Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (446)
Filtruj recenzje
446 wyniki
Oceny podróżnych
258
120
42
18
8
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
258
120
42
18
8
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
15 z 20 wśród 446 recenzji
Zrecenzowano: 10 lipca 2019

Hotel Golden Mare to takie trochę 2 światy - z jednej strony hotel jest nowy, bardzo czysty i kreuje się na styl butikowo-designerski i tutaj wyszło to naprawdę dobrze - piękne pokoje, ładny teren hotelu choć brakuje roślinności, fantastyczny widok z basenu, a z drugiej strony jakość wyżywienia i formuły all inclusive w hotelu jest jedną z najgorszych jakie spotkałem. Grecy powinni się uczyć od Hiszpanów jeśli chodzi o standard wyżywienia w hotelach - porównam tylko na jednym przykładzie - w Hiszpanii na 4 gwiazdkach świeżo wyciskany sok z pomarańczy - w Golden Mare sztuczna woda z cukrem o smaku pomarańczy z dystrybutora, w drugim wariancie rozcieńczona wodą i nazwana wodą pomarańczową :), a z dystrybutora lała się kałuża wody na całą stołówkę przez tydzień. Bardzo mały wybór, bardzo niska jakość jedzenia, z owoców tylko arbuz i melon reszta nieobrana położona na talerzu - takie można sobie kupić w warzywniaku. Ryba przypominała bardziej meduzę. Owoce morza w makaronie w proporcji ośmiornica 1%, makaron 99%. Napoje na barze również dramat - najtańsze alkohole jak u nas z biedronki, w oszczędnych ilościach, woda o smaku chloru i soli, napoje również najtańsze niskiej jakości, kubki takie malutkie że trzeba by tam w kolejce do jedynego barmana przestać cały wieczór więc człowiek sobie odpuszcza - i o to właśnie chodzi. W hotelu miałem wrażenie że Grecy chcieliby maksymalnie oszczędzić na wyżywieniu.Pobyt w hotelu powiedziałbym był bardzo drogi i nieadekwatny do jakości. Poza tym - okolica super widoki choć mała miejscowość i nic się nie dzieje, jedna z fajniejszych plaż na Korfu mimo kamieni (3m od brzegu jest już piaszczyste dno), bardzo dobry bar na plaży Bahia Mare - tam uciekaliśmy jeść żeby nie musieć patrzeć na jedzenie hotelowe - bardzo polecam fantastyczne jedzenie choć było drogo. Obsługa w hotelu również raczej słaba - częściowo uśmiechnięta - głównie panie i młodsi kelnerzy/barmani, starsi kelnerzy często byli niemili, a na obsługę z napojami do obiadu wewnątrz restauracji można było czasem czekać i pół godziny (ciekawe że jak nie ma w hotelach inclusive to kelnerzy są od razu w gotowości ;) Spora część obsługi szczególnie związana z kuchnią wyglądała jakby była łapana z ulicy przed rozpoczęciem sezonu - chyba byli średnio przeszkoleni i stąd wychodziły im takie "przysmaki" jak surowe pancake czy wspomniana już ryba-meduza. Uważajcie na hotelową wypożyczalnię aut - dostałem auto z prawie pustym bakiem ledwo dotarłem na stację, a za pół nadmiarowego baku nie chcieli oddać pieniędzy. Korfu jest piękne, lecz u Greków znaleźć jakiś sensowny hotel to cud. Nie polecam i nie dajcie się zwieść wyglądowi hotelu - wszystko pozostałe jest mocno greckie ;)

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Maciej R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: theroyalgrandhotel, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Golden Mare ResortOdpowiedź udzielona 26 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Maciej R,

First and foremost i would like to thank you for sharing your constructive opinion about Golden Mare Resort here on TripAdvisor! Our aim is to leave from our resort satisfied and gratificated, so we are saddened to read that you had mixed fellings reagrading your accomodation.

We also appreciate your lovely comments about the cleanliness of our hotel, the facilites that we provide and our stunning view!

Regarding the food and the drinks that we provide, i would like to personally apologize and to ensure you that, after your kind suggestions, we will undoubtedly do our best in order to improve the taste, the variety, and the quality of the things that you did not like.

I am really saddened by the fact that we didn’t manage to meet your expectations and we can only hope that you will consider returning to Golden Mare Resort in the future, so that we may have another chance at showing you the betterments and improvements that we will have made.

Sincerely

Guest Relation Department

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 czerwca 2019

Hotel polecam z całego serca, jakość obsługi na najwyższym miejscu, przemili, sympatyczni Grecy, którzy pomogą w każdej kwestii. Hotel umiejscowiony jest w pięknej okolicy, niedaleko plaży Barbati, do której organizowany jest dojazd busem w wyznaczonych godzinach. Jedzenie pyszne, różnorodne, w formie szwedzkiego stołu, pyszne drinki czego chcieć więcej? :)
Ponadto pokoje utrzymane w czystości, codziennie sprzątane, klimatyzacja do własnego ustawienia, całodzienna opieka ze strony hotelu. Basen bardzo czysty, zawsze znajdzie się nad nim miejsce na lezakach, a wokół rozciąga się przepiękny widok Morza Jońskiego. Siłownia do dyspozycji klientów, jak również za dodatkową opłatą możliwośc skorzystania ze Spa.
Gorąco polecam, można również wypożyczyć samochód, co na tej wyspie jest najlepszą opcją, z Narzeczonym przemierzylismy ponad 400 km w ciągu 5 dni! Wyspa ciekawa, pełna magicznych miejsc i pięknych widoków. Polecam gorąco, w szczególności sam hotel! Naprawdę warto! Stavrus you're the Best!!!

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Gosia S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: goldenmarecorfu, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Golden Mare ResortOdpowiedź udzielona 5 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Gosia S,

Thank you for taking the time to post your comments of your recent experience at Golden Mare Resort on Trip advisor.

I am most grateful for your feedback, which is such a valuable source of information for us, regardless of whether it is good or bad, as it helps us monitor the service we provide.

I am so delighted to hear that we managed to meet your expectations and at the same time create a memorable experience for you to take back home and put a smile on your face when you think about it. I will make sure that your kind words about Stavros will be passed on to him and i am positive this will make him very happy!!

I thank you once again for all your valuable input! We would love to have the opportunity of welcoming you back to our resort in one of your future holidays.

Sincerely

Guest Relation Department

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 stycznia 2019

Miałam szczęście być w nowym- otwarty 2 tygodnie przed moim przyjazdem hotelu. Pachnące nowością pokoje, pościel i meble to bardzo miłe. Nowocześnie, fajnie urządzony, nieduży jednak wystarczający na tydzień pobytu. Jedzenie dobre, świeże, nie ma się do czego przyczepić. ŁAdne czyste pokoje. Świetny widok na basenie. Z jednej strony góry z drugiej morze. Świetna perspektywa. Posiłki jedliśmy na zewnątrz w fajnych okolicznościach przyrody. Basen nie duży jednak- właścicle mądry człowiek. Pływały dmuchane akcesoria- materac i inne zwierzątka. Dały wszystkim TYYYLE RADOŚCI. To było świetne ! Dla urozmaicenia jeden dzień auto do Korfu, drugi quad po okolicy. Fajna przygoda, wyspa na raz :)

Termin pobytu: czerwiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
5  Dziękujemy, Kamilla T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: goldenmarecorfu, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Golden Mare ResortOdpowiedź udzielona 29 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear CamillaMarian,


First and foremost i would like to thank you for sharing your sincere comments with regards to your recent stay at Golden Mare Resort.

We are all delighted that You enjoyed your visit so much. We believe that hospitality is personal and it all starts with a dedicated and caring team. Your feedback makes us proud and motivates us at the same time!

It is an honor for us that you had selected our hotel. We are delighted to have you as our guests and we do hope that you enjoyed the magic ambience combined with our exclusive and discreet services.

Your lovely comments about our rooms, the quality of the food, our view and our cleanliness give us strength to continue!

All our staff was in your disposal to fulfill your requests and wishes. We hope that our hospitality and warmth made your stay a memorable one.

Sincerely

Guest Relation Department

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lipca 2018

Na samym początku chciałabym zaznaczyć ze poznalam tam NIESAMOWITYCH LUDZI (barman,aniamtorka,kelnerzy,oraz goście) są to przecudowni ludzie, mili,pomocni oraz bardzo radośni :) w dzien wyjazdu bylam bardzo smutna ze juz wyjezdzam, nawet nie umiem tego opisac jaka tam byla cudowna atmosfera. JEDZIENIE: bardzo dobre, duży wybór. POGODA: bylo bardzo cieplo, aczkolwiek co jakis czas chodzilam schlodzic się do basenu ;) POŁOŻENIE: troche daleko od miasta ale widok przepiękny. POKOJE: bardzo czysto, co jakis czas przychodzila pani ktora sprzątala pokój. MINUSY: 1.nie wiem czy tak jest w kazdym pokoju natomiast w naszym bylo jedno normalne lozko a drugie to byla rozkladana kanapa, ktory yblaa niezbyt wygodna :/ 2.drzwi od lazenki nie zamyklay się poninewaz byla pomiędzy nimi szpara (nie umiem tego inaczej wytlumaczyc) co bylo trochę niekomfortowe. A tak poza tym to naprawdę polecam!! CUDOWNE WAKACJE gwarantowane :)) //// ENGLISH VERSION: at the begginning i would liketo say that i met there AMAZING PEOPLE (barman, animator, waiters, and guests) there are an incredible people: nice, helpful, and very happy :) in the day that i was leaving i was VERY sad that i had to go, i can't even describe how wonderful the atmosphere was there. FOOD: very good, and you've got a big choice. WEATHER: it was really warm but i go swimming in the pool :) LOCATION: a little bit far from town but the view was amazing. ROOMS: very clean, also the cleaning lady come to clean up. MINUS: 1.i don't know if that is in every room but in ours there was a normal bed and a pull-out couch witch wasn't very comfortable. 2. you can't close the bathroom doors because there is like a gap ( i don't know how to write it in english). But besides that i really recomend it !! WONDERFUL VACATION guaranteed :)) I hope i will get back there soon!!

Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
4  Dziękujemy, Maja G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Vassilis C, Διευθυντής, Golden Mare ResortOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Mrs. Maja,

First of all we would like to thank you for the time you spent to share such a lovely review on your stay at Golden Mare Resort. We are sincerely grateful for your wonderful comments on service , our staff strives to welcome each gust and assist in any way possible to ensure everyone has a pleasant stay. We will make sure to share you kind words as we know it will mean a grat deal to the.

Thank you once again for your preference and heartwarming review on your stay. We would be delighted to welcome you back at your earliest convenience.


Your sincerely

V.Chatzigiannis
G. Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo polecam hotel Golden Mare. Personel bardzo miły, pokoje przepiękne i bardzo czyste. Personel na bieżąco dba o porządek i gości. Hotel jest bardzo nowoczesny i ribi ogromne wrażenie. Przywitano nas regionalnymi trunkami. Za godzinne spóźnienie w zakwaterowaniu otrzymalismy darmowe masaże oraz butelkę wina i owoce do pokoju. Jedzenie bardzo smaczne. Zupełnie nie rozumiem poprzednich opinii.

Termin pobytu: lipiec 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
4  Dziękujemy, martyna z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji