Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (363)
Filtruj recenzje
371 wyniki
Oceny podróżnych
167
89
48
39
28
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
167
89
48
39
28
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 371 recenzji
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019

Witam serdecznie.
Właśnie co wróciliśmy z żoną z pobytu w tym hotelu. I mogę wyrazić swoją szczerą opinię ! :)
Wszystko w jak najlepszym porządku od pierwszego dnia aż do ostatniego. Zaczynając od pokoju i ich osób które sprzątały w nich uśmiechnięte z szacunkiem do wszystkich wykonywały swoje czynności. Bardzo czysta kuchnia kelnerzy uśmiechnięci zwłaszcza Pan Nikos który za każdym razem pytał czy wszystko OK czy smaczne itp. Baseny czyste co wieczór tańce i blisko do plaży :) Jednym słowem można się tam wyciszyć i zrelaksować. Polecam każdemu i tym z dziećmi i tym bez :) :) Very Good take care :) i wrócimy tam. pozdrawiam serdecznie.
Dziękujemy za pobyt :) :) :)

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, sebastianwalczak1986
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Hotel bardzo czysty i nowocześnie urządzony. Jedzenie monotonne, ciągle to samo mimo to bardzo dobre. Kolacje zaliczam na duży plus, codziennie inna potrawa serwowana przez kucharza. Drinki w opcji all mocne i dobre. Okolica hotelu spokojna. Duży plus za lody - rewelacyjne! Na terenie hotelu 3 baseny w tym jeden dla dzieci. Na plaże dowozi bus, aczkolwiek do plaży około 5 minut pieszo. Plaża czysta i piaszczysta przy wejściu do wody pas kamieni. Bardzo blisko wypożyczalnia samochodów. Ogólnie hotel oceniam bardzo dobre ! UDANE WAKACJE, polecam!

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Karolina B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 czerwca 2019

Hotel położony w zaciszu , z dala od hałasu co było bardzo dużym plusem , piękne krajobrazy , smaczne jedzenie i wygodne pokoje.
Zalety :
- cisza , spokój
- piękne krajobrazy
- smaczne jedzenie
- ładne i zadbane pokoje
- bardzo miła obsługa hotelu

Wady:
- jedynie do czego można się przyczepić to słabe drinki i tyle ! :)

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Agnieszka K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PORTO DEMO BOUT... P, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Saint George PalaceOdpowiedź udzielona 28 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Agnieszka K,

Thank you for choosing our hotel Saint George Palace for your holidays as well as the time you spent in order to evaluate our hotel. We would also like to thank you for your good review and we are especially pleased that you were totally satisfied with your stay.

We are glad to know that you were satisfied with our facilities and our staff team.

It will be our great pleasure to welcome you back to Saint George Palace and please do not hesitate to contact us.

Yours sincerely,
Guest Relations
Elisavet Kolpakidi
Διαγραφή απάντησης

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 czerwca 2019

Obsługa bardzo miła, uprzejma i pomocna, jedzenie- dobre, estetyka i czystość- super, dużo przestrzeni, baseny trawniki, blisko do morza, obok restauracje i sklepiki, niczego nie brakuje, bardzo dobry punkt. Jedyny minus- długi transfer z lotniska. Ale warto!

Wskazówka dotycząca pokoi: pokój delux - bardzo dobra klimatyzacja, szeroki
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Justa W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PORTO DEMO BOUT... P, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Saint George PalaceOdpowiedź udzielona 26 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Justa W,

Thank you for choosing our hotel Saint George Palace for your holidays as well as the time you spent in order to evaluate our hotel. We would also like to thank you for your good review and we are especially pleased that you were totally satisfied with your stay.

We are glad to know that you liked our hospitality, staff and food.

It will be our great pleasure to welcome you back to Saint George Palace and please do not hesitate to contact us.

Yours sincerely,
Guest Relations
Elisavet Kolpakidi

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 czerwca 2019

Zacznę od plusów:
- przemiła obsługa
- ładne nowoczesne pokoje, przynajmniej w nowym budynku bocznym.
i to tyle.

Minusy, tu będzie sporo...
- jedzenie. O rany. Cały tydzień na frytkach, sałatkach i dwóch rodzajach serów które były do wyboru. Mięso w 90% nie do zjedzenia. Twarde, nieprzyprawione. Dania wegetariańskie smaczne. BARDZO ubogi i mały wybór wszystkiego. Brak owoców - jak już były powystawiane to jak jak w domu - w miskach, kilka kiwi, bananów, pomarańczy. Arbuz tylko dwa razy na cały pobyt. Na deserach wiecznie puste półmiski i codziennie to samo tylko w innej formie. WIECZNIE czegoś brakowało, totalny brak organizacji. Puste bemary z frytkami i mięsem np to trzeba było z 15min czekać aż wymienią i stać w kolejce. Jeżdzę na wakacje od około 10 lat i tak ubogiego all incl jeszcze nie trafiłam, a bywałam w hotelach o niższej kategoryzacji.
- basen główny czysty, dosyć mały ale wystarczający. Jednak brodzik dla dzieci od 3 dnia pobytu miał zieloną wodę z brudu i nikt się tym nie przejmował.
- plaża brudna, niezadbana. Duża i szeroka ale co z tego, woda miejscami przypominała bałtyk. Polecam zapłacić 10euro od osoby za transfer motorówką na porto timoni - bliziutko, 10min się płynie a woda bajka. Krystaliczna, przejrzysta nie to co na plaży w agios..
- pokoje sprzątane w zależności jak się trafi ale o codziennym sprzątaniu zapomnijcie. Pierwsze 3 dni sprzątane codziennie, kolejne 3 nikogo nie było. U rodziców z kolei (zakwarerowani byli w budynku głównym) sprzątane było tylko jeden jedyny raz na cały pobyt, co uważam jest niedorzeczne, bo choćby nie wiem jak sie człowiek starał to i tak nosi się do pokoju dużo piasku itp

Wyspa piękna, polecam zobaczyć porto timoni, paleokastristę, angelokastro, miasto korfu i kanoni, gdzie latają samoloty nad samymi głowami.
Hotelu jednak nie poleciłabym ani tym bardziej tej miejscowości.
Korfu - tak ale gdzie indziej...

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, martab392392
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PORTO DEMO BOUT... P, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Saint George PalaceOdpowiedź udzielona 26 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear martab392392,

Thank you for choosing our hotel Saint George Palace for your holidays as well as the time you spent in order to evaluate our hotel.

Thank you for your good review about our staff and our rooms. About the food we did not had any bad review about it, and also about the children pool we checked the ph and the cl, as we do twice a day every day, we emptied the pool and filled it again. The rooms are being cleaned every day except Sundays were is no cleaning service, but if someone had do not disturb card or something emergency we can provide a cleaning lady the same day.

It will be our great pleasure to welcome you back to Saint George Palace and please do not hesitate to contact us.

Yours sincerely,
Guest Relations
Elisavet Kolpakidi

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji