Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (7 068)
Filtruj recenzje
7 068 wyniki
Oceny podróżnych
2 346
2 690
1 255
464
313
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 346
2 690
1 255
464
313
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 7 068 recenzji
Zrecenzowano: 27 lutego 2019

Hotel położony na wzniesieniu (może być męczący powrót z plaży pod górę) z ładnymi widokami na okolicę. Pokoje dobrze wyposażone, codziennie sprzątane. Dobra infrastruktura hotelu, ciekawe animacje, pyszne jedzenie. Zdecydowanie miejsce warte spędzenia wakacji.

Termin pobytu: styczeń 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, katthlyn
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 grudnia 2018

Bardzo przyjemny hotel. Hotel spory, składający się z kilku budynków otoczonych zielenią, dzięki temu nie czuje się tłoku. Pokój wystarczająco duży. Mieliśmy wersję z widokiem na morze (1 piętro), widok był raczej przeciętny - w naszym przypadku głównie na plac zabaw, pool bar, inne budynki i gdzieś tam w oddali ocean :) W pokoju i na terenie hotelu było czysto.
Jedzenie smaczne, spory wybór dań choć bez przesadnej wyniosłości. Czasem czułam się jak na stołówce studenckiej (tłok i hałas) a nie w restauracji hotelu 4*.
Hotel położony trochę na uboczu, co nam akurat nie przeszkadzało.
Piękna, szeroka, długa i czysta plaża. Powrót z plaży był trochę męczący bo czuje się różnicę wzniesień. Obok hotelu przebiega szlak na najwyższy szczyt wyspy - Pico de la Zarza. Polecam. Wejście i zejście zajmuje około 4,5 h

Hotel spełnił nasze oczekiwania.

Termin pobytu: grudzień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, nomiam
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OccidentalJM, Guest Relations Manager, Occidental Jandia MarOdpowiedź udzielona 6 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Dear nomiam,

We greatly appreciate the time you spent to review your recent experience in our hotel, at Occidental we always strive to exceed guests' expectations and your comments will help our teams reaching that goal.

We thank you for pointing out the cleanliness of our installations, being fully aware that this is an aspect of primary importance for our guests to feel comfortable in our hotel, our housekeeping staff undertakes a thorough cleaning of our installations and rooms on a daily basis.

Last but not least, it fills us with pride that you could enjoy the gastronomical efforts of our chefs as we strive to satisfy the many culinary wishes of our guests offering the most delicious international and local dishes.

Kind regards,
Guest Experience.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 listopada 2018

Hotel zasługuje na swoje 4 gwiazdki. Pokoje przestronne choć niestety zdarzają się na niższych poziomach mrówki. Baseny duże, choć wszędzie dzieci które mają baseny dla Siebie. Widoki przepiękne. Plaże bajeczne. Minusem jest dojście do plaży. Z górki ok, ale wejście pod nią niestety nie należy do przyjemności. Jedzenie - no cóż, wiem że każdy znajdzie coś dla Siebie ale porównując pobyty w innych krajach i hotelach, ten wypada na ostatnim miejscu. Ryby niedosmażone, to samo mięso. Dobrze że były naleśniki i pyszna kawa z automatu. Widoki rekompensują wszystko. Polecam obejść cały hotel dookoła. Robi wrażenie.

Termin pobytu: sierpień 2018
Dziękujemy, 499iwonap
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OccidentalJM, Director de Relaciones con Clientes, Occidental Jandia MarOdpowiedź udzielona 2 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear 499iwonap,

We greatly appreciate the time you spent to review your recent experience in our hotel, at Occidental Jandía Mar we always strive to exceed guests' expectations and your comments will help our teams reaching that goal.
We sincerely regret reading that you found ants in your room and we thank you for contacting our réception for us to intervene. We have in place a regular pest-control plan and of course work hard on a daily basis to avoid their presence within our grounds, however at certain times of the year, depending on the climatology of Fuerteventura, the presence of insects is unfortunately unavoidable. We also regret that our buffet couldn´t meet your expectations, mainly because the quality and the diversity of our culinary offer counts to our strengths. We take your comments regarding our cuisine very seriously, because we wish that our gastronomy remains a very special treat for our guests.
On the ohter hand, we are glad you enjoyed the beauty of our pool area and we are glad to read that you really enjoyed the location of the hotel and its proximity to the beach. Truly, our hotel is located in an unbeatable area near Morro Jable and allows guests to enjoy the coast of Jandía.
Once more we thank you for choosing our hotel for your holiday and very much look forward to having the opportunity to serve you again in the future.

Best regards,
Guest Experience



Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 października 2018

Hotel zadbany, bardzo duży teren hotelu powoduje że przyjeżdżający mogą mieć problem ze znalezieniem pokoju ale w recepcji rozdają mapki dotyczące obiektu i informacjami gdzie i co jest oraz w jakich godzinach są otwarte bary i restauracje, więc nie jest źle. My mieliśmy pokój 8211 " z widokiem na morze" no nie do końca tak było gdyż na wprost miałam widok na siostrzany Hotel Jandia Playa dopiero jak spojrzałam bardziej w lewo lub bardziej w prawo widziałam z balkonu fragment morza. Jesli chodzi o pokój to mam dwa maleńkie minusiki przede wszystkim pokój bardzo ciemny przy zasłoniętych oknach trzeba było palić światło i tu też minusik bo tylko w pokoju były lampki boczne które nie dawały zbyt dużo światła, przydało by sie może światło od góry. Drugi minusik to mieliśmy 2 oddzielne łóżka które owszem były razem zsunięte i wyglądały jak jedno duże łóżko, ale one podczas korzystania się rozsuwały i nie mogliśmy się z mężem do siebie przytulić. Poza tym pokój bardzo fajny, czysty codziennie sprzątany. Wielki minus dla Biura podróży które nie poinformowało o możliwości wykupienia formuły All incl. plus, która była bardziej korzystniejsza od formuły All incl. Jedzenie serwowane w restauracji głównej bardzo smaczne, może i trochę monotonne, ale zawsze znaleźliśmy dla siebie coś dobrego więc tu nie narzekamy. jedyny minusik to w dni kiedy jechaliśmy na całodniowe wycieczki od samego rana 5.00 rano nie dostaliśmy możliwości skorzystania z restauracji aby móc zjeść wczesne śniadanie - mówi się trudno. Chociaż tak nie powinno być. Animacje też bez zarzutu przedstawienia wieczorem bardzo miło się oglądało :) Ogólnie podsumowując bardzo udany tydzień wakacji w Hotelu Occidental Jandia Mar i bardzo chętnie byśmy tam wrócili :)

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokój 8211 widok na siostrzany Hotel Jandia Playa i częsciowo na morze
Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Justyna Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OccidentalJM, Director de Relaciones con Clientes, Occidental Jandia MarOdpowiedź udzielona 6 listopada 2018
Tłumaczenie Google

Dear JustynaZ77,

Firstly we would like to thank you for the lovely review you shared following your recent visit to our Occidental Jandía Mar hotel and are delighted to read that we were able to match your holiday expectations.

We regret your disappointment for not being able to provide you with a proper double bed during your stay however we would like to take the opportunity to point out that all rooms are advertised as having twin beds on our website, nevertheless our housekeeping team will make the beds with double sheets joining the mattresses upon request, for a future occasion please do not hesitate to contact our réception team who will assist for you to fully enjoy the comfort of your assigned room. On the other hand, we are very pleased to read that you did like the room we accommodated you in and that you found it to be clean and comfortable at all times.We are also very pleased to read that you found our réception team to be knowledgeable, helpful and genuinely friendly at all times.
Last but not least, it fills us with pride that you could enjoy the gastronomical efforts of our chefs as we strive to satisfy the many culinary wishes of our guests offering the most delicious international and local dishes.

Thank you once again for making us your choice hotel and for your constructive critics, we certaily look forward to serving you again and to have the opportunity to exceed you expectations in a not too distant future.

Best regards,
Guest Experience

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 września 2018

Polecamy hotel szczególnie za przyjazną atmosferę, miły personel i bardzo dobre jedzenie. Podobała nam się też lokalizacja hotelu - z dala od centrum i bardzo blisko plaży. Za rok chcielibyśmy tam wrócić.

Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Barcelo Hotels & Resorts
Dziękujemy, agaka2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OccidentalJM, Guest Relations Manager, Occidental Jandia MarOdpowiedź udzielona 27 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear agaka2018,

Firstly we would like to thank you for the lovely review you shared following your recent visit to our Occidental Jandía Mar hotel and are delighted to read that we were able to match your holiday expectations.
We look forward to serving you again soon.

Best regards,
Guest Experience

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji