Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Incekum
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (2 539)
Filtruj recenzje
2 539 wyniki
Oceny podróżnych
1 859
445
149
49
37
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 859
445
149
49
37
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
8 z 13 wśród 2 539 recenzji
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wspaniały , idealny hotel dla rodzin. Jutro wracamy do Polski ale jak mówi wasze motto " obiecujemy że wrócicie " wracamy za rok!
Recepcja! Didem i Celin super dziewczyny! Dziękujemy za miłe rozmowy! Jesteście niesamowite! Bezinteresowne
Menager recepcji - dziękujemy za wspaniały pokój z pięknym widokiem
Restauracja - kelnerzy ! Robicie dobra praca! Kuchnia och!!!! Pyszne idealne!

Baseny, aqua park, plaża, ogrody, palmy! sosny kwiaty - brak nam słów

Czystość! Panie pokojowe i cała obsluga odpowiedzialna za utrzymanie czystości na najwyższym poziomie! Brawo!

Jednym słowem - najlepsze wakacje!

Ostatnia rzecz- dbacie o koty wspaniałe to i kochamy to.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, eunikamarczewska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TTHT-Pegasos, Halkla İlişkiler Müdürü, Pegasos RoyalOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear eunikamarczewska,

Thank you for choosing Pegasos Royal Hotel and taking time to write your lovely comments.
We are extremely pleased you enjoyed your stay with us and thank you for your feedback.
We take all guests feedback on board and are grateful for any suggestions for improvements.
We will share your lovely comments with the team.
We look forward to welcoming you back again.
Warmest regards,

Pegasos Royal Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

Hotel 4,5 gwiazdki ,a pod prysznicem cerata zamiast szyby czy kabiny prysznicowej żadnych kosmetyków typu szampon czy płyn tylko duże dozowniki.
Ilość kolorów opasek na rękę mogła wskazywać na podział narodowościowy. Po małym śledztwie ustaliliśmy, że niebieskie-Rosjanie, siwe-Brytyjczycy, pomarańczowe-Polacy były jeszcze czerwone, zielone itd. Szczególnie widoczny podział był podczas posiłków gdzie obsługa "nadskakiwała" przy opaskach niebieskich i siwych. Pomarańczowe opaski obsługiwały się same....
Podobno miały być animacje dla dzieci w języku polskim(w Bułgarii też z TUI dzieci były zadowolone i uczestniczyły w zabawach każdego dnia)ale takich nie znaleźliśmy. Siłownia jak z ‘’podwórkowej piwnicy’’.
Zapłaciłem za dwa pokoje dwuosobowe z widokiem na morze była dopłata extra za tą usługę z naciskiem żeby pokoje były koło siebie.
Po przyjeździe Pani w recepcji zaczęła nam tłumaczyć że nie ma 2 pokoi koło siebie i da nam jeden duży(zwykły FZM1 czyli 2+2),żeby nie spać w lobby zgodziliśmy się na jedną noc na jeden pokój wspólny. Nasi przyjaciele dostali 2 pokoje obok siebie na 4 piętrze z pięknym widokiem na morze. Dnia następnego poprosiłem rezydenta TUI o pomoc. W recepcji bardzo niemiły Pan z uśmiechem na twarzy wytłumaczył mi że żona zgodziła się na jeden pokój. Mimo interwencji i nacisków rezydenta, niemiły recepcjonista stwierdził że, nie obiecuje że dostaniemy 2 pokoje i że będą koło siebie mam przyjść po siadaniu dnia następnego. Kończąc temat dostaliśmy jeden pokój na 2 piętrze w lewym skrzydle drugi pokój na 5 piętrze w prawym skrzydle(ten chociaż był z widokiem na morze).
Teraz plusy, generalnie czysto, obsługa w barach i na basenie bardzo miła, jedzenie dużo urozmaicone i bardzo dobre. Polecam sesję foto(zdjęcia rewelacja)i sporty wodne na plaży, dyskoteka w pianie super. Ogólnie nie jest źle dzieci mają dużo atrakcji, akcja z pokojami i te opaski… Już tam nie wrócimy!!!

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, MarcinAAN
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Mimo ze nie dam 5 gwiazdek to hotel z czystym sumieniem polecam. Kto był w Turcji na 5* zauważy różnice ale szczerze hotelowi nie wiele brakuje!
Najmocniejsze strony hotelu:
- super plaża, piasek, płytko i czyste ciepłe morze
- hotel przygotowany pod rodziny z dziećmi, pełna infrastruktura, mnóstwo atrakcji
- jedzenie pyszne, urozmaicone, ogromny wybór dań wegetariańskich w tym kącik z jedzeniem gluten free
- baseny- duża ilość, czyste, duża ilość ratowników pilnujących porządku
Wg mnie na minus - hotel wymaga już remontu, pokój nie pachniał zbyt przyjemnie, łazienka ciasna, duszna i dość ciemna ale to tak na prawdę żeby do czegoś się przyczepić. Da się przeżyć, pokój można zmienić, a spędza się tam tyko noce wiec ujdzie!
Pobyt w sezonie wiec oczywiste jest ze mamy pełne obłożenie, leżaki zarezerwowane bladym świtem, kolejki w restauracjach, po lody, na zjeżdżalnie wodne i nie łudźmy się ze będzie inaczej dopóki trwają wakacje. Szczerze - idzie przeżyć a całokształt hotelu i obsługa wynagradza te niedogodności!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 810katarzyna_
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TTHT-Pegasos, Halkla İlişkiler Müdürü, Pegasos RoyalOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear 810katarzyna_,
First of all, we would like to thank you for sharing your precious opinions with us about our hotel.
We regret that your stay didn’t pass the way you imagined it.

Within the structure of TT Hotels, our main target is to assure the guest satisfaction completely.
That’s why employing qualified staff and creating the areas needed by all kinds of guests are too important action points for us.
We would like to notice you that we've taken into consideration all of your impressions you shared.
Many thanks again for sparing time by evaluating our hotel.
With the wishes of welcoming you again and providing you better vacation memories.

Kindest regards,

Pegasos Royal Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2019

Witam !
Odwiedzalem juz rozne czesci swiata... laczcnie z Karaibami....
Ale jesli chodzi o czesc Europejsko-Azjatycka TE BYLY NAJLEPSZE W MOIM ZYCIU !
Jestem pod tak duzym wrazeniem hotelu, organizacji, obslugi, jedzenia, ze az nie wiem od czego zaczac....
Bardzo czysty hotel. Jedzenie po prostu poezja.... Sama prezentacja jedzenia w restauracji, JEGO OBLEDNA ILOSC, roznorodnosc... tego sie nie da opisac,,,
Cudowne baseny z ciepla woda, ilosc ratownikow, Codzienne poranne przywitanie hotelowa muzyka ,,Good Life", wieczorne show, cudowna plaza z tak sama ciepla woda jak w basenach,wspaniala organizacja jesli chodzi o reczniki plazowe, stoliki na puste szklanki i taleze na terenie calego osrodka ( super pomysl dla innych hoteli, niech biora przyklad ), panie sprzatajace, cudownie zadbane tereny zielone, i wszelki inny serwis....Po prostu RAJ ... zgodnie z opisami, nie przesadzam !

I teraz najwazniejsza rzecz ktora pracuje na PRESTIZ HOTELU......To ... Cala zaloga.
Naprawde, bez zalogi oraz calego management nie bylo by tego co jest....

Szczegolne podziekowania dla :

- GOKHAN... najlepszego naszego osobistego kelnera, byl niesamowity ! jeszcze przed przyjsciem do restauracji znal nasze zwyczaje co kto pije, gdzie kto lubi siedziec i wszystko bylo gotowe przed przybyciem. dolewanie napojow, wymiana talerzy PO PROSTU NIESAMOWITY PROFESJONALIZM !
JESZCZE RAZ DZIEKUJEMY CI Gokhan !!!

- MAHMUT oraz EMRAH DOGRU.... To pozostali z kelnerow ktorzy bardzo sie nami zajmowali kiedy czasami bylismy w innych czesciach tej niesamowicie olbrzymiej restauracji

- CEYLIN... wspaniala, mila, zawsze usmiechnieta dziewczyna z recepcji. Nawet po pracy jak ja spotkalismy poza hotelem byla rownie przyjazdna i usmiechnieta dla nas. Bardzo nam pomogla z karta kluczem i sejfem ktory sie zablokowal. Dziekujemy

- UGOUR.. tak ze recepcja. Dziekujemy bardzo za wspanialy pokoj z cudownym widokiem o ktorym marzylismy !! oraz za plaster na noge dla taty. Jestes wspanialy !

Teraz podziekowania dla calego MANAGEMENT :

- MAHIR AKYILDIZ ... wspanialy operation manager ...nigdy wczesniej w zadnym hotelu nie widzialem zeby ktos jak on CODZIENNIE byl na lunch i dinner i chodzil od stolika do stolika i z kazdym rozmaial o uwagach dotyczacych jedzenia, hotelu, itd...
duzy szacunek za taka dbalosc !!!!

- BEYHAN ZEYNEL ...niesamowity PRM.... dbajacy o kontakt z nami klientami, dziekuje

- NURI TARIK YILMAZ.... super gosc od rozrywki. dziekuje za udostepnienie mi nazwiska tureckiego wykonawcy muzyki ktora mi sie podobala w teatrze

- i na koniec....CEMAL YILDIZ ... General Manager..... ktory tak wspaniale zarzadza tym hotelem. wiem jakie to trudne szczegolnie ze ma pod soba az 3 hotele w jednym resorcie. Wspaniala robota ! Dziekuje za rzyczenia do kamery kiedy filmowalem resort. ;-)

Mam nadzieje ze nikogo nie pominalem jezeli tak to przepraszam
CALA ZALOGA BARDZO CIEZKO PRACUJE NA PRESTIZ TEGO HOTELU
Jeszcze raz bardzo dziekuje za wspaniale wakacje i GORACO POLECAM TEN HOTEL !!!!!!!!

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
3  Dziękujemy, SouthPiter38
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TTHT-Pegasos, Halkla İlişkiler Müdürü, Pegasos RoyalOdpowiedź udzielona 30 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Piter Fox,

We very much appreciate your comments regarding your stay at the Pegasos Royal Hotel.

It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our entire team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of us as we strive to continuously improve the quality of our services.

Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be even more enjoyable than the previous one.

Kind Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lipca 2019

Na początek to nikt nam nic nie dał za ta opinie. Hotel jest naprawdę bardzo fajny. Dla tej plaży warto tu przyjechać. Cudowne ciepłe morze, piasek i powoli spadające dno. Dla dzieci bajka.Zadnych butów do pływania jedynie klapki bo gorący piasek.W Royal wykupilismy pokój rodzinny z widokiem na morze i taki dostaliśmy na 2 piętrze. Pokój duży ok, łazienka z wanną przeszkadzało mi tylko to że prysznic nie był z wężem i miałam problemy z umyciem dziecka.Reczniki wymieniane plus karty na ręczniki plażowe. Słabe drinki tylko alkohole tutejsze ale o tym wiedzieliśmy, mala wskazowka na karcie z alkoholami płatnymi po lewej stronie drinka sa czerwone gwiazdki oznacza ze sa dostepne w formule all.Są 3 restauracje Ala carte włoska, turecka i azjatycka. Warto się raz do każdej wybrać, jak nie posmakuje można dojesć w restauracji głównej. Zapisujemy się w Royalu na przeciwko recepcji stoi komputer po wybraniu kilku opcji drukuje się bilecik:). Każdy pisze że główne posiłki je się w swoim hotelu,my poszliśmy na obiad do Resortu, zjedliśmy i jeszcze obsługa zapraszała nas widząc że jesteśmy z Royala.Dobra mocna kawa turecka dostępna w barze przy hotelu Club. Sejf platny 10 euro za tydzień-można się targować:) Fajne zjeżdżalnie, czeka się na swoją kolej w zaciemnionym miejscu. Ratownicy dbają o porządek i bezpieczeństwo. Czystość ok. Choć sprzątanie pokoi różne w zależności od sprzątaczki.My trafiliśmy na kiepską a nasi znajomi na 4 piętrze mieli super. Hol ładniejszy w Resort, a windy zdecydowanie lepsze w Royal większe i nie tak duszno. No i wieczorem w Royal jest dużo kanap i foteli do siedzenia. W resort ciasno wszystko zajęte. Jedzenie- bardzo duży wybór, szczególnie owoców! Potrawy jedne lepsze drugie gorsze mniej doprawione ale byliśmy 2 tygodnie i zawsze coś sobie wybraliśmy. Royal naprawdę polecam!

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, Edyta G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TTHT-Pegasos, Halkla İlişkiler Müdürü, Pegasos RoyalOdpowiedź udzielona 2 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Edyta G,
Thank you very much for the evaluation and compliments placed on Trip Advisor.
We are happy to find out about your satisfaction in regard of the visit at our hotel.

It would be our pleasure to welcome you again at any other occasion.
Best Regards

Pegasos Royal Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji