdpowiedź udzielona 15 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest, Thank you for taking the time to leave a feedback about your stay at our hotel. We are sincerely glad that you have only pleasant emotions and memories of staying with us. We look forward to welcoming you again!
Best rewgards, CRM of Delphin Hotels(Rimma)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji