Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“5gwiazek za widok”
Na Skarpie — recenzja

Na Skarpie
Nr 1 wśród 27 Restauracje (Rewal)
Certyfikat jakości
Opis: Tradycyjna smazalnia ryb ktora od prawie 2 dekad stara sie sprostac oczekiwaniom naszych klientow. Idac z duchech czasu co roku wprowadzamy do swojej oferty dania, ktore roznia sie od tradycyjnej smazonej rybki, ale dzieki sposobowi ich przygotowania nie traca nic na wartosci i jakosci. Polecamy ryby tradycyjnie smazone, pieczone i duszone. Jesli sa Panstwo na diecie bezcukrowej lub bezglutenowej - dla nas to zaden problem, gdyz nasze menu jest dotosowane dla osob chorych na celiakie oraz dla diabetykow. Serdecznie zapraszamy! Ekipa Na Skarpie
Informacje o restauracji
Opis: Tradycyjna smazalnia ryb ktora od prawie 2 dekad stara sie sprostac oczekiwaniom naszych klientow. Idac z duchech czasu co roku wprowadzamy do swojej oferty dania, ktore roznia sie od tradycyjnej smazonej rybki, ale dzieki sposobowi ich przygotowania nie traca nic na wartosci i jakosci. Polecamy ryby tradycyjnie smazone, pieczone i duszone. Jesli sa Panstwo na diecie bezcukrowej lub bezglutenowej - dla nas to zaden problem, gdyz nasze menu jest dotosowane dla osob chorych na celiakie oraz dla diabetykow. Serdecznie zapraszamy! Ekipa Na Skarpie
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Przepiękny widok, naprawde az miło tam siedziec. Ryby dobre, zupa rybna taka mocno rosołowa. Obsługa zmeczona juz chyba calym tłumem bo widac ze ciężko juz z nimi rozmawiac. Chyba , ze akurat trafilam na pana po imprezie... podsumowujac- dobrze, ale mogloby byc lepiej

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, nataliapZ3500RP
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Justine_NL, Właściciel, Na SkarpieOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2019

Dziekujemy za Pani komentarz.

Cieszy nas ze smakowaly Pani u nas dania rybne, zarowno ryba smazona jak i zupa rybna - ktora rzeczywiscie jest robiona na bazie wywaru, z kawalkami lososia, bez zbednych zageszczaczy i zasmazek.
Co do samej obslugi moge Pania jedynie przeprosic, jesli poczula sie Pani w jakis sposob zle obsluzona.
Koniec sezonu i tlumy w szczycie istotnie moga miec wplyw na zmeczenie pracownikow.

Pozdawiamy,
Na Skarpie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (95)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

5 z 9 wśród 95 recenzji

Zrecenzowano 23 sierpnia 2019

Typowa jadłodalnia szybkiej obsługi nad polskim morzem. Plus za widoki i powiew morza.
Brak serwetek na stolikach, za to smród dymu z papierosów i towarzystwo psów, które wprowadzają "goście"

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Mirosław J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Justine_NL, Właściciel, Na SkarpieOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2019

Przykro nam ze nie ma Pan milych wspomnien z wizyty w naszym lokalu.
Jednoczesnie informujemy, ze do dyspozycji gosci poza tarasem jest sala z widokiem na morze gdzie jest calkowity zakaz palenia papierosow, a na kazdym stoliku sa serwetniki.
Na dworze nie na wszytskich stolach sa serwetki z uwagi na silny wiatr od strony morza - zarowno serwetniki jak i przyprawy dostepne sa w barze oraz przy kasie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 sierpnia 2019

Niestety ryba smażona we fryturze co nie byłoby takie złe gdyby nie fakt ze olej był ewidentnie stary a gruba panierka w której była podana ryba wchłonęła ja jak gąbka. Frytki suche, zimne. Surówka była Ok. Ładne miejsce z kiepskim jedzeniem.

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, Maniana91
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Justine_NL, Właściciel, Na SkarpieOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Szanywna Pani,

Przykro nam ze nie sprostalismy Pani oczekiwaniom.
informujemy, ze frytura jest zmeniana codziennnie przed otwarciem smazalni.
W razie uwag zapraszamy do bezposredniego kontaktu - latwiej nam wowczas weryfikowac opinie klientow na biezaco.
Reklamacje zawsze rozpatrujemy na korzysc klienta.

Pozdrawiamy,
Na SKarpie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 sierpnia 2019

Piękny widok na morze. Zarówno w lokalu jak i na tarasie miła atmosfera. Świeże i smaczne ryby. Surówki i dodatki bardzo dobre. Porcje rozsądne. Obsługa bardzo miła. Polecam.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Anna D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Justine_NL, Właściciel, Na SkarpieOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Dziekujemy bardzo za mile slowa.

Pozdrawiamy,
Na Skarpie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Rybka smaczna, troche za duzo przyprawiona nie czuc dobrze ryby. Mila obsluga, podane dosc szybko. Piekny widok na morze. Polecamy

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Buniu
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Justine_NL, Właściciel, Na SkarpieOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Dziekujemy za opinie i cenne wskazowki.

Pozdrawiamy,
Na Skarpie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Na Skarpie — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Niechorze, Zachodniopomorskie
Rewal, Zachodniopomorskie
 
Rewal, Zachodniopomorskie
Trzęsacz, Zachodniopomorskie
 
Trzęsacz, Zachodniopomorskie
Rewal, Zachodniopomorskie
 

Byłeś(-aś) w Na Skarpie? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem