Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (290)
Filtruj recenzje
290 wyniki
Oceny podróżnych
190
59
21
9
11
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
190
59
21
9
11
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 290 recenzji
Zrecenzowano: 19 czerwca 2015

Hotel położony w ogrodzie botanicznym co już jest pięknem samym w sobie. Świetna obsługa, wspaniałe jedzenie, pyszne drinki, Piękny hotel, cudowna animacja dla dzieci i dla dorosłych. Cudowna atmosfera.

  • Data pobytu: sierpień 2014, podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Marta H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRMDelphinhotels, Yönetici, Botanik Hotel & ResortOdpowiedź udzielona 20 czerwca 2015

Szanowny Gościu,

Dziękujemy bardzo za wybór naszego hotelu oraz za czas poświęcony na wyrażenie opinii o nim. Mamy nadzieje że wszystkie pozytywne emocje, które zostały spowodowane pobytem w naszym hotelu sprawią, że w niedługim czasie znowu u nas zagościsz.

Pozdrawiam serdecznie

CRM of Delphinhotels
crm@delphinhotel.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 maja 2015

Hotel exstra z najwyzszej półki.Wszystko jest na bardzo wysokim poziomie.Hotel Botanik i hotel Botanik Platinum mają wspólną infrastrukturę.Obsługa niesamowicie otwarta ,uprzejma i pomocna.Przepyszne jedzenie,bardzo duży wybór potraw,owoców i deserów.Wifi w całym hotelu,na basenach i na plaży.All inclusive dostępne w hotelu całą dobę -nawet w dyskotece,drinki serwowane są w cenie.Dla dzieci RAJ-lunapark ,zjezdzalnie,wydzielone baseny ,mini disco.Wrócę tu po raz trzeci.

Wskazówka dotycząca pokojów: w Botaniku w Mimozie a w Platinum pokoj z widokiem na morze
  • Data pobytu: kwiecień 2015, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
5  Dziękujemy, Teresa Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRMDelphinhotels, Yönetici, Botanik Hotel & ResortOdpowiedź udzielona 7 maja 2015

Szanowny Gościu,

Dziękujemy bardzo za wybór naszego hotelu oraz za czas poświęcony na wyrażenie opinii o nim. Mamy nadzieje że wszystkie pozytywne emocje, które zostały spowodowane pobytem w naszym hotelu sprawią, że w niedługim czasie znowu u nas zagościsz.

Pozdrawiam serdecznie
CRM of Delphinhotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 stycznia 2015

Nie mam powodu by napisać cokolwiek złego, cały pobyt wspominam bardzo miło. Usługi hotelowe tego obiektu oceniam na piątkę z plusem. Polecam, polecam, polecam. Niezliczona ilość atrakcji: baseny, zjeżdżalnie, diabelski młyn, restauracje tematyczne, duże molo, w pobliżu duży targ.

  • Data pobytu: czerwiec 2014, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
4  Dziękujemy, pawelb1973
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRMDelphinhotels, Yönetici, Botanik Hotel & ResortOdpowiedź udzielona 12 kwietnia 2015

Szanowny Gościu,

Dziękujemy bardzo za wybór naszego hotelu oraz za czas poświęcony na wyrażenie opinii o nim. Mamy nadzieje że wszystkie pozytywne emocje, które zostały spowodowane pobytem w naszym hotelu sprawią, że w niedługim czasie znowu u nas zagościsz.

Pozdrawiam serdecznie
CRM of Delphin Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 października 2014

w Delphin Botanik byłam na wakacje tego roku, blisko do plaży, ciekawy park wodny, całkiem dobre jedzenie jak na hotel , obsługa też na plus. pomimo że to duży hotel można odpocząć w zaciszu przy drinku

  • Data pobytu: lipiec 2014, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Aleksandra W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRMDelphinhotels, Yönetici, Botanik Hotel & ResortOdpowiedź udzielona 12 kwietnia 2015

Szanowny Gościu,

Dziękujemy bardzo za wybór naszego hotelu oraz za czas poświęcony na wyrażenie opinii o nim. Mamy nadzieje że wszystkie pozytywne emocje, które zostały spowodowane pobytem w naszym hotelu sprawią, że w niedługim czasie znowu u nas zagościsz.

Pozdrawiam serdecznie
CRM of Delphin Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 marca 2013

spędziłam w Delphin Botanik weekend majowy. Piękny ogród, blisko do plaży z każdego budynku, świetne animacje dla dzieci, zjeżdżalnie i "wesołe miasteczko" to jedne z wielu atutów tego hotelu. Do tego przepyszne jedzenie, drinki i uprzejma obsługa hotelowa. Plaża żwirowa ale dla maluchów przygotowane są dwie ogromne zadaszone piaskownice. Osoby lubiące spokój mogą skorzystać z basenu dla dorosłych. Na wieczorną kolację polecam restauracje turecką, chińską i rybną. Spa ma przystępne ceny i świetne masaże.

  • Data pobytu: kwiecień 2012, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
5  Dziękujemy, Greennie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji