Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Rumia
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Wyróżnione recenzje
Czekając na SKM

Trudno nazwać to typową atrakcją gdyż biblioteka to zbiór ksiąg i tyle ale usytuowanie na dworcu... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 16 września 2018
rumia24net
,
Rumia, Polska
z urządzeń przenośnych
Najpiękniejsza biblioteka :)

Może i w Rumi samych atrakcji i ciekawych miejsc dużo nie ma, ale z takiej biblioteki możemy być... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 6 sierpnia 2018
Weronika K
,
Rumia, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (11)
  
Recenzje (11)
Filtruj recenzje
11 wyniki
Oceny podróżnych
9
2
0
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
9
2
0
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 11 recenzji
Zrecenzowano: 7 kwietnia 2019

Świetny pomysł na lokalizację. Centrum miasta, dworzec PKP/SKM. Pełen dostęp do kultury i bardzo ciekawych wydarzeń.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Kucharzyca
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 stycznia 2019

piękna biblioteka, często ciekawe wystawy obrazów i zdjęć. moim zdaniem jedno z najładniejszych miejsc w jakim byłam, zaskakuje szczególnie że zanjduje się na peronie

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2018
Dziękujemy, Barbara G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 września 2018 z urządzeń przenośnych

Trudno nazwać to typową atrakcją gdyż biblioteka to zbiór ksiąg i tyle ale usytuowanie na dworcu kolejowym który był przez lata szpetny robi dziś wrażenie. Obok lodziarnia, kawiarnia i pizzeria- jakby ktoś potrzebował :)

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2018
Dziękujemy, rumia24net
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2018

Może i w Rumi samych atrakcji i ciekawych miejsc dużo nie ma, ale z takiej biblioteki możemy być dumni - ja jestem :) Wystrój świetny, a obsługa zawsze sympatyczna i uśmiechnięta :)

Termin skorzystania z atrakcji: grudzień 2017
1  Dziękujemy, Weronika K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 grudnia 2017

Czy biblioteka może być atrakcją? Może być, ale chyba bardziej trzeba docienić to, że Rumia ma bardzo atrakcyjnie zagospodarowane miejsce w centrum. Budynek w którym mieści się biblioteka jest budynkiem dworca, który zapewne stałby nieużywany w części gdyby nie biblioteka. Nowoczesna, czysta i miła. Pani "bibliotekarka" bardzo pomocna i miła. Warto wejść by zobaczyć coś takiego!

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2017
2  Dziękujemy, AgathaJA
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji