Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (220)
Filtruj recenzje
222 wyniki
Oceny podróżnych
123
59
23
8
9
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
123
59
23
8
9
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 222 recenzji
Zrecenzowano: 11 września 2019

Zapłaciliśmy za pokój o lepszym stadracicie poczym widok na kuchnię i drogę po zmianie lepiej ale po co nerwy hotel ok na 3 i pół gwiazdki morze blisko jedzenie przyzwoicie brak zainteresowania obsługi

Termin pobytu: wrzesień 2019
Dziękujemy, Mirka B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2019

Wróciliśmy 20.07.2019 i jestem zachwycona hotelem,pięknym zielonym i zadbanym ogrodem, atrakcjami dla dzieci .Hotel położony w miejscowość Okurcalar przy ulicy Karaburum (Tui wprowadza w błąd pisząc ,że to miejscowość lub wpisuje miejscowość Alyania - a do niej jest jeszcze od hotelu 35 km) .
Jak dla nas 4-osobowej rodziny w tym dwója dzieci 4 i 9 lat zasługuje na 5 gwiazdek !!!!!!!
Wymienię ZALETY:
TRANSFER Z LOTNISKA - po wyjściu z samolotu i kontroli paszportowej od razu jest Pani ubrana w barwy Biura podróży i kieruje nas do okienka naszego biura.Tam pokazujemy voucher naszego hotelu i kieruje nas do odpowiedniego nr busa.
CZYSTOŚĆ - w pokoju, restauracji,przy basenach,na plaży, w ogrodzie,
POKÓJ - przestronny rodzinny na 5 pietrze(nasz był 1-pokojowy) z odpowiednią ilością gniazdek (do ciągłego ładowania telefonów :), dużą przestronną szafą,komodą z lustrem oraz drugim lustrem na całą ścianę,indywidualną klimatyzacje,przestronny balkon(u nas z widokiem na baseny),działająca sprawnie windą ,która zwozi od razu na baseny ,lodówką prawie codziennie uzupełnianą wodą ,płaskim telewizorem (choc kanałów dużo to polskojęzycznych raptem jest 2 oraz najważniejsze mega,super działające Wi-Fi praktycznie na terenie całego hotelu. Pokój praktycznie co 2 dzień sprzątany(ale tak chcieliśmy, bo wiecej nas w nim nie było) ,
BASENY -5 różnych basenów od brodzika po głębsze.wieczorem podświetlane,
PLAŻA - idzie się na nią z 3 minuty przez pięknie urządzony ogród i alejką z palm i kolorowych kwiatów. Plaża początkowo piaszczysta ale im bliżej morza to coraz to więcej kamieni (bez butów do wody się nie obejdzie) i w samym morzu to już tylko kamienie.Każdy turysta otrzymuje kartę na ręczniki plażowe (ile osób tyle kart)
JEDZENIE- mega smaczne ,różnorodne w głównej restauracji ,nie do przejedzenia (wiecznie dokładane więc wszyscy spokojnie się najedzą bez zbędnych wyścigów ,kto pierwszy i duuużo nutelii na śniadania dla niejadków:)jedzenie dla wegetarian jaki i smakoszy mies, oraz cudne i wyśmienite ciasta,ciasteczka i torty (i tylko przytyć tam idzie)..
jeśli chodzi o jedzie przy basenach to zawsze jest to samo , czyli frytki,spaghetti z sosem oraz wszystko co jest potrzebne do zrobienia sobie hamburgera. W restauracji przy plaży bardziej urozmaicone dania ,pizza,racuchy,ciasteczka,sałatki oraz darmowe lody.Wszędzie dystrybutory z gorąca i zimną wodą oraz Pepsi ,fanty itp.(dla dzieci leją się strumieniami) alkoholu też ..My mieliśmy opcje zwykłego All inclusive wiec darmowy alkohol to tylko piwo(troszkę słabe) oraz whiskey.Za inne drinki się płaciło.
OBSŁUGA - super, mega uprzejmi ,mili i pomocni ludzie i to wszędzie..zawsze o każdego dbali bez wyjątku i nie było faworyzowania innych narodowości. Obsługa hotelu od razu reaguje na zgłoszenia (popsuła mi się suszarka w łazience i po 1h ją naprawiono).Bardzo fajne podejście do dzieciaków .
ANIMACJE - codziennie przy plaży dla dzieci animacje ,zabawy i gry. Dodatkowo na terenie ogrodu był zacieniony plac zabaw (ze zjeżdżalniami, huśtawkami ,zabawkami do zabawy w piaskownicy).Animacje po niemiecku,rosyjsku,angielsku i na "migi" :)(i dzieciaki nie znając języka zawsze wiedziały o co chodzi).Dla starszych boisko do gry w siatkówkę plażową.
PO ZA HOTELEM - nie ma odludzia ,znajdują się bazary 300m SOHO BAZAR taka a'la galeria, troszę dalej (można dojechać taxi,które stoją pod hotelem) do oddalonego około 900m miasto z większą ilością sklepów ,bazarków itp.
Można pozwiedzać hotele ,który jest jeden przy drugim.
Polecam rejs statkiem po morzu (nasz statek nazywał się z BIG KRAL - załatwialiśmy go sami od Turka który reklamował się na mieście)który trwa cały dzień z pełnym wyżywieniem ,zwiedzaniem pięknych okolic i jaskiń z możliwością pływania na otwartym morzu oraz 1,5 h zwiedzaniem miast Alyania (ale to za mało czasu,niestety a jest tam taniej niż w pobliżu hoteli).Przyjechali po nas i odwieźli autokarem i wszystko w cenie.
Jeśli chodzi o MINUSY to jak dla mnie nie ma żadnych ale jak już bym musiała znaleźć to:
1. Od lotniska w Antalyi do hotelu to około 2 h drogi,my wykorzystaliśmy ten czas na spanie :)
2. to ,że morze zdecydowanie nie dla dzieci ponieważ było od razu po wejściu do niego było bardzo głęboko i silna cofka,,tylko dla dobrych pływaków..wiec bawili się na plaży..
3. w hotelu to głownie turyści Niemieccy 90% ,dlatego też wszyscy z obsługi mówią po niemiecku lub rosyjsku czyli następni to Rosjanie. Polaków można było policzyć na placach jednej ręki .Po angielsku też można się dogadać..\
4. o 7 rano osoby idąc na śniadanie już zajmowali "rezerwowali" sobie leżaki przy basenach, to słabe trochę..poczyułam się jak u nas nad Bałtykiem :)

JAK NAJBARDZIEJ polecam ten hotel ,na pewno się nie rozczarujecie..

Wskazówka dotycząca pokoi: Po otwarciu okien balkonowych w ciagu dnia może dokuczać hałas z basenów ale po zamknieciu idealnie wytłumiają .
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Karola_sikxa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: gardeniahotels, Halkla İlişkiler Müdürü, Gardenia Beach HotelOdpowiedź udzielona 1 sierpnia 2019

Drogi Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się naszą wiedzą i doświadczeniami z gośćmi, którzy przyjadą do naszego hotelu w tak szczegółowy sposób.

Doceniamy również twoje upodobanie i polecamy nasz hotel.

Pozdrawiam,

Zespół Gardenia Beach

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 czerwca 2019

Hotel charakteryzuje piękny ogród i cudowną plaża.Minusem jest fakt,że prawie wszędzie można paliç papierosy. Pokoje duże i czyściutkie.Baseny też fajne. Jedzenie smaczne.w pobliżu fajny bazar Alara. Można kupić wszystko i tanio.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, a M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: gardeniahotels, Halkla İlişkiler Müdürü, Gardenia Beach HotelOdpowiedź udzielona 10 lipca 2019

Drogi gościu

Cieszymy się, że lubisz nasze pokoje i naszą lokalizację.

Z przyjemnością powitamy Cię ponownie.

Pozdrawiam,

Zarządzanie plażą Gardenia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 października 2017

Super hotel za bardzo dobrą cenę,z pięknym ogrodem,położony w zatoce. Pokoje czyste,dość duże . Jak to w Turcji ,bardzo dobre jedzenie z dużym wyborem potraw, miła obsługa . Polecam tym wszystkim, którzy za niewielkie pieniądze chcą wypocząć w dobrej atmosferze, w dobrym hotelu ze smaczna kuchnią.

Termin pobytu: listopad 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
4  Dziękujemy, 437paulina_
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2017 z urządzeń przenośnych

Najbardziej uprzejma i miła obsługa z jaką się do tej pory spotkałam podczas wielu pobytów za granica. Pokój codziennie sprzątany bardzo dokładnie, barek uzupełniany za każdym razem w wodę mineralną i sok dla dzieci. Jedzenie smaczne , duży wybór . Jedyny minus dużo hałaśliwych i chamskich turystów z Rosji.

Termin pobytu: wrzesień 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
2  Dziękujemy, Nataliya66
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji