Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Warto”
Kochevnik Cafe — recenzja

Kochevnik Cafe
Nr 10 wśród 36 Restauracje (Karakol)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 2 USD - 6 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 4 września 2019 z urządzeń przenośnych

Sympatyczna i sprawna obsługa .Smaczne dania lokalne .Manty jedne z najlepszych w Kirgistanie .Wystrój przeciętny ale zdecydowanie warto przyjść.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Andrzej K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (41)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 41 recenzji

Zrecenzowano 13 października 2017 z urządzeń przenośnych

Smaczna kuchnia kirgijska. Bardzo dobra baranina i manty. Obsługa miła i pomocna. Ceny bardzo atrakcyjne. Polecam!

Termin wizyty: październik 2017
Dziękujemy, 263wojtekm
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aiana A, Менеджер по обслуживанию клиентов, Kochevnik CafeOdpowiedź udzielona 5 marca 2018
Tłumaczenie Google

Our valued guest,

The staff of Cafe "Kochevnik" appreciate your time and effort to leave such a great review for us! We are very glad to see your comment on our work and it keeps motivating us to work harder on our service.

Truly hope to see you as our guest again in the future!
Thank you!

Best regards,
Aiana Alieva.
Manager
inalieva.a@gmail.com
+996 557 671331

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 października 2016 z urządzeń przenośnych

Warto odwiedzić to miejsce. Smaczne jedzenie, ciekawe smaki. Polecam zupę na zimno - aszlanfu. Super. Manty też warto spróbować, choć tutaj to żadne dziwy.

Termin wizyty: październik 2016
Dziękujemy, 165andrzejd
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aiana A, Manager, Kochevnik CafeOdpowiedź udzielona 5 listopada 2016
Tłumaczenie Google

Dear valued guest,

Cafe "Kochevnik" thank you for your great review on our property!
We truly hope that you had a great time and experience with our Cafe and very glad you tried the main traditional dish of Karakol city - ashlanfu!

Thank you!

We hope to see you again as our guest!
Best regards,
Aiana Alieva

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 września 2016 z urządzeń przenośnych

Po poszukiwaniu późnym wieczorem miejsca gdzie można coś zjeść- wszystko zamknięte albo pełne przez zupełny przypadek trafiłam tu. I się nie zawiodłam! Miejscówka na uboczu, poza centrum. Pyszna jagnieciny grillowania z warzywami, trochę mniej udany beshbarmack. Zupy, sałatki ok. Lokal posiada WiFi. Wnętrze trochę chłodne, z jarzeniowym światłem i mało przytulne, ale jedzenie to rekompensuje. Akurat Jak byłam była głośna impreza dla dzieci lecz mimo to warto było. Ceny przystępne.

Termin wizyty: wrzesień 2016
Dziękujemy, Comora
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aiana A, Manager, Kochevnik CafeOdpowiedź udzielona 5 listopada 2016
Tłumaczenie Google

Our dear guest,

All staff of Cafe "Kochevnik" thank you for your time spent on the reviewing our property! We noted all the remarks that you've stated and try our best to improve our property and service before your next visit. Your reviews make our Cafe better!

Thank you!

We hope to see you in the near future
Best wishes,
Aiana Alieva

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 6 sierpnia 2017

Termin wizyty: lipiec 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aiana A, Менеджер по обслуживанию клиентов, Kochevnik CafeOdpowiedź udzielona 5 marca 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Kochevnik Cafe — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Karakol, Issyk Kul Province
Karakol, Issyk Kul Province
 
Karakol, Issyk Kul Province
Karakol, Issyk Kul Province
 
Karakol, Issyk Kul Province
Karakol, Issyk Kul Province
 

Byłeś(-aś) w Kochevnik Cafe? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem