Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 09:00 - 21:00
Wyróżnione recenzje
Dobra opcja rezerwowa dla Kotelnicy

Jeśli na Kotelnicy jest dużo ludzi to lecimy na Jurgów Ski i ... nie zawodzimy się. Trasy są różnej... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 16 marca 2018
Bartek W
,
Warszawa, Polska
Fajny stok

Każdy znajdzie tutaj odpowiednią trasę dla siebie. Próbowałam wszystkich i muszę przyznać, że te... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 11 lutego 2018
AnkaS29
Przeczytaj wszystkie recenzje (15)
  
Recenzje (15)
Filtruj recenzje
15 wyniki
Oceny podróżnych
7
6
1
0
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
7
6
1
0
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 15 recenzji
Zrecenzowano: 19 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Jurgow-ski bardzo dobry ośrodek narciarski stok ratrakowany codziennie dla rodzin z dziećmi.Polecam.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
Dziękujemy, grzesz69
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 stycznia 2019

Za miękkie przygotowanie stoków, w południe już po górce, kartoflisko. Nie ratrakują na wieczór gdy stoki są już fatalne, czyli płacisz za nieprzygotowany stok. Szkoda, bo to znakomita górka.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2018
Dziękujemy, januszkob
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 marca 2018

Jeśli na Kotelnicy jest dużo ludzi to lecimy na Jurgów Ski i ... nie zawodzimy się. Trasy są różnej trudności. Nie ma takich tłumów. W późniejszych godzinach niestety tworzą się muldy. Przydałoby się wymienić krzesełko na szybsze i nieco nowocześniejsze. Jest tylko jedna knajpa na dole. Przydałaby się na górze z widokiem na Tatry. Panie z oscypkami nie załatwią sprawy.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2018
Dziękujemy, Bartek W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 marca 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo przyjemny stok, posiadający trasy zarówno dla maluchów i początkujących narciarzy, jak i dla lubiących poszaleć. Stok dobrze przygotowany, oświetlony, ale wieczorem (ok.18) daje się już odczuć bardzo śliskie odcinki stoku (wyjeżdżone, robi się lodowisko) Kolej krzesełkowa bez zarzutu. Przepiekne widoki przy dobrej pogodzie. Polecam :)

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2018
Dziękujemy, Ewa S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 marca 2018 z urządzeń przenośnych

Zawsze wracamy do Jurgowa, jeździmy od początku powstania stacji, obserwowaliśmy przez te lata rozwój obiektu. Są lata gorsze i lepsze w rankingach małopolskich stacji. Dla nas ☆☆☆☆☆ Trasy świetnie przygotowane jasne, że około 13-14-tej w sezonie są już rozjeżdżone, ale ukształtowanie stoku, trudność tras naprawdę to rekompensują. Infrastruktura świetna, parking, gastronomia, wypożyczalnia, instruktorzy etc. Ceny, jak wszędzie. Natomiast widoki fantastyczne ♡

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2018
Dziękujemy, Ika2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji