Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
328 USD
262 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Quinta do Lagar(Guia)(Świetna cena!)
Booking.com
Zobacz ofertę
Salgados Palace(Albufeira)
442 USD
355 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Uwaga, okazja! 10% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 10% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (396 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

Bayside Salgados(Albufeira)(Świetna cena!)
176 USD
122 USD
Hotels.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Basen
Eden Resort(Albufeira)(Świetna cena!)
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Basen
306 USD
290 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Uwaga, okazja! 40% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 40% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (480 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

Vila Gale Atlantico(Gale)(Świetna cena!)
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 27/07
216 USD
209 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
TripAdvisor
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Booking.com
Zobacz ofertę
Recenzje (1 087)
Filtruj recenzje
1 088 wyniki
Oceny podróżnych
377
386
211
69
45
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
377
386
211
69
45
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 1 088 recenzji
Zrecenzowano 15 czerwca 2016

Wakacje 2015. 4 ososbowa rodzina. bardzo duży pokój w bdb standardzie. 2 łazienki 2 sypialnie. Po prostu świetnie. Czysto i bezproblemowo. Dużo basenów. Dużo atrakcji dla każdego. 3 restauracje z różnym potrawami. Obsługa świetna. Nastawiona dobrze do dzieci. Potrzebowałem resetu i tam to uzyskałem. Cały kompleks ma własną ochronę. Trochę daleko do plaży jednak co 3o minut kursuje autobusik ( frajda dla dzieciaków). Plaża rewelacyjna. :) Po za kompleksem to trochę pustkowie ale myślę, że to nie problem aby wypożyczyć auto i pojeździć po wybrzeżu.

Polecam.

  • Data pobytu: lipiec 2015, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Rafał P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 września 2015

Wakacje w tym hotelu uważam za bardzo udane. Hotel spełnił wszystkie oczekiwania. Świetne duże pokoje, dużo basenów -dzięki czemu nie ma tłoku, zawsze można znaleźć jakiś wolny leżak, pyszne jedzenie w 3 restauracjach z których każda serwuje inna kuchnie, o każdej porze można coś zjeść dobrego - jakaś restauracja zawsze jest otwarta, a dzięki rezerwacji stolika na kolacji nie ma problemu z odnalezieniem wolnego stolika. Hotel zapewnia ciekawe animacje - w dzień zabawy i tańce oraz zajęcia sportowe jak np. pilates, zaś wieczorami animacje muzyczne na scenie oraz mini disco i zabawy dla dzieci. Cały dzień otwarty klub dla dzieci w którym zabawę zapewniają bardzo sympatyczne animatorki. Wieczorami również kino dla dzieci w którym pociechy oglądają filmy/ bajki. Siłownia na powietrzu z pewnością przypadnie do gustu osobom aktywnym. Hotel rewelacyjny dla rodzin z dziećmi w każdym wieku i nie tylko...
Śliczna plaża na którą można dojechać bezpłatnie pociągiem hotelowym.

  • Data pobytu: sierpień 2015, podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, mtkw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NAUHotels_Resorts, Gerente de relações públicas, Salgados Palm Village Apartments & SuitesOdpowiedź udzielona 3 września 2015
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you so much for this wonderful review.

Nothing could make us more happy than realise how much you and your kids have enjoyed the stay.

It was a pleasure to welcome you and nothing is too much for us in order to achieve the satisfaction of our guests.

We hope to see you soon again in our hotel.

My very best wishes,

Maria Maçães

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 sierpnia 2015

Dość duży i nowy hotel z ładną roślinnością wokół. Pokoje wyjątkowo przestronne. Jedzenie wyśmienite ale należy rezerwować stolik na kolację. Internet darmowy. Obsługa miła i profesjonalna. Do pięknej plaży ok 1km.

  • Data pobytu: sierpień 2015, podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Marcin W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NAUHotels_Resorts, Gerente de relações públicas, Salgados Palm Village Apartments & SuitesOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2015
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you very much for share with us your opinion and your experience at Salgados Palm Village.
We were very pleased with your presence and also very happy to realise that you have enjoyed our services.
We really hope you return our hotel and we will be ready to welcome you and to provide you another great holiday.

Yours sincerely,
Maria Maçães

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 sierpnia 2015

Byliśmy z dziećmi w szczycie sezonu i ... rewelacja: nie trzeba zajmować leżaków (są wolne o każdej porze dnia, najlepsza godzina na zajmowanie to 10.00- wcześniej trochę głupio, bo nikt tego nie robi), brak tyrystów z tzw. bloku wschodniego (Portugalczycy 80 procent, Anglicy, Niemcy, Francuzi i Polacy, głównie rodziny z dziećmi), plaża piękna, piasek drobny, jasny, woda czyściutka, chłodna, ale na pewno ponad 20 st., dojazd na plażę ciuchcią lub przejście pieszo, zajmuje 15 min.). Hotel piękny, luksusowy, trzy restauracje, kolejek brak. Samochód można wypożyczyć na recepcji, połowę taniej ni ż u rezydenta, żadnej kaucji nie trzeba wpłacać. Ceny bardzo rozsądne!!! Do ZOOMarine (pokaz delfinów, fok, wesołe miasteczko, maleńki aquapark) warto pojechać taksówką (zamówić na recepcji)- 20 euro w obie strony. Jedzenie smaczne, każdy znajdzie coś dla siebie. Niesamowity wybór owoców (papaja, mango, arbuzy, kiwi, ananasy,pomarańcze...). Wszystko obrane, pokrojone. Animacji praktycznie brak. Ale wieczorami muzyka na żywo, dla dzieci show i mini disco, ale dopiero po 22.00. Hotel cały w palmach. Pokoje duże, ale dostawki dla dzieci to rozkładana kanapa, pioruńsko niewygodna. Poza tym, jak dla nas, wszystko rewelacyjne, warte swojej ceny. Zachęcam do podróży. :)

Wskazówka dotycząca pokojów: Pokoje na piętrach są z pewnością trochę intymniejsze, ale i na parterze jest ok.
  • Data pobytu: lipiec 2015, podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Anna G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NAUHotels_Resorts, Gerente de relações públicas, Salgados Palm Village Apartments & SuitesOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2015
Tłumaczenie Google

Dear Anna,

Thank you so much for your presence at Salgados Palm Village and for your wonderful review.

Nothing could make us happier than realize how much you have enjoyed your stay.
It was a pleasure to welcome you and your family and nothing is too much for us in order to achieve the satisfaction of our guests.

Kind Regards,

Maria Maçães.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 sierpnia 2015

Bardzo piękne miejsce, hotel czysty, pokoje przestronne jednak ze względu na niewygodną kanapę góra dla trzech osób.Duży plac zabaw dla dzieci, animatorzy z ciekawym programem dla dzieci i dorosłych. Trzy restauracje z doskonałym jedzeniem. Nad ocean dojdziemy wolnym spacerem w 10 min. Dla leniwych kolejka z hotelu:) Odjeżdża co 30 min. Nad oceanem przepięknie bez tłoku. Każdy może znaleźć swój zakątek. WiFi dostępne na terenie całego hotelu, szybkie łącze dostępne nawet przy basenie:)POLECAM!!!

  • Data pobytu: sierpień 2015, podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Grażyna W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NAUHotels_Resorts, Gerente de relações públicas, Salgados Palm Village Apartments & SuitesOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2015
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

First of all we must thank you for your comment and for choosing the Salgados Palm Village for your staying.

Our guests comments are an important tool for our constant pursuit of service improvement.
We hope you have enjoyed our services and had a great time.

Kind regards,
Maria Maçães

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji