Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pita! ”

Micri Acropoli Restaurant & Bar
Nr 22 wśród 112 Restauracje (Tsilivi)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 10 USD - 20 USD
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Dostawa, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Dostawa, Rezerwacje
Zrecenzowano 9 września 2019 z urządzeń przenośnych

I wszystko w tytule!! Super obsługa!! Niezła musaka, dobre wino w punkt schłodzone. Wołowina po zakyntyjsku poprawna. Prawdziwa grecka knajpa, pozdrawiam!!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, 445jakubz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 099)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 1 099 recenzji

Zrecenzowano 15 lipca 2019

Najlepsza restauracja z najsmaczniejszym jedzeniem i bardzo pozytywnie nastawioną obsługą.Dwuletnie dziecko które na Zakynthos jadło w hotelu tylko frytki w tej restauracji zjadła całego tuńczyka ze smakiem :) Najmilej spędzony wieczór jaki będę pamiętał z całego pobytu na wyspie Zakynthos, dziękuje bardzo i pozdrawiam.

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, michaeljakubovsky
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 października 2018

Odwiedziliśmy to miejsce, ponieważ szukaliśmy wieczoru greckiego, a restauracja znajdowała się obok hotelu (Azure). Wieczór świetny, tancerze angażują wszystkich gości (tańce, tłuczenie talerzy). Jedzenie super, do takiego wieczoru polecam grecki talerz dla dwojga. Zarezerwujcie miejsce, no lokal był pełny.

Termin wizyty: wrzesień 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, borysolsztyn
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ArdianShameti, Manager, Micri Acropoli Restaurant & BarOdpowiedź udzielona 4 marca 2019

Drodzy Goście,

Dziękujemy za posiłek z nami. Cieszymy się, że podobało Ci się greckie nocne doświadczenie i mamy nadzieję, że kiedyś znów będziemy mogli cię przywitać.

Wszystkiego najlepszego

MicriAcropoli

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Odwiedziliśmy Micri Akropoli 2 razy chcąc zjeść coś innego niż monotonne dania w hotelu . Za każdym razem jedzenie było smacznie i świeże . Miła obsługa , dobre wino, polecam szczerze .

Termin wizyty: sierpień 2017
Dziękujemy, 84magdalenaj
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ArdianShameti, Owner, Micri Acropoli Restaurant & BarOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2017

Dziękuję za podzielenie się tą opinią z Twoimi bardzo pozytywnymi komentarzami. Cieszymy się, że cieszyliście nas odwiedzając i miejmy nadzieję, że możesz wrócić i zobaczyć nas ponownie, jeśli wrócisz do Zante

Najlepsze życzenia od wszystkich w MicriAcropoli

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 października 2016 z urządzeń przenośnych

Polecamy ta restauracje podczas pobytu w tsilivi. Świetne jedzenie, miła obsługa. Warto odwiedzić ta restauracje.

Termin wizyty: październik 2016
Dziękujemy, Marek M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ArdianShameti, Owner, Micri Acropoli Restaurant & BarOdpowiedź udzielona 8 października 2016

Drodzy Goście,

Dziękuję za przegląd i ocena. Jesteśmy bardzo zadowoleni, że cieszył odwiedzenie nas i mamy nadzieję, będziemy mieli okazję gościć Państwa ponownie w przyszłości.

Z pozdrowieniami od MicriAcropoli Zespołu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Micri Acropoli Restaurant & Bar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Micri Acropoli Restaurant & Bar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem