Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perła Półwyspu Helskiego”
Kapitalna — recenzja

Kapitalna
Nr 1 wśród 41 Restauracje (Jastarnia)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 2 USD - 13 USD
Opis: Kapitalna to nowa restauracja, utrzymana w ciepłym rodzinnym klimacie, oferująca najwyższej jakości kuchnię śródziemnomorską i polską. Doskonałe, desery, wyśmienita pizza z pieca opalanego drewnem, cześć klubowa, bezpieczny ogród i plac zabaw dla dzieci to cześć tylko naszych zalet. To jednocześnie doskonałe miejsce na spotkania biznesowe, rodzinne, okazjonalne w tym wesela i komunie. 220 miejsc siedzących, ciekawie zlokalizowanych na tarasach, w ogrodzie i 2 salach restauracji wraz z częścią klubową jest do Państwa dyspozycji. Używamy tylko oryginalnych produktów, świeżych od sprawdzonych renomowanych dostawców w kraju i z zagranicy. Śniadanie, lunch, rodzinny obiad, spotkanie z przyjaciółmi a może wieczorny drink przy muzyce na żywo ? Czekamy na was.
Informacje o restauracji
Opis: Kapitalna to nowa restauracja, utrzymana w ciepłym rodzinnym klimacie, oferująca najwyższej jakości kuchnię śródziemnomorską i polską. Doskonałe, desery, wyśmienita pizza z pieca opalanego drewnem, cześć klubowa, bezpieczny ogród i plac zabaw dla dzieci to cześć tylko naszych zalet. To jednocześnie doskonałe miejsce na spotkania biznesowe, rodzinne, okazjonalne w tym wesela i komunie. 220 miejsc siedzących, ciekawie zlokalizowanych na tarasach, w ogrodzie i 2 salach restauracji wraz z częścią klubową jest do Państwa dyspozycji. Używamy tylko oryginalnych produktów, świeżych od sprawdzonych renomowanych dostawców w kraju i z zagranicy. Śniadanie, lunch, rodzinny obiad, spotkanie z przyjaciółmi a może wieczorny drink przy muzyce na żywo ? Czekamy na was.
Zrecenzowano 23 sierpnia 2019

Kapitalna, to helska perła. Szlachetna kuchnia, świetna obsługa i wyjątkowa atmosfera... Rewelacyjna kuchnia, pyszna i wyśmienicie podana. Polecam stek z polędwicy wołowej jest przepyszny, owoce morza są obłędne, smakują wyjątkowo. To był najlepszy wieczór spędzony w Jastarni. Polecam.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, narrator
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WojciechK1416, Właściciel, KapitalnaOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za tak pochlebną opinię :) Zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (240)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

24 z 28 wśród 240 recenzji

Zrecenzowano 22 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo ładna i zadbana restauracja. Klimatyczne wnętrze. Urządzone z dbałością i smakiem.
Pyszne jedzenie.
Już czytając menu chce się mieć jedzenie na talerzu.
Desery wyglądały obłędnie.
Przemiła i profesjonalna obsługa.
Szukając pysznego miejsca, polecamy Kapitalna.
Miejsce przyjazne dzieciom, nawet tym najmniejszym w wozku.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, agnieszka_jan
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WojciechK1416, Właściciel, KapitalnaOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za opinię i zapraszamy jak najczęściej :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 sierpnia 2019

Po 3 wizytach mogę śmiało stwierdzić, że to jedna z 2 knajp wartych odwiedzenia w Jastarni. Ceny raczej normalne jak na restauracje. Obsługa profesjonalna. Pyszna pizza na styl neapolitański. Kaczka wyborna!

Przyjemny wystrój a na tyle restauracji spory ogródek z miejscem dla dzieci.

Edit: po przeczytaniu najnowszych opinii nie mogę powstrzymać się od komentarza.
Kaczka tam jest kapitalna! Jak komuś nie smakowała to musiał mieć wyjątkowego pecha. Jedliśmy 3 razy w ten weekend.
Jak ktoś wypił tylko kawę i ocenia, że wg niego nie ma co zjeść to przykre... radzę najpierw spróbować. Ludzie się starają a takimi lekkomyślnym komentarzami odbieracie klientów jedynej przyzwoitej knajpie w okolicy. Gastronomia na wybrzeżu brodzi po dnie a tutaj miłe zaskoczenie.

Co do małego wyboru pizzy - tak, jest ich tylko kilka i to bardzo dobrze. Rozumiem, że komuś brakuje farmerskiej albo „bolognese” jak w pizzeriach na telefon ale Włosi takich papek nie jadają.

Termin wizyty: maj 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, JackTheNerd
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WojciechK1416, Właściciel, KapitalnaOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019

Szanowny Panie, bardzo dziękujemy za doskonałą i wnikliwą recenzję... i jesteśmy pełni uznania dla Pana komentarza... Cóż nasza kaczka jest robiona metodą sois vide gotowania w próżni aby zatrzymać wszystkie soki w mięsie. Niektórym może się wydawać niedopieczona.... ale nie o to w tym chodzi. Co do pizzy w pełni dziękujemy za trafną ocenę. Rzeczywiście staramy się serwować pizzę na sposób neapolitański... tam nie ma wiejskiej, farmerskiem, z kiełbasą czy innych... i sosów oprócz oliwy też nie ma :). Zapraszamy jak najczęściej. Jeśli lubi Pan potrawy sois vide polecamy jeszcze naszego kurczaka.... Lub z mięs tradycyjnych nigdy nie wstydzimy się steka. Miłego urlopu.;

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 sierpnia 2019

Jedzenie warte każdej złotówki. Obsługa nienaganna. Polecam zupę krem pomidorów i mule w sosie z chardonnay - bajka! Najlepsze mule jakie udało nam się zjeść w Jastarni.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Kamiska88
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WojciechK1416, Właściciel, KapitalnaOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019

Bardzo Dziękujemy i zapraszamy ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 sierpnia 2019

Stołowaliśmy się w weekend sierpniowy.
Polecam, obsługa bardzo sprawna, bez długiego czekania.
Jedzenie bardzo dobre, ryba bardzo dobrze przygotwana, bez nadmiaru oleju, zupa rybna bardzo dobra. Całość bardzo starannie podano.
Do obiadu można wypić regionalne piwo.
Polecam, miejsca sporo, w środku, na zewnątrz, zdaje się że jest jeszcze plac zabaw dla dzieciaków.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Grzegorz88
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WojciechK1416, Właściciel, KapitalnaOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za recenzję i zapraszamy cześciej :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Kapitalna — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Jastarnia, Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Kapitalna? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem