Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (698)
Filtruj recenzje
698 wyniki
Oceny podróżnych
369
182
83
37
27
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
369
182
83
37
27
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 698 recenzji
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

W kompleksie Lonciera byliśmy dwa razy pierwszy pobyt to 2017 w Loniciera Word 4 gwiazdki w 2018 Loniciera Resort & Spa 5 gwiazdek pierwszy jak i drugi pobyt uważam za bardzo udany jedzenie w jednym i drugim bardzo dobre w tym drugim dwie restauracje jedna na piętrze mniejsza z innymi daniami niż ta na dole,ręczniki wymieniane codziennie pod warunkiem że zostawisz na podłodze woda w pokojach uzupełniana codziennie czysto obsługa miła weź kilka drobnych dolarów na małe napiwki a obsługa nie zapomni o tobie przez cały pobyt. Jeśli będę wybierał się ponownie w okolice Alani w ślepo biorę ponownie ten hotel.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Bumbum74
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LoniceraHotels, Halkla İlişkiler Müdürü, Lonicera WorldOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest!

We thank you for your feedback. It is very important for us - to know what our guests think about us. Also it will be better if you will write your feedback in English - so we can understand you better and take notice on every detail.

Hope to see you again in Lonicera!

Best regards,
Guest Relation Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019

Plusy: Jedzenie, mimo, że jakościowo takie sobie, dostępne w takiej czy innej formie przez 22 godziny na dobę. Swietne owoce trzymane w chłodzonych pomieszczeniach, lody. Wiele barów koło basenów i plaży.Na jedzenie raczej się nie da narzekać. Infrastruktura: kilka basenów i park wodny. Dla dzieci ale i dorosłych raj. Bezpiecznie. Obsługa uważna i profesjonalna. Plaża ładna, tylko trochę małe parasole, nie zawsze da się pod nimi schować przed słońcem. Morze wspaniałe.Animacje dla małych dzieci OK, dla większych skromnie.
Minusy- prysznic z zimną wodą przy plaży; czasami ciężko porozumieć się po angielsku, natomiast wszędzie po rosyjsku;program rozrywkowy pod Rosjan ( chamstwo tej nacji rozbujane do granic- z nikim się nie liczą, a obsługa im nadskakuje pomijając innych );dostawka to tragedia-śpi się na sprężynach;pokoje w World stare i podniszczone, wymiana ręczników codziennie... jeśli zostawisz dolara lub euro, jak nie to niekoniecznie;nie kupujcie w sklepiku hotelowym-ceny 2-3 razy wyższe niż za bramą;

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, paweł G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LoniceraHotels, Halkla İlişkiler Müdürü, Lonicera WorldOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest!

We thank you for your feedback. It is very important for us - to know what our guests think about us. Also it will be better if you will write your feedback in English - so we can understand you better and take notice on every detail.

Hope to see you again in Lonicera!

Best regards,
Guest Relation Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 lipca 2019

Hotel b.dobry pyszne jedzenie, dużo owoców. Mimo niemal 100% owego obłożenia nigdzie nie było tłoku. Widać że właściciele hotelu inwestują w niego. Mam nadzieję że kolejne inwestycje obejmą plaże gdyż jest to słaby punkt tego świetnego hotelu. Przydały by się na niej zadaszenia ponieważ pod małymi parasolami trudno skryć się od słońca. Niestety ja tam więcej nie pojadę właśnie z tego powodu. Dla zainteresowanych zakupami informacja na zakupy wybierajcie się dalej ponieważ na bazarze przy hotelu sprzedający zrobili się b. beszczelni. Na koniec serdecznie pozdrawiamy animatorów Pawła i Wiktorię z Rainbow bardzo sympatyczni ludzie. Pobyt 26.06-03.07.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Marek C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LoniceraHotels, Halkla İlişkiler Müdürü, Lonicera WorldOdpowiedź udzielona 10 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest!

We thank you for your feedback. It is very important for us - to know what our guests think about us. Also it will be better if you will write your feedback in English - so we can understand you better and take notice on every detail.

Hope to see you again in Lonicera!

Best regards,

Guest Relation Management.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Miało być pięknie ale trochę się zawiodłam. Jedzenie w miare dobre jak w każdym hotelu w Turcji. Zaskiczyły mnie np. Podroby. Drinki robione na życzenie różne. Obsługa miła. Dominiwał wyłaczenie język rosyjski aż można było pomyśleć, ze jestem w rosji na wczasach. Windy ciągle nie działały. Hotel ma parę basenów.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Tkoza
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LoniceraHotels, Halkla İlişkiler Müdürü, Lonicera WorldOdpowiedź udzielona 6 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest!

We thank you for your feedback. It helps us to become better.But it will be better for us if you will write your opinion in English - so we can understand you better and take notice on every detail.

Best regards,

Guest Relation Management.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 października 2018 z urządzeń przenośnych

Wszystko ekstra- pokój, jedzenie, napoje alkoholowe i bezalkoholowe, animacje w ciągu dnia i wieczorem a przede wszystkim pogoda i woda. Dla dzieci dużo animacji i świetny aqua park, dla dorosłych dyskoteka pod palmami . Polecam w 100%, nikt nie będzie się nudził.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
2  Dziękujemy, Z306OYjoannak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji