Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (856)
Filtruj recenzje
856 wyniki
Oceny podróżnych
352
272
114
61
57
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
352
272
114
61
57
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
12 z 17 wśród 856 recenzji
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2019

Niestety hotel nie spełnił moich oczekiwań, które wszakże nie były zbyt wygórowane. Plusy: dobre zaplecze jeżeli chodzi o zjeżdżalnie dla dzieci, mini klub z opieką, zadbany ogród i spokojna okolica, uprzejma obsługa.
Minusy: jedzenie dość różnorodne, jednak niesmaczne. Notoryczny brak łyżeczek, brud przy stanowisku z napojami, brudna woda w większości basenów !!!, przy pierwszym budynku śmierdzi jak z oczyszczalni!!!, pokoje sprzątane powierzchownie, o wymianę ręczników musiałem prosić, napoje tak słodkie, że się nie da pić, a woda do picia słona!!!, poziom animacji żenujący (za grę w bingo trzeba było zapłacić...-w żadnym hotelu się wcześniej z tym nie spotkałem), w mini klubie brakuje dwóch desek, co stwarza niebezpieczeństwo dla dzieci: sam byłem świadkiem, jak jedno z dzieci wpadło nóżką w tą dziurę!!!!
Pewnego wieczoru kucharz robiący pizzę o 20.30 zamknął stanowisko, a na pytanie dlaczego nie będzie piekł dalej pizzy, odpowiedział, bo zamyka. Kolacja przewidziana jest w godzinach 19.30-21.30, czyli gości, którzy zdecydowali się tego dnia przyjść później na kolację, już na pizzę nie mogli liczyć....wg mnie niedopuszczalne. Poza głównym posiłkami do przekąsek należały schowane gdzieś jakieś bułki i najczęściej jeden rodzaj lodów: żenada.
Łazienki zawierają zamiast kabiny zbyt krótkie zasłonki i woda zalewa za każdym razem podłogę. Po 22.00 i do około 9.00 nie ma ciepłej wody!!!!!!!!!!!!
Ratownikom zakazałbym używania telefonów komórkowych w czasie pracy...
Do plaży jest około 500m, jest jednak kamienista i nie polecam dla dzieci.
I jeszcze słowo o przyjeździe: przyjechaliśmy około 4.30, i zamiast pokoju rodzinnego, recepcjonista Jerry zakwaterował nas w ciasnym pokoju z dostawką. Kiedy poprosiliśmy rezydentkę firmy Grecos o interwencję, odparła, że tutaj są po prostu takie pokoje, co okazało się nieprawdą gdyż kiedy pokazaliśmy umowę w recepcji zmieniono nam pokój na właściwy.

Wskazówka dotycząca pokoi: Najlepsze pokoje są w ostatnim budynku.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, santosanti
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tsampikos S, Διευθυντής, Olive Garden HotelOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Jacek G,

First and foremost we would like to thank you for taking time to post your review online.
As it seems in certain areas we failed to meet your personals expectations.
I apologize to you for the inconvenience caused upon every single matter you mention.

We value our guests and their feedback is the most important tool for us so we can mend or turn around certain issues or conditions that do not keep up with their expectations. We really sorry for the incidents that you came across and you have our sincere and honest apologies. As what you describe does not meet our personal expectations or the goals we have set as a team.

The good thing about problems is that they always have a solution by definition. We are rather sad because you did not come to express us your problem. There is no second thought for us. If for any reason you feel uncomfortable in your room we are more than willing to offer you an alternative.

We truthfully would like to welcome you back and make you have the best holiday ever in the near future.

Kind Regards

Spanos Tsampikos

Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Pobyt w Olive Garden poleciłbym wszystkim osobom, które bardzo lubią nieszablonowość. Zacznę od pokoi - poza robakami w łazience i codziennym braku ciepłej wody od godziny 18, zatkanemu spływowi od prysznica, któremu środek udrażniający przydałby się już dobre kilka lat temu, niesprawnej i zagrzybiałej klimatyzacji, wszystko było w porządku.

Również jeśli chodzi o baseny - ja osobiście nie wierzę w uzdrawiające właściwości ludzkiego moczu (woda miała bardzo piękny jasno-żółty kolor) stąd też niestety nie mogę udzielić szerszej opinii, bo z nich po prostu nie korzystałem.

Animatorzy są bardzo przywiązani do greckich tradycji, gdyż grany przez nich wieczorami spektakl o nazwie "Comedy Show" to istny Dramat.

Nie jestem zwolennikiem przeglądania telefonu w trakcie wakacji za granicą, natomiast bardzo zależało mi aby nieco obrzydzić sobie pobyt w Olive Garden, gdyż potem łatwiej jest mi się przyzwyczaić do otaczającej mnie szarzyzny w moim kraju. Stąd też Wi-Fi jak na standardy roku 2007 oceniłbym znakomicie - 10/10!

Co do jedzenia - jeśli tak jak ja lubicie jeść codziennie to samo, a Waszym ulubionym smakiem jest smak papieru, mam dobrą wiadomość - nie będziecie zawiedzeni! Jeszcze nigdy nie jadłem makaronów z kolorową wodą imitująca sos. Napoje również były bardzo smaczne. Bardzo lubię rozcieńczyć każdy słodki smak zanim trafi do mojego przewodu pokarmowego, stąd też zachwycałem się smakami wody z dodatkami lokalnej greckiej Coli. Na uwagę zasługuje fakt, że przemiły, wiecznie zmęczony Pan Grek pracujący w "przybasenowym" barze również był na wakacjach, przez co czasami na dawkę tychże przepysznych płynów trzeba było czekać kilka minut pomimo braku kolejki.

Proszę mi uwierzyć, że nie jestem na codzień aż tak markotny. Naprawdę, wiele rzeczy akceptuje i na wakacjach z reguły nie narzekam. To moja pierwsza kiedykolwiek (i gdziekolwiek) napisana opinia, także jeśli Państwo to czytają - radzę się dobrze zastanowić nad wyborem tego miejsca. Może się okazać, że z wakacji wrócą Państwo bardziej zmęczeni niż byliście przed.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, podroznik_stroju
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tsampikos S, Διευθυντής, Olive Garden HotelOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear podroznik_stroju

Thank you for taking time and sharing your critical review regarding your recent stay at Olive Garden Hotel.

We are sorry to read that your stay was not as enjoyable as expected.

The feedbacks we receive from our guests contradict to yours and although we respect and value your opinion we accept the fact that a small percentage of our guests will not appreciate certain aspects of our hospitality.

It is rather worrying to judge the hardworking of our employees and spread anything online that may come to your mind just to punish our property with an ironic mood.

Regarding our restaurant, every day for each service we have more than 51 buffet different choices. we do appreciate your will to make us better. What worries us is that your comments oppose to the general feedback your fellow travelers deliver us.

We always suggest to our guests share concerns with Management whilst in the hotel in order to immediately resolve the issue.

However we would like to welcome you once again so to allow us change your perspective in regards to our property.

Kind Regards

Spanos Tsampikos

Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019

Właśnie wróciliśmy po 11 dniach w Olive Garden. Po przeczytanych opiniach braliśmy się co zastaniemy. Okazało się że jest super! Ale opiszę wszystko po kolei. Byliśmy z 3 letnim dzieckiem.
Pokoje:
Małe, ale wystarczające bo nie jedzie się tam siedzieć w pokoju tylko zwiedzać albo odpoczywać nad basenem.
Codziennie sprzątanie, wymiana pościeli i ręczników, mycie podłogi. Tu mam zarzut że mogłoby być dokładniej. Lustro zastalismy brudne i takie pozostało do końca. Pani myje podłogę ale najpierw warto zamieść czy odkurzyć. Ogólnie jest ok. Typowo po grecku.
Baseny i teren hotelu
Obiekt składa się z 3 budynków, 3 basenów (w tym aquapark i basen ze zjeżdżalnia dla maluchów) oraz ogromnego terenu z równo przystrzyzona trawa, pięknymi drzewami i krzewami. Dzięki temu goście hotelu nie cisną się, dla każdego miejsca wystarczy i można zapewnić sobie intymność.
Goście którzy odwiedzają hotel to głównie Polacy, Anglicy i Czesi.
Animacje:
Klub Delfinki i tu ogromny buziak dla Asi i Magdy. Są zajęcia dwa razy dziennie i wieczorem mini disco.
Wspaniałe dziewczyny wraz z Sarą spędzają czas z dziećmi.
Jeat też zadaszony plac zabaw.

Restauracja i bar:
Jest duża klimatyzowana restauracja każdy w niej znajdzie coś dla siebie. Ja znalazłam najlepsza pizze na świecie!!!
Dodatkowo działa grill który obsługuje Ukraiński kucharz dla którego przesyłam pozdrowienia. Ma duże pojęcie o kuchni i świetny kontakt z gośćmi.
Uwaga dla hotelu: pospieszcie się z dokładaniem jedzenia i talerzy. Przecież wiecie że jest szczyt sezonu!!
Jedzenie pyszne i różnorodne i świetnej jakości.

Położenie
Przy przystanku autobusowym, max 500 m do morza, do lardos, Lindos i Rodos można jechać autobusem za grosze.

W hotelu też jest wypożyczalnia samochodów. Warto zwiedzać wyspę na własną rękę zamiast kupować wycieczki fakultatywne - będzie taniej i wygodniej. Foteliki dla dzieci są za darmo.

Polecam serdecznie hotel!
Śmiało bierzcie dzieci i wpadajcie :) bo warto!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, jagna-jagienka123
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tsampikos S, Διευθυντής, Olive Garden HotelOdpowiedź udzielona 11 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear jagna-jagienka123

First of all i would like to thank you for sharing your experience online and for choosing the Olive Garden Hotel for your vacation.

It is great pleasure that I read your comments and you enjoy generally our hotel facilities.

We are very sorry about your experience with the housekeeping department. We take under serious consideration all of your thoughts as our goal is to improve ourselves and the service we provide to our guests.

We are looking forward welcoming you back in Olive Garden Hotel in the near future.

Kind Regards

Spanos Tsampikos

Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 sierpnia 2019

Bardzo udane wakacje, byliśmy 10 dni z dwójka dzieci (2 i 7 lat). Bardzo dobre jedzenie, fajne baseny, wspaniali animatorzy: Marco, Fabio, Tabata, barmani między innymi Argiris, oraz świetna Pani Joasia z klubu Delfinki. Serdecznie ich pozdrawiamy i jeszcze raz bardzo dziękujemy za wspólnie spędzony czas:) Fajna i ciekawa okolica i dzięki możliwości wypożyczenia samochodu można zwiedzić praktycznie całą wyspę. Niestety wszystko co dobre szybko się kończy i tak było również w tym przypadku...

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Kirys5
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tsampikos S, Διευθυντής, Olive Garden HotelOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Kirys5

First of all l would like to thank you for choosing to stay with us and for taking the time to share your experience with us.

We are absolutely pleased to read your comments and your positive mentions.

We are very proud for our staff in every department. We are glad that you found them friendly and how much attention our animation staff and also in the bar.

We look forward to welcoming you back in the near future.

Kind Regards

Spanos Tsampikos

Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel Olive Garden odwiedziliśmy z wielkimi obawami po przeczytanych opiniach, jednakże nie ma się czego obawiać jedzenie smaczne i duży wybór na pewno każdy znajdzie coś dla siebie! Pokoje małe,ale jak dla nas wystarczające, codziennie sprzątane, wymieniane ręczniki. Wspaniali animatorzy na czele z Fabio!Świetny aquapark i dodatkowo 2 baseny, w tym jeden z brodzikiem i zjeżdżalnia dla dzieci młodszych.Syn jak i my bardzo zadowoleni!

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, JustynaS2084
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tsampikos S, Διευθυντής, Olive Garden HotelOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear JustynaS2084

Thank you very much for taking the time to share your experience on TripAdvisor.

We are very glad that you enjoyed your stay with us and for the kind words for our animation team and generally our hote facilities.

We are looking forward welcoming you back in Olive Garden Hotel in the near future.

Kind Regards

Spanos Tsampikos

Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji