Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Jastrzębia Góra
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Warto tu przyjechac”
Willa Victor — recenzja

Willa Victor
Kuchnie: Polska
Opis: Zabytkowa Willa na szczycie nadmorskiego klifu zaprasza przez cały rok. Jedyne takie miejsce. Widoku zachodów słońca z tarasów Victora nie można zapomnieć. Tu się wraca. Tu chce się być. Wykwintne dania eleganckiej restauracji zaspokoją gusta smakoszy. Zapraszamy.
Informacje o restauracji
Opis: Zabytkowa Willa na szczycie nadmorskiego klifu zaprasza przez cały rok. Jedyne takie miejsce. Widoku zachodów słońca z tarasów Victora nie można zapomnieć. Tu się wraca. Tu chce się być. Wykwintne dania eleganckiej restauracji zaspokoją gusta smakoszy. Zapraszamy.
Zrecenzowano 6 września 2019

Widok swietny-warto bylo przejechac az z Wladka. Bardzo przyjemny klimat miejsca, obsluga mila. Czlowiek czuje sie zaopiekowany a jednoczesnie nie jest nachalna. Sprawiaja wrazenie ze to co robia sprawia im autentyczna przyjemnosc. Co do jedzenia-jedlismy mix pierogow i ten tez moge polecic.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Ojooo12
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (53)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 53 recenzji

Zrecenzowano 30 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych



Pięknie położone miejsce. Kiedyś bywałam często jak byłam w okolicy. Dziś po zmianie właściciela w restauracji duża kawa (250ml) została podana w filiżance (100ml), szarlotka na ciepło z lodami nie była ciepła. Już tu prędko nie wrócę.

Termin wizyty: kwiecień 2019
Dziękujemy, joannar693
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mieczysław D, Kierownik, Willa VictorOdpowiedź udzielona 1 maja 2019

Szanowna Pani
Dziękuję za recenzję. Willa Victor nie prowadzi już restauracji. Uprzejmie proszę o przesłanie swoich spostrzeżeń na adres Restauracji Widokowa. e-mail: restauracjawidokowa@wp.pl tel. 730 973 073
Właściciel Will Victor nie uległ zmianie. Restauracja została wydzierżawiona niezależnej osobie.
Pozdrawiam Mieczysław Dmoch

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Zjedliśmy schabowy z ziemniakami, rosołek i wypiliśmy kawę. Jedzenie dobre choć np. Ziemniaki z wody... wiele do życzenia. Widok na Bałtyk super chociaż skoda ze na wysokości oczu doniczki, które zasłaniają cos co jest piękne. Obsługa Ok choć troszkę wymaga douczenia. Ogólnie Ok.

Termin wizyty: sierpień 2018
Dziękujemy, Cezary Tomasz W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 sierpnia 2018

Restauracja wyróżnia się w okolicy jakością. Dania przygotowane z dbałością zarówno o smak, estetykę jak i jakość produktów. Jest to jedno z niewielu miejsc gdzie można na wybrzeżu zjeść zdrowo i ciekawie. Polecam sałatkę z polędwicą dla tych, którzy unikają węglowodanów oraz delikatny filet kurczaka w sosie serowym dla osób unikających smażenia w głębokim tłuszczu. Mąż do ryby miał podany szpinak ciekawie przygotowany z dodatkiem oleju z orzechów włoskich (ja przynajmniej taki wyczułam w smaku). Nie jest najtaniej,a le jak macie już dosyć pizzy, ryby ze starego oleju i kebaba to zdecydowanie warto tutaj wydać trochę więcej. Bonusem jest wspaniały widok na morze oraz obsługa, która cały czas dyskretnie czuwa nad swoimi klientami :)

Termin wizyty: sierpień 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Sylwia J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Victor P, Kierownik, Willa VictorOdpowiedź udzielona 2 sierpnia 2018

Dziękujemy i zapraszamy przez cały rok.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 lipca 2018

Smak potraw dorównuje wspaniałemu widokowi na morze z tarasu restauracji. W trakcie tygodniowego pobytu odwiedzaliśmy lokal kilkukrotnie i za każdym razem czekało na nas wyśmienite jedzenie i miła obsługa w osobie przesympatycznego kelnera. Polecić mogę wszystkie potrawy, nie rozczarowało nas nic ze skosztowanych dań, a były to zarówno zupy jak i dania mięsne oraz ciasta. Warto zaznaczyć, że lokal dysponuje krzesłami do karmienia dzieci, co znacznie ułatwiło nam rodzinne spożycie posiłków.

Termin wizyty: lipiec 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, THX_113B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Victor P, Kierownik, Willa VictorOdpowiedź udzielona 30 lipca 2018

Dziękujemy i zapraszamy przez cały rok.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Willa Victor — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Jastrzębia Góra, Pomorskie
Jastrzębia Góra, Pomorskie
 
Jastrzębia Góra, Pomorskie
Jastrzębia Góra, Pomorskie
 
Jastrzębia Góra, Pomorskie
Jastrzębia Góra, Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Willa Victor? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem