Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (276)
Filtruj recenzje
276 wyniki
Oceny podróżnych
203
41
21
7
4
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
203
41
21
7
4
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 276 recenzji
Zrecenzowano: 3 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Pobyt udany. Wszystko na pro poziomie. Pokoje czyste zadbane. Codziennie sprzątane. Jedzenie rewelacja. Brak monotonni. Codziennie inna kolacja tematyczna. Bardzo pomocna obsługa chociaż słabo zna angielski. Baseny rewelacja czyste leżaków nie brakuje. Super pool bar. Mega driny dobry browarek. Wieczorami leją nawet absoluta vlub ballantainsa. Plaża ok chociaż szybko się pogłębia morze co jest dosyć niebezpieczne. Fajne animacje. Dwa razy dziennie waterpolo fitness i inne. Starają się bardzo. Jedyny minus wolne windy. Ale to nie problem. Trochę się spała na schodach kalorii. Polecam rodzina z dziećmi. Dużo Polaków w sezonie. Możliwość korzystania z basenu i pool bar hotelu obok. Ogólnie jesteśmy mega wypoczeci i zachwyceni Turcja i hotelem.

Termin pobytu: lipiec 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, mateuszt425
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sedat T, Ön Büro Müdürü, Hotel Kirman Leodikya ResortOdpowiedź udzielona 3 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Mateusz T,

First of all thank you very much for choosing our hotel. It is nice to hear that you had a good time at our hotel and you could enjoy your stay. Your feedback is very important for us in order to continuously improve our hotel and service quality. Please do not hesitate to contact us about your request for your next visiting.

Best Regard

KİRMAN LEODİKYA HİGH CLASS RESORT
MANAGEMENT- TEAM

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 lipca 2018

Bylismy rodzinnie na wakacjach w tym hotelu i to nie po raz pierwszy w tym roku. Ugoszczono nas tam w sezonie - lipiec 2018, jak i poza nim - kwiecien 2018 bardzo dobrze. Hotel ladny, fajnie usytuowany, z bezposrednim dostepem do ogrodu i morza. Plaza piaszczysto-kamienista, jak to w Turcji, ale bardzo ladna. Lezakow na plazy i przy basenie nie brakuje. Baseny duze, czyste, regularnie sprzatane. Przy basenie sa zjezdzalnie, otwarte w okreslonych godzinach. Nad plywajacymi czuwa ratownik, a animatorzy zapewniaja rozrywke, zarono dzieciom, jak i doroslym. Codziennie inne wieczone atrakcje. Pokoje dosc duze, czyste. Mozliwosc codziennego sprzatania. Klimatyzacja w pokojach sprawna, dajaca spokojnie rade w uplane, lipcowe dni i noce. WiFi bezplatne - wolniejsze, ale mozna swobodnie odczytac i wyslac maila, porozmawiac przez internet, czy ogladac filmy, jak i wyslac zdjecia czy film. Jedzenie bardzo dobre, roznorodne, w ogromnych ilosciach. Duzo roznych napoi bezalkoholowych i alkoholowych. Obsluga mila, uprzejma i pomocna, nawet w trudnych sytuacjach. Mowiaca w jezyku angielskim i niemieckim, rosyjskim, tureckim, nie mowiaca po polski, lecz dla nas to zaden problem. Wszystko na najwyzszym poziomie. Niedaleko znajduje sie duzy bazar, zas na dole w hotelu sa sklepiki, dla nie lubiacych spacerow, jak i dostepne masaze, fryjer czy laznia. Nie ma znaczenia czy w sezonie, czy poza nim, jestes przyjety bardzo dobrze. Jedynie poza sezonem nieco mniej animacji i dodatkowej wieczorej rozrywki. Lecz to juz poza sezonem i nie ma sie co dziwic.
Napewno chetnie wrocimy do tego hotelu, i to po raz 3 w tym roku.

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam pokoje ponizej 5 pietra. Leprzy widok na morze, przez przeszklone balkony, czego nie ma na 5 pietrze.
Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, X5175PUmonika
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sedat T, Ön Büro Müdürü, Hotel Kirman Leodikya ResortOdpowiedź udzielona 31 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Dear X5175PUmonika,

First of all thank you very much for choosing our hotel. It is nice to hear that you had a good time at our hotel and you could enjoy your stay. Your feedback is very important for us in order to continuously improve our hotel and service quality. Please do not hesitate to contact us about your request for your next visiting.

Best Regard

KİRMAN LEODİKYA HİGH CLASS RESORT
MANAGEMENT- TEAM

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 czerwca 2018

Gorąco polecam Leodikya Hotel. Wakacje zaliczamy do mega udanych!!! Hotel zasługuje na mocne 5* :) Jedzenie mega dobre,desery po prostu obłędne.... Cały obiekt zadbany i czysty. Goście mogą korzystać także z basenów, barów, zejżdzalni i innych atrakcji w sąsiednim hotelu Arykanda (oprócz restauracji) z którym Leodikya dzieli ogród i plażę (sieć hoteli KIRMAN). Plaża z bezpłatnymi miękkimi leżakami, bezpłatnym barem na plaż w opcji AL, bezpłatne ręczniki na basen czy plażę które można codziennie wymieniać na nowe. Goście to w większości Niemcy i Rosjanie, Polaków jak na tak ogromny obiekt to stosunkowo mało było w naszym terminie. Plaża to gruby piach i kamienie, więc polecam buty do wody, wtedy jest bardziej komfortowo! Warto wybrać pokój z widokiem na morze...widok cudowny. Cała obsługa hotelu mega pomocna i uśmiechnięta. Mimo że wyjeżdżałem do Turcji z lekką obawą, teraz mogę gorąco polecić i Hotel Leodikya i Turcję!!!! Czułem się tam z rodziną mega bezpiecznie i komfortowo nawet poza hotelem byliśmy traktowani bardzo przyjaźnie i miło.....Hotel dbał też o codzienne atrakcje dla gości między innymi: wieczór Turecki, dyskoteka w pianie, pokazy ognia na plaży, codzienne występy i pokazy różnych artystów w przyhotelowym amfiteatrze, zabawy w basenie, piłka wodna, aerobik, i wiele innych..... Jedynym minusem był brak klimatyzacji w windzie choć mnie osobiście to nie przeszkadzało... Udanych wakacji w Leodikya życzę, naprawdę warto!!!

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam wybrać za dopłatą pokój z widokiem na morze. Widok zachwyca...
Termin pobytu: czerwiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
3  Dziękujemy, MARCIN_SOLE
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: sedat t, Ön Büro Müdürü, Hotel Kirman Leodikya ResortOdpowiedź udzielona 10 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Marcın_sole,

First of all thank you very much for choosing our hotel. It is nice to hear that you had a good time at our hotel and you could enjoy your stay. Your feedback is very important for us in order to continuously improve our hotel and service quality. Please do not hesitate to contact us about your request for your next visiting.

Best Regard

KİRMAN LEODİKYA HİGH CLASS RESORT
MANAGEMENT- TEAM

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 września 2015

Hotel położony w zatoce czysto pyszne jedzenie i wspaniała uśmiechnięta obsługa.Minusem w opisie hotelu jest informacja o bezpłatnych kajakach i rowerkach wodnych . które są płatne 10 euro za 1 godz.Kolejny minus to rezydentka która pojawiła się na chwilkę na lotnisku i w hotelu arycanda po to żeby sprzedać wycieczki .Informacje o posiłkach i hotelu po angielsku gdy pytaliśmy dlaczego nie ma informacji w języku Polskim ,obrażona Pani rezydent poinformowała nas , że nie ma na to czasu i jest bardzo zapracowana bo ciągle ktoś od niej coś chce.

Termin pobytu: wrzesień 2015
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, DankaAndrzej
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2015

Hotel na pewno nie zasługuje na 5*. Czemu? Zacznę od rzeczy najistotniejszych. Obsługa kompletnie nie porozumiewała się w języku angielskim, za to świetnie rozmawiali po rosyjsku i niemiecku. Rozumiem, gdybym wymagał od nich posługiwania się jakimś wyszukanym i trudnym do opanowania językiem ale angielski? Kolejna sprawa - INTERNET. Może wielu to zadziwi ale to jest ogromny minus. Piszę to z perspektywy osoby, która pracuje w branży IT i czasem musi popracować zdalnie. Dostęp do internetu może i jest ale jego prędkość doprowadza człowieka do szału. Czasem czułem się jakbym cofnął się o 20 lat i był nadal w erze modemów (dla ciekawskich - śr. przepustowość sięgała 56kbps). Kolejna ważna sprawa - JEDZENIE. Było całkiem smacznie ale trochę monotematycznie. Ten sam zestaw przypraw do każdego rodzaju mięsa więc wszystko smakowało identycznie. BARMANI - to jest niesamowita sprawa. Wiecie jak wyglądało przyrządzanie tu drinków? Przypominało mi to trochę zabawy z dzieciństwa kiedy przyrządzało się "magiczne mikstury" opierając się na zasadzie "wrzucę trochę tego i tamtego, może coś z tego wyjdzie". Drinki były okropne. Whisky Sour powinno u nich się nazywać Whisky Acid. Miałem wrażenie, że zaraz wyżre mi dziurę w brzuchu. KLIMATYZACJA - tutaj nie napiszę za dużo bo po prostu jej brak. W hotelowym lobby można się upiec. W pokojach działała sprawnie. ANIMACJE - hotel miał własny zespól animatorów, którzy w ciągu dnia zajmowali się młodszymi gośćmi a wieczorem przygotowywali "spektakle" pokroju "przebiorę się za jakiegoś piosenkarza, wezmę mikrofon i poudaje ze śpiewam".W ciągu 10 dniowego pobytu były może z 2 które mogły zaciekawić. Więcej grzechów nie pamiętam... Podsumowując. Możecie pomyśleć, że jestem nigdy nie zadowolonym polskim turystą ale zwiedziłem trochę świata i mam porównanie jak wyglądają inne 5 gwiazdkowe hotele.

Termin pobytu: lipiec 2015
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Paweł S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji