Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Jastarnia
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Birthday party”
Wejście 49 Jastarnia — recenzja

Wejście 49 Jastarnia
Nr 7 wśród 41 Restauracje (Jastarnia)
Zakres cen: 3 USD - 78 USD
Opis: Restauracja i Beach Bar. Kuchnia Śródziemnomorska. W środy i soboty imprezy nocne z dj od 22.00. Wypożyczalnia leżaków. Duży wybór alkoholi. Akademia Surfingu i Deskorolki.
Informacje o restauracji
Opis: Restauracja i Beach Bar. Kuchnia Śródziemnomorska. W środy i soboty imprezy nocne z dj od 22.00. Wypożyczalnia leżaków. Duży wybór alkoholi. Akademia Surfingu i Deskorolki.
Zrecenzowano 15 września 2019 z urządzeń przenośnych

Impreza urodzinowa do białego rana. Wszystko zorganizowane perfekcyjnie. Świetny DJ oraz szybką obsługa barmański. Gorąco polecam to miejsce przy pięknej plaży!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Dominik S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WojciechK1416, Właściciel, Wejście 49 JastarniaOdpowiedź udzielona 16 września 2019

Bardzo dziękujemy i zapraszamy ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (77)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

6 z 10 wśród 77 recenzji

Zrecenzowano 12 września 2019 z urządzeń przenośnych

Zamówiłem dwie kawki plus dwa drinki gdzie kelner powiedział, że coś od siebie zrobi dobrego. Po czym wrzucił dwa kieliszki Jamesona zalał sokiem jabłkowym. Cena j.w.
Drink i tak wypity, bo czego nie robi się na plaży.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, mateuszb888
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WojciechK1416, Właściciel, Wejście 49 JastarniaOdpowiedź udzielona 13 września 2019

Szanowny Mateuszb888,
Czy kawa i drinki smakowały ? Czy powodem niskiej opinii jest cena drinków i kawy czy też że były niedobre ?
Pozdrawiamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 września 2019

Najlepsza zabawa , party urodzinowe na plazy !!! Rewelacyjny pomysl !! Super muzyka !!! Pyszne jedzenie !!!!! Bardzo mila obsluga !!!!! Zabawa do bialego rana !!!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Anna Wielgosz W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WojciechK1416, Właściciel, Wejście 49 JastarniaOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Bardzo Dziękujemy za opinię :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 września 2019

Przepyszne jedzenie, profesonalna i sympatyczna obsługa, wieczorne imprezy przy muzyce MEGA , gorąco polecam to miejsce, ja na pewno wrócę :)

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, UroczaMeggi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WojciechK1416, Właściciel, Wejście 49 JastarniaOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Bardzo Dziękujemy za opinię :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 września 2019 z urządzeń przenośnych

Dziękuję za wspaniałą organizację imprezy urodzinowej , muzykę , wystrój , obsługę ...wszystko na najwyższym poziomie i w cudownej atmosferze polecam bardzo ❤️

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, agnesm837
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WojciechK1416, Właściciel, Wejście 49 JastarniaOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Bardzo dziękujemy :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Wejście 49 Jastarnia — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Jastarnia, Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Wejście 49 Jastarnia? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem