Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (171)
Filtruj recenzje
171 wyniki
Oceny podróżnych
69
35
14
18
35
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
69
35
14
18
35
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 171 recenzji
Zrecenzowano: 26 czerwca 2015 z urządzeń przenośnych

Bardzo mila obsługa,czyste pokoje z łazienkami i balkonami,jedzenie bardzo dobre i bardzo duże porcje 4 dania obiad 4 dania kolacja 100 % polecam,blisko morza 100 m.bardzo dużo atrakcji turystycznych,darmowe rozmowy w hotelu.

Termin pobytu: czerwiec 2015
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
2  Dziękujemy, michał p
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RominaMariani, Responsabile relazioni pubbliche, Aron HotelOdpowiedź udzielona 29 czerwca 2015
Tłumaczenie Google

Kindest Mical,
we thank you for expressing your valuable opinion about the stay at the Hotel Aron.
We are happy that you mentioned our clean accommodations, our pleasant and friendly team and the tasty food that characterizes us.
We would love to see you soon in Viserbella.
A friendly greeting from all of us.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 czerwca 2015 z urządzeń przenośnych

Pokoje czyste z łazienką i balkonem. Przemiła, pomocna i zawsze uśmiechnięta obsługa. Jedzenie rewelacyjne w ogromych ilościach (obiad i kolacja 2 dania plus przystawki i deser) ;) idealne miejsce na rodzinne wakacje i nie tylko. Plaża na wyciągnięcie ręki. Polecam.

Termin pobytu: czerwiec 2015
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
2  Dziękujemy, Marcin L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RominaMariani, Responsabile relazioni pubbliche, Aron HotelOdpowiedź udzielona 29 czerwca 2015
Tłumaczenie Google

Dearest Marcin,
thank you so much for recommending the Hotel Aron on this influential website.
We are pleased that you have enjoyed our friendly and professional staff, our excellent cuisine and our charming rooms.
As you properly wrote, Viserbella is the place to spend pleasant moments with the loved ones.
As a result, we would be happy to host you again.
Kindest Regards from the Adriatic Coast.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 czerwca 2015 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobry hotel.Pokoje skromne ale czyste.Sprzatane codziennie.Doskonała obsługa.Wspaniała kuchnia.Nie do przejedzenia.Blisko plaży i wszystkich atrakcji Visebelli.Polecam grupom oraz rodzinom z dziećmi.

Termin pobytu: czerwiec 2015
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
2  Dziękujemy, Anna_15533
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RominaMariani, Responsabile relazioni pubbliche, Aron HotelOdpowiedź udzielona 29 czerwca 2015
Tłumaczenie Google

Sweet Anna,
thank you for sharing your opinion on this important website.
We are pleased that you have benefited from the services offered by the Hotel Aron and have them mentioned in this special review: comfortable and tidy accommodations, delicious menu, friendly team and convenient location close to the beach of Viserbella.
It would be a pleasure to host you again, along with the whole Polish group.
Greetings from all of us.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2018

Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 lutego 2013
Tłumaczenie Google

Termin pobytu: sierpień 2012
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji