Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Kinderball

Miejsce ok. Dzieci powyżej 6 roku życia będą miały frajdę. Wszystko jest na świeżym powietrzu, więc... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 15 września 2019
Klodi86
z urządzeń przenośnych
Rozczarowanie

To nie jest radosne miejsce. Raczej smutna koncepcja, na dodatek bardzo zaniedbana. Zwierzęta to... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu
antekj2018
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (36)
  
Recenzje (36)
Filtruj recenzje
36 wyniki
Oceny podróżnych
17
3
6
8
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
17
3
6
8
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 36 recenzji
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2019

Zawiedliśmy się bardzo. Placyk przy bloku, zwierzątka w ciasnych klatkach, 2 kózki, 2 kangury, 2 małpki, smutne surykatki (zwierzęta, które potrzebują stada, leżą samotne), kilka gadów i lemury wpuszczane raz na godzinę do klatki pełnej ludzi, w tym wrzeszczących dzieci. My nie weszliśmy. Odpuściliśmy sobie, widząc, co się dzieje. Po reklamach wyobraziłam sobie park wielkości Łeba Parku ;), zwierzęta na dużych przestrzeniach i masę atrakcji. A tu... 3 figurki ludzi pierwotnych, ławka w kształcie dinozaura. Bilety stanowczo za drogie, jak na taki plac zabaw przy osiedlu. I naprawdę smutny widok smutnych zwierzątek.
Póki co - nie polecamy. Może kiedyś to się rozwinie, atrakcje rzeczywiście się pojawią, a zwierzaczki nie będą cisnęły się w tak małych przestrzeniach.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
2  Dziękujemy, ThreeLittleWords
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Patryk B, Kierownik ds. gości, Lemur ParkOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Dziękujemy za opinie, oczywiście nie dyskutujemy na temat odniesionych wrażeń - Park mógł się Pani nie podobać, jednak do zwierzątek chcielibyśmy się odnieść bo klatki nie są ciasne a zwierzątka nie są smutne, regularnie rozmnażają nam się zwierzątka, są pod stałą opieka weterynaryjna a klatki są dużo większe niż wymogi ministerstwa, proszę porównać nasz wybieg dla wymienionych surykatek do innych miejsc Lemury maja swój domek wiec gdy nie mają ochoty na kontakt z człowiekiem to nie po prostu zostają w domu i nie wychodzą do turystów.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Drogi bilet! Te "atrakcje" nie są warte nawet 5 zł. Będąc z dzieckiem 2,5 roku - atrakcji na 10 min. Lemury upchnięte w klatce razem z ludźmi, kangur, 2 świnki leżące we własnych odchodach, kilka węży w obsmarowanych terariach i to tyle. Kulki - zakaz wstępu dla dorosłych / dmuchana zjeżdzalnia - zakaz wstępu dla dorosłych, mega syfiaste i brudne klocki - syf syf i jeszcze raz syf!!! Bierzecie kasę to chociaż je opłuczcie wodą po każdym dniu, lepi się wszystko bleh!! Te drewniane "atrakcje" to już zenada na maksa. Poniszczone, zużyte, byle co - aby tylko kasę zbijać na niczym. Nie polecam - wręcz odradzam!!!

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
3  Dziękujemy, maszynka4
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Patryk B, Kierownik, Lemur ParkOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Bardzo toksyczna opinia, rzeczywiście borykamy się z problemem suszy, dlatego w parku są miejsca, gdzie się kurzy, niedługo problem zostanie rozwiązany, reszte Pani opini dotyczącej cen i atrakcji, pozostawiamy bez komentarza bo nie wiem jak Pani sobie wyobraża zabawę dorosłych na dmuchancu czy w basenie z kulkach, to by zagrazalo bezpieczeństwu dzieci, na stanowiskach jest obsługa która dba o bezpieczna i dobra zabawe.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019

Miejsce,nudne, atrakcje naprawdę słabe.Gry z drewna połamane, kije od golfa również. Jak na takie ubogie atracje cena mega duża. Za dwie dorosłe osoby + dziecko 70 zł Nie polecam szkoda, czasu i pieniędzy. Pan z obsługi gdzie są łuki, kostiumy odstrasza ludzi, krzyczy ciągle jakieś pretensje. Z tego wszystkiego co było fajne to Lemury i mini zoo.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
1  Dziękujemy, oramzes
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Szkoda czasu i pieniędzy. Kilka nudnych"atrakcji" za kilkadziesiąt złotych. Dziecko się wynudziło. Nie polecam.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, 746_ukaszt
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lipca 2019

Reklamy piękne ale niestety to tylko reklamy. A tak sama chciałam zobaczyć lemury i zastałam aż 3. Kolejne atrakcje dla dzieci tragedia. Połamane, wystające gwoździe, nawet po zimie nie odmalowane drewniane gry. To taki duży ogród z kilkoma niby atrakcjami dla dzieci.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
2  Dziękujemy, Kasia K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji