Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 529)
Filtruj recenzje
2 529 wyniki
Oceny podróżnych
1 850
444
149
49
37
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 850
444
149
49
37
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 2 529 recenzji
Zrecenzowano: 5 września 2019

Zacznę od plusów:
+ duża plaża
+ ślizgawki i baseny dla dzieci
+ czystość
+ dobre jedzenie
+ bardzo dobry operation manager, który blyskawicznie zareagował na nasze uwagi
+ obsługa wewnątrz hotelu

Minusy:
- podział gości, każda narodowość ma swój kolor paska, co w barze na zewnątrz decydowało o jakości obsługi
- Doktor, który rezyduje w hotelu za 15 minutową wizytę w pokoju celem zbicia wysokiej gorączki wystawił rachunek na 950euro i nękał nas o pieniądze
- wifi, w pakiecie all inclusiv jest dodatkowo płatne

Zastanawialiśmy się nad tym, czy jeszcze tu wrócimy. Jednak dzięki świetnej pracy managera obiektu, który natychmiast zareagował na nasze uwagi, czym bardzo mile nas zaskoczył, być może tu jeszcze przyjedziemy.

Dziekujemy Panie Mahir !:)

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Marcin T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TTHT-Pegasos, Halkla İlişkiler Müdürü, Pegasos RoyalOdpowiedź udzielona 6 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Marcin T
Thank you very much for the evaluation and compliments placed on Trip Advisor.
We are happy to find out about your satisfaction in regard of the visit at our hotel.

It would be our pleasure to welcome you again at any other occasion.
Best Regards

Pegasos Royal Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019

Hotel godny polecenia dla rodzin z dziećmi - baseny, zjeżdżalnie, mini disco - dzieci się nie nudziły:) jedzenie urozmaicone i pyszne, duży wybór, wieczory tematyczne - na PLUS. obsługa miła, jednakże mało kto potrafił coś więcej po angielsku niż "heloł maj frend", pewnie gotowi na Rosjan, których było chyba 90% :( Drink bar pod wszelką krytyką - bardzo mały wybór, niska jakość alkoholi (whisky to jakaś lokalna wódka berbelucha barwiona), jak się człowiek nie upomni, to serwują w papierowych kubkach :/ pierwszy raz mi się zdarzyło, by się ratować płatnymi drinkami ;)
Dodatkowo irytowali mnie biznesmeni-majfredzi - podchodzą do leżaków i polecają foty, tatuaże, wyjazdy.. troche męczące... może taki urok Turcji?
reasumując: POLECAM
PLUSY:
+hotel
+pokój
+kuchnia
+czystość
+atrakcje
+obsługa ogólna
MINUSY:
-drinkbar: niskiej jakości alkohole, mały wybór drinków
-poziom angielskiego obsługi barów co najmniej słaby
-biznesmeni-majfrendzi zawracający zbyt często d**ę

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Marcin W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TTHT-Pegasos, Halkla İlişkiler Müdürü, Pegasos RoyalOdpowiedź udzielona 6 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Marcin W
What a nice compliment to our hotel and most of all our team!
We are happy to hear that you found the service and whole team very good
Thank you for this excellent review of your stay - we hope to see you back with us in the not too distant future.

Warmest regards,
Pegasos Royal Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wspaniały , idealny hotel dla rodzin. Jutro wracamy do Polski ale jak mówi wasze motto " obiecujemy że wrócicie " wracamy za rok!
Recepcja! Didem i Celin super dziewczyny! Dziękujemy za miłe rozmowy! Jesteście niesamowite! Bezinteresowne
Menager recepcji - dziękujemy za wspaniały pokój z pięknym widokiem
Restauracja - kelnerzy ! Robicie dobra praca! Kuchnia och!!!! Pyszne idealne!

Baseny, aqua park, plaża, ogrody, palmy! sosny kwiaty - brak nam słów

Czystość! Panie pokojowe i cała obsluga odpowiedzialna za utrzymanie czystości na najwyższym poziomie! Brawo!

Jednym słowem - najlepsze wakacje!

Ostatnia rzecz- dbacie o koty wspaniałe to i kochamy to.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, eunikamarczewska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TTHT-Pegasos, Halkla İlişkiler Müdürü, Pegasos RoyalOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear eunikamarczewska,

Thank you for choosing Pegasos Royal Hotel and taking time to write your lovely comments.
We are extremely pleased you enjoyed your stay with us and thank you for your feedback.
We take all guests feedback on board and are grateful for any suggestions for improvements.
We will share your lovely comments with the team.
We look forward to welcoming you back again.
Warmest regards,

Pegasos Royal Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

Hotel 4,5 gwiazdki ,a pod prysznicem cerata zamiast szyby czy kabiny prysznicowej żadnych kosmetyków typu szampon czy płyn tylko duże dozowniki.
Ilość kolorów opasek na rękę mogła wskazywać na podział narodowościowy. Po małym śledztwie ustaliliśmy, że niebieskie-Rosjanie, siwe-Brytyjczycy, pomarańczowe-Polacy były jeszcze czerwone, zielone itd. Szczególnie widoczny podział był podczas posiłków gdzie obsługa "nadskakiwała" przy opaskach niebieskich i siwych. Pomarańczowe opaski obsługiwały się same....
Podobno miały być animacje dla dzieci w języku polskim(w Bułgarii też z TUI dzieci były zadowolone i uczestniczyły w zabawach każdego dnia)ale takich nie znaleźliśmy. Siłownia jak z ‘’podwórkowej piwnicy’’.
Zapłaciłem za dwa pokoje dwuosobowe z widokiem na morze była dopłata extra za tą usługę z naciskiem żeby pokoje były koło siebie.
Po przyjeździe Pani w recepcji zaczęła nam tłumaczyć że nie ma 2 pokoi koło siebie i da nam jeden duży(zwykły FZM1 czyli 2+2),żeby nie spać w lobby zgodziliśmy się na jedną noc na jeden pokój wspólny. Nasi przyjaciele dostali 2 pokoje obok siebie na 4 piętrze z pięknym widokiem na morze. Dnia następnego poprosiłem rezydenta TUI o pomoc. W recepcji bardzo niemiły Pan z uśmiechem na twarzy wytłumaczył mi że żona zgodziła się na jeden pokój. Mimo interwencji i nacisków rezydenta, niemiły recepcjonista stwierdził że, nie obiecuje że dostaniemy 2 pokoje i że będą koło siebie mam przyjść po siadaniu dnia następnego. Kończąc temat dostaliśmy jeden pokój na 2 piętrze w lewym skrzydle drugi pokój na 5 piętrze w prawym skrzydle(ten chociaż był z widokiem na morze).
Teraz plusy, generalnie czysto, obsługa w barach i na basenie bardzo miła, jedzenie dużo urozmaicone i bardzo dobre. Polecam sesję foto(zdjęcia rewelacja)i sporty wodne na plaży, dyskoteka w pianie super. Ogólnie nie jest źle dzieci mają dużo atrakcji, akcja z pokojami i te opaski… Już tam nie wrócimy!!!

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, MarcinAAN
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Mimo ze nie dam 5 gwiazdek to hotel z czystym sumieniem polecam. Kto był w Turcji na 5* zauważy różnice ale szczerze hotelowi nie wiele brakuje!
Najmocniejsze strony hotelu:
- super plaża, piasek, płytko i czyste ciepłe morze
- hotel przygotowany pod rodziny z dziećmi, pełna infrastruktura, mnóstwo atrakcji
- jedzenie pyszne, urozmaicone, ogromny wybór dań wegetariańskich w tym kącik z jedzeniem gluten free
- baseny- duża ilość, czyste, duża ilość ratowników pilnujących porządku
Wg mnie na minus - hotel wymaga już remontu, pokój nie pachniał zbyt przyjemnie, łazienka ciasna, duszna i dość ciemna ale to tak na prawdę żeby do czegoś się przyczepić. Da się przeżyć, pokój można zmienić, a spędza się tam tyko noce wiec ujdzie!
Pobyt w sezonie wiec oczywiste jest ze mamy pełne obłożenie, leżaki zarezerwowane bladym świtem, kolejki w restauracjach, po lody, na zjeżdżalnie wodne i nie łudźmy się ze będzie inaczej dopóki trwają wakacje. Szczerze - idzie przeżyć a całokształt hotelu i obsługa wynagradza te niedogodności!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 810katarzyna_
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TTHT-Pegasos, Halkla İlişkiler Müdürü, Pegasos RoyalOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear 810katarzyna_,
First of all, we would like to thank you for sharing your precious opinions with us about our hotel.
We regret that your stay didn’t pass the way you imagined it.

Within the structure of TT Hotels, our main target is to assure the guest satisfaction completely.
That’s why employing qualified staff and creating the areas needed by all kinds of guests are too important action points for us.
We would like to notice you that we've taken into consideration all of your impressions you shared.
Many thanks again for sparing time by evaluating our hotel.
With the wishes of welcoming you again and providing you better vacation memories.

Kindest regards,

Pegasos Royal Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji