Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 714)
Filtruj recenzje
1 715 wyniki
Oceny podróżnych
1 203
273
127
56
56
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 203
273
127
56
56
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 715 recenzji
Zrecenzowano: 20 października 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobry hotel o wysokim standardzie. Piękny widok na morze, czysto i miło. Minibar w pokoju free, hammam masaże płatne ale ceny można negocjować, imprezy na molo przefajne, imprezy w clubie bardzo słabe (odczucie jakby DJ chcial posłać gości już spać). Jedzenie znakomite wielki wybór podawane wewnarz na zewnatrz w kilku miejscach. W Main restaurant extra obsluga kelnerów, donoszą napoje drinki kawy jak w restauracji ala carte. Hotel duzy można sie pogubić na początku w budynku. Animacje ok ale moim zdaniem bez szału. Jedzenie dostępne praktycznie całą dobę z małymi przerwami. Alko importowany wysokogatunkowy w barze na przy recepcji i w lobby. Mogę polecić ten hotel z czystym sumieniem.

Termin pobytu: październik 2018
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Adam F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GranadaLuxuryHotels, Halkla İlişkiler Müdürü, Granada Luxury OkurcalarOdpowiedź udzielona 21 października 2018
Tłumaczenie Google

Good afternoon dear guests,
First of all we would like to thank you for choosing our hotel and for your laudatory feedback on the tripadvisor. For us is very important to be informed that you had a pleasant holiday in Granada. Our aim is your satisfaction.
We hope to see you again in Granada.
Sincerely Granada Luxury Okurcalar team.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 lipca 2018

Świetny hotel zarówno dla par, jaki i rodzin z dziećmi. Nie ma się do czego doczepić :-), a mamy porównanie, ponieważ to nasz 7 urlop w Turcji. Super jedzenie, czyste gustowne pokoje, duży wybór drinków,alkohole również europejskie, które nie są oczywistością w wielu tureckich hotelach. Obsługa hotelu przemiła , super animatorzy oraz rewelacyjne animacje wieczorne. Pierwszy hotel w Turcji, do którego chętnie pojedziemy kolejny raz :-) Zawsze wybieramy hotele 5-gwiazdkowe, ale ten jako pierwszy w naszej ocenie na nie zasługuje :-) Polecamy !!!

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam pokoje z widokiem na morze
Termin pobytu: czerwiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Bożena R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GranadaLuxuryHotels, Halkla İlişkiler Müdürü, Granada Luxury OkurcalarOdpowiedź udzielona 4 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
First of all we would like to thank you for choosing our hotel and for your feedback.
Thank you very much for your exciting description all in our Hotel.
We are always on a way for extra ordinarily work in our hotel. Description like yours are extremely worth full for us and all staff members. Kind of those letters are confirming all what we try always to do that our wonderful guests are happy all time.
We will give the praise to all staff members and we are looking forward to see you again in our hotel.
Regards Granada Luxury Okurcalar

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 sierpnia 2017

#czerwiec 2012 To był nasz pierwszy AIU w Turcji i muszę przyznać, że wrażenie zrobił. Hotel ma tak specyficzny wystrój, że czegoś podobnego wcześniej ani później nie widziałam. Tak jak w tytule - marmury, kolumny, kolumienki, lustra, kryształy, złoto (nie prawdziwie oczywiście ;) ), tkane jakieś narzuty, aksamity..no szok. Chyba pod Rosjan było to robione. Nie jest to dla mnie wada, ale też nie jakaś super zaleta, bo preferuję nowoczesny design, natomiast warto coś takiego zobaczyć. Hotel duży, początkowo miałam problem ze skumaniem, w którą windę wsiadać żeby dojechać do pokoju. Pokój rodzinny wypas - 2 duże pomieszczenia i znów te złota i arrasy wszędzie. Kącik kawowy w jednym z nich! Sofka, stoliczek, fotele, toaletka! Oprócz wiekiego łoża oczywiście. Barek full. Pokój miałam z widokiem na basen, ale zero odgłosów. Plaży nie ma, jednak jest ekstrawagancki pomost, z którego schodzi się w toń. Raz pływałam, ale jednak to nie to. Większość czasu spędzaliśmy na "górnym" basenie, tam gdzie są zjeżdżalnie. Jeśli chodzi o jedzenie, to w czasie przekąskowym prze-py-szne pieczone ziemniaki Kumpir, kebaby i naleśniki. Generalnie hotel stoi pośrodku niczego i jeśli chce się cokolwiek zobaczyć, to niestety. Pozostaje Bazar jakieś 5km dalej, ale poza tym pustynia. Duuuużo Rosjan i Egipcjan (kobiety w burkini)

Termin pobytu: czerwiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Daria F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OYATOPAL, Halkla İlişkiler Müdürü, Granada Luxury OkurcalarOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
First of all we would like to thank you for choosing our hotel and for your laudatory feedback on the tripadvisor. For us is very important to be informed that you had a pleasant holiday in Granada. Our aim is your satisfaction.
We hope to see you again in Granada

Regards Granada Luxury Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 sierpnia 2017

W hotelu przebywałam z mężem w lipcu 2017r. To był wspaniały urlop. Pokój bardzo ładnie urządzony i bardzo czysty (sprzątany codziennie, mini barek codziennie uzupełniany). Obsługa hotelu bardzo przyjazna, uczynna i profesjonalna. Przywitano nas lampką szampana. Woda w basenach i w morzu bardzo czysta i ciepła 33 stopnie. Jedzenie pyszne i bardzo dużo (każdy dla siebie coś wybierze). Animacje wieczorne profesjonalnie przygotowane (zapraszane są różne grupy taneczne). Obsługa hotelowa przemiła. Ostatni bar z alkoholem zamykany o 6.00 rano (wybór z całego świata). Jesteśmy oczarowani tym hotelem. Na pewno do niego wrócimy. Polecam wszystkim.

Termin pobytu: lipiec 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, jolawela
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OYATOPAL, Halkla İlişkiler Müdürü, Granada Luxury OkurcalarOdpowiedź udzielona 2 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you very much for your exciting description of all in our Hotel.
We are always on a way for extra ordinarily good work in our Resort. Description like yours are extremely worth full for us and all staff members. Kind of those letters are confirming all what we try always to do that our wonderful guests are happy all time.
Again we would like to say thank you for the great praise. We will give the praise to all staff members and we are looking forward to see you again in our Resort.
Regards Granada Luxury Resort Hotel.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 czerwca 2017

Wspaniałe miejsce, gorąco polecam i zachęcam do pobytu w tym pięknym i luksusowym hotelu. Niesamowitych wrażeń, co wieczór dostarczają pokazy w amfiteatrze, m.in. akrobaci czy przepiękne tancerki. Miejsce to oferuje doskonałą i aromatyczną kuchnię. Codziennie można skosztować nowych potraw. Słodkości niezliczone kilometry. Pomost tworzy niepowtarzalne widoki, które na długo pozostaną w mojej pamięci! Można cały pobyt nie opuszczać hotelu, a wszystko zostanie zapewnione, nawet profesjonalne masaże i zabiegi spa. Bawcie się dobrze! Wiem, że pobyt będzie niezapomniany!

Polecam!

Agnieszka, Środa Śląska

Termin pobytu: czerwiec 2017
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
1  Dziękujemy, agnieszka272017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OYATOPAL, Konuk İlişkileri Müdürü, Granada Luxury OkurcalarOdpowiedź udzielona 10 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Dear guests,
Thank you for choosing Granada,
We are grateful for your feedback and for join us on the websites.
It will be pleasure for us to greet you again in Granada and to provide our services.
Hope to see you again in Granada.
Sincerely,
Granada Luxury Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji