Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Najlepsza w miasteczku ”
Oi Oraies Benitses — recenzja

Oi Oraies Benitses
Nr 1 wśród 32 Restauracje (Benitses)
Certyfikat jakości
Kuchnie: Grecka, Owoce morza
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Zrecenzowano 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Spośród pięciu restauracji, w których spróbowałem jedzonka zdecydowanie najlepsza pod względem jakości jedzenia, jak i jego podania. Obsługa energiczna i zaangażowana, a sam właściciel to super empatyczny gość, który dba o każdego klienta z osobna. Co wieczór wypełniona po brzegi.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, 34micha_j
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kostas S, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Oi Oraies BenitsesOdpowiedź udzielona 21 listopada 2019
Tłumaczenie Google

Thank you very much for your kind words ... We strive for the best and do not rest :D

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (794)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

8 z 12 wśród 794 recenzji

Zrecenzowano 2 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Zachęceni recenzjami postanowiliśmy spróbować posiłku w tej restauracji.
Przemiły właściciel Dymitr dbający o każdy szczegół. Menu po polsku, ceny standardowe.
Podano żeberka, koguta, musakę (piszę w skrócie). Porcje standardowe. Dorosły mężczyzna lubiący zjeść trochę więcej może czuć niedosyt.
Wybraliśmy potrawy greckie oczekując zaskoczenia smakiem, rodzajem przypraw itd.
Takiego zaskoczenia nie było. Smaki były standardowe, nie było efektu zaskoczenia.
Może inne potrawy ? Nie wiem.
Wróciliśmy do innej restauracji parę metrów dalej gdzie znaleźliśmy wcześniej potrawy lepsze w smaku.
Atmosfera i klimat: 5/5
Wystrój i czystość: 5/5
Jedzenie: 3/5

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, marcino1973
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Dobre jedzonko, świetna obsługa. Pan nie zakładał, że powinniśmy wiedzieć jak i co jeść, zaproponował i wszystko wytłumaczył. Polecam!

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, barti6
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kostas S, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Oi Oraies BenitsesOdpowiedź udzielona 22 listopada 2019
Tłumaczenie Google

Thank you very much for your kind words ... We strive for the best and do not rest :D

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 października 2018 z urządzeń przenośnych

Miła obsługa, grecka kawa bardzo dobra, frape ideał, tzatziki pychota, chleb czosnkowy rewelacja. Fajne miejsce, muzyka przyjemna dla ucha.

Termin wizyty: październik 2018
Dziękujemy, Agnieszka A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kostas S, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Oi Oraies BenitsesOdpowiedź udzielona 22 listopada 2019
Tłumaczenie Google

Thank you very much for your kind words ... We strive for the best and do not rest :D

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Do tawerny zaprasza jej właściciel i tłumaczy co jest w daniach. My zdecydowaliśmy się na kalmary i kotleciki jagnięcy. Kalmary były świeże i podane w całości. Ceny średnie. Jest "polskie" zrobione menu za pomocą tłumacza ale miło że właściciel jest otwarty na klientów z nad Wisły.

Termin wizyty: czerwiec 2018
Dziękujemy, rymasz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kostas S, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Oi Oraies BenitsesOdpowiedź udzielona 22 listopada 2019
Tłumaczenie Google

Thank you very much for your kind words ... We strive for the best and do not rest :D

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Oi Oraies Benitses — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Oi Oraies Benitses? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem