Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Muzeum Papiernictwa w Dusznikach-Zdroju
Otwarte dzisiaj: 09:00 - 15:00
Wyróżnione recenzje
Fascynujące miejsce

Wystawa ciekawa, a przede wszystkim fantastyczny przewodnik, który świetnie nawiązuje kontakt ze... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 4 maja 2019
611anetaf
,
Kielce, Polska
z urządzeń przenośnych
Ciekawe muzeum

Ciekawe muzeum, przybliżające historię papiernictwa. Bardzo interesująca wystawa banknotów.Ciekawie... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 16 kwietnia 2019
782zbigniewb
,
Jaworzno, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (169)
  
Recenzje (169)
Filtruj recenzje
169 wyniki
Oceny podróżnych
89
57
21
1
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
89
57
21
1
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 169 recenzji
Zrecenzowano: 16 kwietnia 2019

Ciekawe muzeum, przybliżające historię papiernictwa. Bardzo interesująca wystawa banknotów.Ciekawie i z pasją opowiada o nich przewodnik. Muzeum jednak absolutnie nie do zdobycia dla osób poruszających się wyłącznie na wózku inwalidzkim. Osoby wspomagające się wózkiem - dadzą radę (w salach są odpowiednie podjazdy).

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2018
Dziękujemy, 782zbigniewb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Fajne, ciekawe miejsce, dzięki Pani przewodnik dowiedzieliśmy się wielu ciekawych informacji o historii papieru. Uważam, że warto tam zajrzeć

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, 860marikab
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 marca 2019

fantastyczne miejsce i doskonała pani przewodnik, która w sposób prosty i przystępny opowiedziała nam historie papieru w Europie i w Polsce. Bardzo polecam

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
Dziękujemy, ewa k
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 lutego 2019

Niezłe miejsce dla wszystkich, nawet ludzie z doświadczeniem w poligrafii dowiedzą się nowych rzeczy ;)

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2018
Dziękujemy, dze69
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 lutego 2019

Polecam warsztaty z czerpania papieru! Swietna wystawa - przemily pan "od banknotow", polecam! W okolicy swietne skrytki geocachingowe.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
Dziękujemy, rodzinazwarszawy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji