Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Mimo paru mankamnetów , park zdecydowanie na plus.

witam, Byliśmy w ostatni weekend przed zamknięciem parku na sezon zimowy. Mimo iż pogoda nie była... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 6 października 2020
monikab888
,
Gdansk
Ujdzie

Jedzenie było bardzo dobre w „restauracji” na terenie Lemur Parku, ale sama miejscówka nie jest... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 29 lutego 2020
alcix
,
Gdańsk, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (51)
  
Recenzje (51)
Filtruj recenzje
51 wyniki
Oceny podróżnych
29
5
6
8
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
29
5
6
8
3
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
18 z 23 wśród 51 recenzji
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Drogi bilet! Te "atrakcje" nie są warte nawet 5 zł. Będąc z dzieckiem 2,5 roku - atrakcji na 10 min. Lemury upchnięte w klatce razem z ludźmi, kangur, 2 świnki leżące we własnych odchodach, kilka węży w obsmarowanych terariach i to tyle. Kulki - zakaz wstępu dla dorosłych / dmuchana zjeżdzalnia - zakaz wstępu dla dorosłych, mega syfiaste i brudne klocki - syf syf i jeszcze raz syf!!! Bierzecie kasę to chociaż je opłuczcie wodą po każdym dniu, lepi się wszystko bleh!! Te drewniane "atrakcje" to już zenada na maksa. Poniszczone, zużyte, byle co - aby tylko kasę zbijać na niczym. Nie polecam - wręcz odradzam!!!

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
3  Dziękujemy, maszynka4
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Patryk B, Kierownik, Lemur ParkOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Bardzo toksyczna opinia, rzeczywiście borykamy się z problemem suszy, dlatego w parku są miejsca, gdzie się kurzy, niedługo problem zostanie rozwiązany, reszte Pani opini dotyczącej cen i atrakcji, pozostawiamy bez komentarza bo nie wiem jak Pani sobie wyobraża zabawę dorosłych na dmuchancu czy w basenie z kulkach, to by zagrazalo bezpieczeństwu dzieci, na stanowiskach jest obsługa która dba o bezpieczna i dobra zabawe.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019

Miejsce,nudne, atrakcje naprawdę słabe.Gry z drewna połamane, kije od golfa również. Jak na takie ubogie atracje cena mega duża. Za dwie dorosłe osoby + dziecko 70 zł Nie polecam szkoda, czasu i pieniędzy. Pan z obsługi gdzie są łuki, kostiumy odstrasza ludzi, krzyczy ciągle jakieś pretensje. Z tego wszystkiego co było fajne to Lemury i mini zoo.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
1  Dziękujemy, oramzes
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Szkoda czasu i pieniędzy. Kilka nudnych"atrakcji" za kilkadziesiąt złotych. Dziecko się wynudziło. Nie polecam.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, 746_ukaszt
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lipca 2019

Reklamy piękne ale niestety to tylko reklamy. A tak sama chciałam zobaczyć lemury i zastałam aż 3. Kolejne atrakcje dla dzieci tragedia. Połamane, wystające gwoździe, nawet po zimie nie odmalowane drewniane gry. To taki duży ogród z kilkoma niby atrakcjami dla dzieci.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
2  Dziękujemy, Kasia K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 lipca 2019

polecam dla rodzin z dziećmi. ciekawe miejsce pełne atrakcji, szczególnie kaszubska chata oraz labirynt

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Rafcio I
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji