Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“cudna plaża ”
Wejście 49 Jastarnia — recenzja

Wejście 49 Jastarnia
Nr 7 wśród 41 Restauracje (Jastarnia)
Zakres cen: 3 USD - 78 USD
Opis: Restauracja i Beach Bar. Kuchnia Śródziemnomorska. W środy i soboty imprezy nocne z dj od 22.00. Wypożyczalnia leżaków. Duży wybór alkoholi. Akademia Surfingu i Deskorolki.
Informacje o restauracji
Opis: Restauracja i Beach Bar. Kuchnia Śródziemnomorska. W środy i soboty imprezy nocne z dj od 22.00. Wypożyczalnia leżaków. Duży wybór alkoholi. Akademia Surfingu i Deskorolki.
Zrecenzowano 25 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Uważam że jest to jedna z najpiękniejszych i najbardziej atrakcyjnych plaż polskich. szeroka , pełna atrakcji dla turystów, knajpek nadmorskich i ciągnie się w nieskończoność dzięki czemu nie odczuwa się tabunu ludzi, woda czyściutka /BARDZO POLECAM

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, aga1b
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WojciechK1416, Właściciel, Wejście 49 JastarniaOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za opinię zapraszamy.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (77)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

13 z 17 wśród 77 recenzji

Zrecenzowano 14 sierpnia 2019

Odwiedzaliśmy tę restaurację - klub zarówno w dzień jak i wieczorem. W ciągu dnia rewelacyjne krewetki i kalmary, super sałątki i znakomite panini. A w wieczorem i w nocy super impreza , zaje.... dj... ochrona na wysokim poziomie. I wszystko na piasku na plaży na brzegu morza. Czyliśmy się jak na Karaibach albo Chociaż Majorce. Polecamy wszystkim. :)

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Włodek B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WojciechK1416, Kierownik, Wejście 49 JastarniaOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za opinię :) i zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Zawsze Fajna impreza bardzo dobrze się bawić, superowy DJ nie wiem prawda jak ma na imię ale pracuje tam przy barze

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, Алла О
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WojciechK1416, Właściciel, Wejście 49 JastarniaOdpowiedź udzielona 10 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za opinię i zapraszamy częściej :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 lipca 2019

Wejście 49 to świetne miejsce na chłodne drinki podczas plażowania w ciągu dnia lub imprezę już po zachodzie słońca. Jedno z niewielu miejsc w Jastarni, gdzie można potańczyć i zakończyć imprezę witając wschodzące nad Bałtykiem słońce!

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Obsługa
Dziękujemy, DawidJ235
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WojciechK1416, Właściciel, Wejście 49 JastarniaOdpowiedź udzielona 18 lipca 2019

Bardzo dziękujemy za opinię.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 lipca 2019

Bardzo fajne miejsce. Super muzyka , drinki, beach party. Miła obsługa, przyjazna atmosfera. Polecam!

Termin wizyty: sierpień 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Marta P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WojciechK1416, Właściciel, Wejście 49 JastarniaOdpowiedź udzielona 17 lipca 2019

Bardzo dziękujemy za opinię , zapraszamy częściej.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Wejście 49 Jastarnia — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Jastarnia, Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Wejście 49 Jastarnia? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem