Hotel bardzo czysty,mega zadbany,cała obsługa bardzo miła i uprzejma,pokoje codzienne sprzątanie (Pokój rodzinny-budynek boczny-pierwsze piętro,do budynku głównego 3 min spacerkiem)Apartament składał się z
Dużej sypialnia+ogromna łazienka oraz balkon,i pokoju dziennego- rozkładana Sofa+dostawka+osobna łazienka
2 osoby dorosłe oraz 3 dzieci nie narzekaliśmy na brak miejsca
Lodówka codziennie uzupełniana(Cola/Woda/Piwo + przekąski-orzeszki/chipsy)
Budynek główny robi duże wrażenie,super obsługa w barach-polecam bar poniżej recepcji-pyszna kawa po turecku oraz duzy wybór whisky/whiskey
Restauracja główna dośc duzą-ogromny wybór dan oraz napojów,w porze obiadowej +-12 -13 dość trudno znaleźć wolny stolik,w środku oraz na zewnątrz to samo w czasie kolacji,w sumie kwestia 5 minut-wiec nie jest żle
Przy plaży Bar oraz Snack bar -też można zjeść obiad/kolacje -np.tematyczną
W Hotelu mały sklepik z pamiątkami / inne oraz kilka sklepów m.in z odzieżą ,jubiler,fryzjer.masaże,salon gier dla dzieci
Baseny duże,zjeżdżalnie super,dzieci maja co robić,plaża dość szeroka,leżaków nie brakuje,przy basenach w zasadzie też,Animacje wieczorne na średnim poziomie-będąc w Turcji w poprzednich latach widzieliśmy znacznie lepsze-np.w Hotelu Baia Lara - ( Animacje pierwsza klasa-Hotel również -)))
W Hotelu przeważają głownie obywatele byłego ZSRR,w trakcie naszego pobytu /20.06-30.06/spotkaliśmy kilka osób/rodzin z Polski,ogólnie pobyt w Hotelu oceniam w skali od 0 do 10 na mocne 9 pkt.