Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (229)
Filtruj recenzje
229 wyniki
Oceny podróżnych
103
66
35
11
14
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
103
66
35
11
14
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
7 z 12 wśród 229 recenzji
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Hotel zdecydowanie dla ludzi bardzo normalnych, bez wygórowanych wymagań, którym podoba się po prostu, że są w Grecji. Zależało nam, żeby hotel był nieduży, kameralny, bez głośnych animacji i muzyki wyjącej z głośników. I taki był. Zawsze były dostępne leżaki na terenie wokół basenu. Za kaucją 5 euro można było wypożyczyć ręcznik plażowy. Jedzenie jak dla mnie było bardzo smaczne, dobrze doprawione, nieduży wybór, ale wszystko od ręki dokładane, pyszne arbuzy. Bardzo dobra kawa z maszyny. Nigdy nie czekaliśmy na miejsca w jadalni, zawsze były dostępne talerze i sztućce:) Owszem, nie było zbyt wielu potraw typowo greckich. Ale koło hotelu były 2 tawerny i jedna nad samym morzem. Pokoje były wystarczająco duże, czyste, sprzątane codziennie (codziennie wymieniane ręczniki). W pokoju czajnik, minilodówka, suszarka do włosów, bardzo dobrze działała klimatyzacja i wifi. Obsługa pomocna, zawsze uśmiechnięta. W barze możliwe, że alkohole były słabe, jednak i piwo i wino dawało się wypić, a przy takich temepraturach, to chyba lepiej, że nie były bardzo mocne. Zamawiana wódka była lana "na życzenie". Ale niestety mam też kilka uwag. Basen był fajny, ale mały. I kompletnie niezrozumiałe dla mnie jest, dlaczego goście hotelowi pławią się w tym basenie na materacach, wielkich dmuchanych kołach i jednorożcach, zabierając całą przestrzeń do pływania, nie licząc się z innymi gośćmi. Drugi minus to wydawanie napojów w jednorazowych plastikowych kubeczkach, często jeszcze ze słomkami. Myslę, że zużyliśmy w ciągu tygodnia jakieś 200 takich kubeczków na osobę, co jest absolutnie nieekologiczne. Są juz inne rozwiązania, niekoniecznie szkło. Trzeci minus architektoniczny. Żeby wyjść z baru z napojami (bar był wyłącznie w środku hotelu), trzeba było otworzyć sobie drzwi, uważając przy tym, żeby nie spaść ze stromych schodów, i następnie zamknąć te drzwi na klamkę. I to wszystko z napojami w rękach. I drugie takie niebezpieczne wyjście, to z toalet przy jadalni. Wysoki stopień i śliskie kafelki, wypadłam stamtąd ślizgając się na mokrej podłodze, dobrze, że nie złamałam nogi. Dlatego mam takie mieszane odczucia co do hotelu, bo wypoczynek mieliśmy super, jesteśmy bardzo zadowoleni, ale fakt, że hotel powinien mieć max 3*, bo 4* to duża przesada.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Aleksandra R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: spyros m, Ιδιοκτήτης, Arion ResortOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,
Thank you for taking the time to write detail review regarding your recent stay at the Arion Resort Vassilikos!.
Us I always write , you are the power of this place , and your mentioned are very important for us .
Knowing that you found our hotel being well looked after is a great joy. It is more than pleasing to read that you valued positive our cuisine, the genuine friendliness of our professional team, and the high standards of the housekeeping department.
Your suggestions are highly valued in our continuous eco friendly efforts and will be seriously taken into consideration in our future plans. You have seen that in a small Happyland like ARION there are people with different mentality and we try to keep them Safe. .
Looking forward to your next visit in your favorite hotel!
Follow us in our newsletter MagazARION for latests updates.
Warm regards,
The Management .

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2019

Dziękuję całemu personelowi hotelu za pomoc w hospitalizacji mojego partnera Jestem wam bardzo wdzięczna, nigdy nie spotkałam się z taką życzliwością,proszę przekazać podziękowania rezydentce TUI pani Agacie i jej menedżer Brygidzie Jesteście super!!

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, 69 966 969
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: spyros m, Ιδιοκτήτης, Arion ResortOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest
Your comments reflects our daily efforts for a great and memorable holidays for each guest separately.We are all grateful for your support and for your choice to spend your holidays in zakynthos and specially in Arion Resort Vassilikos.
All the team and the managment would like to invite you, in the nearest future to see you again.
Follow us in our newsletter for latest Updates.
Kindly
The managment

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

1 Plus - Hotel czysty, zadbany.
Reszta to Minusy - Basen dużo mniejszy niż na zdjęciach.
Jedzenie - tragiczne.Może dlatego, że w hotelu byli sami Polacy i kilku Czechów, więc kucharz się nie wysilał i codziennie było to samo tragiczne jedzenie.Dla Niemców byłoby inne - dużo lepsze - jedzenie Z greckich dań tylko 2 czy 3 razy była musaka.Gdyby nie okoliczne tawerny to hotelowy kucharz swoim jedzeniem by nas wykończył. Nie jesteśmy wybredni, naprawdę wszyscy goście narzekali na jedzenie i po kilku dniach zaczęli uciekać do pobliskich restauracji. Drinki, wino rozwodnione. Lunch box to szok - pieczywo tostowe z najtańszą szynką, blee, i jabłko albo pomarańcza z twardą skórą, jak ją obrać na wycieczce poza hotelem???
Hotel ma 4 gwiazdki, ale to pomyłka. Powinno być 2/3. Jeśli kogoś stać na płacenie 860 zł za noc za pokój,który ma być bazą wypadową na wycieczki objazdowe, to jak najbardziej się nadaje. Ale jeśli ktoś przez cały pobyt nie chce z hotelu wychodzić,to niech to dobrze przemyśli.

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, e_sparrow
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: spyros m, Ιδιοκτήτης, Arion ResortOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest
Thank you for staying with us and for sharing your experience. We appreciate your patronage hence were disappointed to read that your recent experience was not up to your expectations. We sincerely apologise, please be ensured that your constructive comments will certainly give us the opportunity to enhance our service quality.

Once again, thank you for sharing your feedback with us. I do hope that this experience will not deter you from visiting Arions in the future and you will allow us the opportunity to restore your confidence in the ultimate hospitality.
Warm Regards
The managment

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2019

Nie rozumiem bardzo negatywnych opinii na temat tego hotelu... „ wybredni nie jesteśmy ale jedzenie monotonne i bardzo słabe „ serio?! Jeżeli ktoś nie jest wybredny co do jedzenia to nie pisze takich opinii...
Jedzenie faktycznie codziennie podstawowe te same produkty, aczkolwiek dobrej jakości, obiady pyszne, lunche tez, każdy znajdzie cos dla siebie, wiadomo nie jest to 6* hotel, ale naprawdę jedzenie fajne.
Barman Stefano bardzo pozytywny, lubiący swoją prace, wystarczy z nim zagadać jak z normalnym człowiekiem i już drinki lepsze i w większych kubeczkach :D
Basen czysty, leżaki przy basenie są, aczkolwiek ludzie idący na obiad, rezerwują sobie leżak kładąc ręcznik... bardzo słabe, wracasz z plazy chcesz poleżeć przy basenie ale niestety nie bo durni ludzie zostawiają swoje ręczniku bo przyjdą później, na plazy to samo, leżaki za free, pora lunchu godzina 12 wszyscy idą, ale zostawiają swój ręcznik żeby mieć gdzie później się położyć, moim zdaniem żenada, i polska cebula. Sam pan który pilnuje porządku na plazy twierdzi ze to głupota.
Ogólnie hotel bardzo fajny, czysty, pracownicy mili i pomocni.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Marielix
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: spyros m, Ιδιοκτήτης, Arion ResortOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google


Dear Guest
Thank you for choosing to stay in Arion resort Vassilikos and for your clear and straightforward reason you describe living in our place.
Your review describes exactly your stay in "beautiful beach, lovely pool, great food, spotless resort, friendly hard working staff across the board and a brilliant team".
We are very glad to have visitors like you , authentic and straight , like all of us, and we are grateful if you decide to come again in Zakynthos to stay again in Arions.
Follow us in Our monthly News letter MagazARION for latest updates .
Warm regards
The Managment

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2019

Razem z mężem bardzo dobrze wspominamy nasze wakacje z Zakynthos. Odnośnie hotelu jest kilka małych wad jak i zalet.

Ogólnie: hotel jest naprawdę kameralny, nie wielki, czysty, obsługa miła, barman Stefanos bardzo uśmiechnięty i kontaktowy(nawet kilka słówek w j. polskim ;)
Dość długi czas oczekiwania na pokój w hotelu. Naszym zdaniem bardzo słabe all incusive: między głównymi posiłkami praktycznie można było zjeść tylko kanapkę lub lody i wypić drinka. Jedzenie mało smaczne, monotonne, brak większego wyboru, niektóre posiłki bardzo dobre, jak ktoś chciałby się napić kawy np. o godzinie 11 czy 13 to się nie napije, ponieważ kawa tylko podczas śniadania do 10...a szkoda... nie rozumiem dlaczego.
Do wyboru tylko 2 'soki' - po rozcieńczeniu z wodą dało się wypić.
Restauracja bardziej wygląda jak stołówka, jest mała i czasami unosił się wokół niej dziwny, nie przyjemny zapach.
Brak animacji w hotelu (była tylko jedna podczas całego pobytu - w języku angielskim)
Pokoje czyste, sprzątane codziennie, ręczniki również wymieniane codziennie, nasza łazienka bardzo mała, nieco ciemna. Klimatyzacja działa bez problemu.
Basen również czysty i nie wielki - w takim przypadku to na plus bo woda miała idealną temperaturę.
Drinki dobre, bez większego szału, kilka do wyboru - ogólnie bez zarzutu.

Reasumując hotel odpowiedni dla nie wymagających, nie jest zły, ale bywaliśmy w nieco lepszych, ogólnie polecamy, brak większych wad, pobyt wspominamy miło i fajnie.

Wskazówka dotycząca pokoi: Nasz pokój znajdował się przed basenem na parterze,kiedy chcieliśmy wyjść do basenu to praktycznie prosto z samego pokoju.
Termin pobytu: lipiec 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Kasiaa0607
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: spyros m, Ιδιοκτήτης, Arion ResortOdpowiedź udzielona 11 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,
Thanks for choosing Arion resort vasilikos for your summer Holidays. Please accept our sincerest thanks for your support.
We are very pleased to read that you were satisfied with our hotel, and we are grateful for your mentions . We are happy to receive such important comments specialy from important guests like you about our the beautiful scenery.
Thank you for all your constructive feedback, as this helps us to continually improve our product .
It would be a pleasure to welcome you back in Arion resort vassilikos in the nearest future.
Follow our newsletter to learn about our changes and improves .
Kind regards,
The Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji